Çanakkale'ye yeni taşındım yardım!!!

GoddessTH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
15
15
3
29
Merhabalar, 18 haftalık hamileyim Çanakkale'ye yeni taşındım devlet hastanesinde kontrollere devam edicem doktor tavsiye eder misiniz? Burada doğum yapanlar varsa anlatabilir misiniz hastanenin artıları eksilerini?

Merhabalar, 18 haftalık hamileyim Çanakkale'ye yeni taşındım devlet hastanesinde kontrollere devam edicem doktor tavsiye eder misiniz? Burada doğum yapanlar varsa anlatabilir misiniz hastanenin artıları eksilerini?
merhaba bende daha 6 haftalık hamıleyım çanakkale devlet hastanesıne şule hanıma gdıyorum siz kıme gıdıyorsunuz ?

ben bıle medıyorum
Sonunda hastaneye gidebildim dardanosta oturunca zor geliyor sancı odası tek kişilik oluyor ama içeri yakınların giremiyormuş, ama sen istediğin zaman çıkıp yanlarına gidebiliyorsun. Bebek doğduktan sonra ten tene temas için bebeği hemen kucağımıza veriyorlarmış buna çok sevindim :) doğumdan sonra da iki kişilik yada tek kişilik odada kalabiliyosun şimdilik bunları öğrendim canım iki hafta sonra kontrolde doğum sonrası odayı kendim görmek istiyorum yine haber veririm sana :)

devlet hastanesi demi bu ? üniversite hastanesi mi yoksa ?

Ben hamileliğimin başında başka şehirdeydim ikili testi orda yaptırdım, sonra Çanakkale'ye taşınma telaşı vs üçlü yaptıramadım. Günü gelince dörtlü yaptırdım anadolu hastanesinde canım :)
:) ben araştırma hastanesine gttım dosya actırmak için ikili testime gününü çoook uzatmasınlar dıye. sen ikili üçlü testlerını falan nerde yaptırdın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…