Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda cok buyuk bir yer deilde insanlarda bi hayattan bikmislik war kimseyi gozleri goresi yok tuhaf kpss stres yapio ders calisirken dikkat et:) bende gectim o yollardan allah yardimcn olsun
hayat şartları zorlaştıkça milletin neşesi kalmıyo pek .. sınavı sorma canım hemde nasıl stres yapıyo .. bu sene son kez deniycem oldu oldu olmadı yüksek lisansıma başvurcam geçen sene iyi puan almıştım .. evde duramıyorum ..istanbulda bankada çalışıyodum işimi bırakmak zorunda kaldım buraya taşındığımızdan ama kaç yıl çalıştım iyi kötü alıştım insan tuhaf oluyo ...
kpssde sınava gırdın cıktın bıtmıokı ben 2 sene atama bekledım sonunda oldu cok sukur ewde oturamıyo çalışmaya alışmış ınsan son kez deneme 35 yasında gelen war bızım kuruma mıllet vazgecmıo sen nıe vazgecesınkı vazgecme hıc
söyle söylıım bı arkadasım 33 yasında yenı dogmus bebegıyle hazırlandı cocugu ayagında sallarken test cozuomus öle hazırlandı gumruk ıstıodu ıstedıgı oldu azmedınce hersey oluyo sen çalış yeterkı ne mezunusun bankacılıkmı
yok canım işletme mezunuyum ..muhasebeydi asıl bölümüm üstüne tamamladım .. geçen sene puanım fena değildi gene 78 almıştım bu sene kısmetse daha yüksek olur inşallah ..bu sene azimliyim ondan bu sene oldu oldu diyorum zaten baya kafamda oturttum tartım .. matematikte zaten sorunum yok full yapıyorum şu tarihide hallettimmi gerisi kolay :)
ıns halledersın memurıyet rahat cunku calısacagın zamanı bılıyorsun haftasonun senın her acıdan ıı ıns ıı bi puan alırsın bu sene hem kılo sınavına hem kpss ye hazırlık he tempolu bır yıl seni beklıyor hadı hayırlısı :)
ölee vallaa iki sınav birden vericem ..
sende inşallah eşin askerden dönene kadar incecik olcaksın süprizin en güzeli :))
sen hangi kurumda çalışıyosun canım ?
inş sağ salim gider gelir de depresyondayım o konuda yeri bellı olsa bian önce işkurda çalışıyorum ben
aaa kuzenim orda çalışıyo :)) hafize :) hayırlısıyla gider gelir inşallah canım Allaha emanet olsun sen kalbini ferah tut dua et hep..
öle yengem de çok iyidir .. hafize de bitanedir.. küçük yerin cilvesi işte illaa tanıdık çıkıyo çıkmasa şaşırırdım zatenoyyy hafızeye bayılıom ya annesıne de![]()
öle yengem de çok iyidir .. hafize de bitanedir.. küçük yerin cilvesi işte illaa tanıdık çıkıyo çıkmasa şaşırırdım zaten![]()
![]()
evet kucuk yer ya ılla canakkale merkez ıstdakı bızım mahalle kadar yok normal :)
arada çok zorlanıorum ya sende de oluyor mu aklıma ne kadar zararlı yemek warsa geliyor![]()
walla yavastan gıtmeye basladı kılolar ekmek sadece sabahları yıyorum yemeklerden de az az yıyorum ama patates kızartması ws bazen düşüyo aklıma burnumu cekıp oturuomkeske yıyıp zayıf kalanlardan olabılseydım
kendimi kapı dinliyormuş gibi hissettim :) ben de çanakkalede işinin ehli bir diyetisyen arıyorum, mümkünse özel çalışan... siz ne yaptınız? netice?