Çanakkale hamileleri

Merhaba:)) canakkalenin neresi ben merkezdeyim ve 11+1 haftalık gebeyim:) siz peki?

Merhaba bende merkezdeyim 9+4 haftalik hamileyim ama cok sikintili geciriyorum doktorlardan memnun degilim. Siz kime gidiyorsunuz

Ben üniversite hastanesine gidiyorum ve çok memnunum bülent bey. Ne gibi sıkıntı var.

Ben üniversite hastanesine gidiyorum ve çok memnunum bülent bey. Ne gibi sıkıntı var.
Aa olmadi bende arastirayim onu canim ben hamileligimi ogrendigimden beri kanamam var bana ne progestan ne igne hic birsey vermiyorlar burda haftanede karsilarmis.bebek iyi gelisimi guzel kesesi iyi kesenin altinda kanama var ve bunun icin bana yatcaksin ve dua etceksin yapcak bisey yok diyorlar cok can sikici.

Ben 2 düşük yaptım bundan önce ve şuan şükürler olsun bülent bey ve furkan bey var ünv. Hastanesinde süperler. Ben devlet ve anadolu hastanesine daha öncekilerde gittim ve hepsini çöpe at. Benim düşüklerin sebebini buldu ve şuan şükürler olsun diyorum. Sana kesinlikle bu doktorları oneriyorum beni haberdar et ve yardımcı olurum buldiklerimde

Ben 2 düşük yaptım bundan önce ve şuan şükürler olsun bülent bey ve furkan bey var ünv. Hastanesinde süperler. Ben devlet ve anadolu hastanesine daha öncekilerde gittim ve hepsini çöpe at. Benim düşüklerin sebebini buldu ve şuan şükürler olsun diyorum. Sana kesinlikle bu doktorları oneriyorum beni haberdar et ve yardımcı olurum buldiklerimde
Benimde bir tane dusugum var canim cok sevindim senin icin Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende randevu alipta gideyim valla yeni tasindik bizde buraya kimsem yok haberleselim birnirimizle. Devlet hastanesi folik asitin lafini bile etmedi anadolu da oyle ben alip kullandim normalde doktorun vitamindir folik asittir kendisi soylemesi lazim

Insallah ikimizinde kucağımiza almayı allah nasip eder. Bende evlenip buraya geldim bir yil oldu ve benimde kimsem yok burda eş dost iste bir iki tane. Ve inan bu doktorları bulana kadar epey araştırdım. Folik asitsiz olmaz mümkün değil. Vitamin neyse 3. Ayın sonunda veriliyor. Bu Arada hatice ben:) kesinlikle randevu al ünv. Hastanesinden.

Cok tesekkurler insallah:KK200:merak ettiginiz bisey varsa elimden geldigince yardimci olurum
Birşey değil siz de sağolun
Merak etiğim eşim ve ben de sorun olmamasına rağmen niçin çocuğumuz olmuyor
Doktor iyi bi yumurtanız var demişti
İçimden bi ses çatlamadığını söylüyor
Kafamdan attığım ay hamile kalıcam ama atamadım

Birşey değil siz de sağolun
Merak etiğim eşim ve ben de sorun olmamasına rağmen niçin çocuğumuz olmuyor
Doktor iyi bi yumurtanız var demişti
İçimden bi ses çatlamadığını söylüyor
Kafamdan attığım ay hamile kalıcam ama atamadım
Bol bol meryem suresi okuyun faydasi oldugunu duymustum rabbim tez zamanda nasip etsin insallah :KK200:

Back
X