Çanakkale'de Tavsiye Ettiğiniz Kadın Doğum Doktoru

nihayet çanakkaleli bir arkadaş buldum galiba aynı dertten bende muzdaribim bende 9 haftalık hamileyim ama hala doktorumu bulamadım sedat ergünü tavsiye ediyor herkez ama daha gitmedim randevu aldım karar vermek cok zor sizinde bildiğiniz iyi bir doktor varsa yazarmısınız

nihayet çanakkaleli bir arkadaş buldum galiba aynı dertten bende muzdaribim bende 9 haftalık hamileyim ama hala doktorumu bulamadım sedat ergünü tavsiye ediyor herkez ama daha gitmedim randevu aldım karar vermek cok zor sizinde bildiğiniz iyi bir doktor varsa yazarmısınız

Öncelikle tebrik ederim. Ben 36 haftalık hamileyim bugün yarın doğum yapacağım kısmetse. Çanakkalede jinekolog kıtlığı var desem yalan olmaz:) İlk önce yani gebeliğinin ilk haftalarında bence Anadolu hastanesine git,çalışanlardan 15 tl giriş ücreti alıyorlar. Devlet hastanesinde ultrason cihazı sıkıntısı var bildiğim kadarıyla bir kaç doktor dışında ultrason cihazı olan yokmuş. Anadolu hastanesinde öyle bir problem yoktu ben giderken. Yeni doktorlar geldi anadolu hastanesine,hangisi iyi bilemiyorum. doğumun yaklaştıktan sonra devlet hastanesine geçebilirsin ya da doktorunu beğenirsen anadolu hastanesinde de kalabilirsin.benim anadolu hastanesindeki doktor başka ilçeye gidince ben fatma çelikere gitmeye başladım,özel muayenehanesi var,kocası serhat çelikerde doğmumu yaptıracak devlet hastanesinde. devlet hastanesinde doğum yapabilirsin çünkü doktorlar hergün doğuma giriyorlar bilirsin tecrübe ve el çabukluğu önemli, canımızı teslim ediyoruz sonuçta. ben doğum yaptıktan sonra buraya yazarım sonucu,memnun kalırsam sen de serhat beye ve ya fatma çelikere gidersin:) ama detaylı ultrasonunu mutlaka iyi biryerde yaptır. sağlıklı doğumlar dilerim :90:

Back
X