merhaba bende daha 6 haftalık hamıleyım çanakkale devlet hastanesıne şule hanıma gdıyorum siz kıme gıdıyorsunuz ?Merhabalar, 18 haftalık hamileyim Çanakkale'ye yeni taşındım devlet hastanesinde kontrollere devam edicem doktor tavsiye eder misiniz? Burada doğum yapanlar varsa anlatabilir misiniz hastanenin artıları eksilerini?
Ben filiz hanıma gidiyorum canım memnunum :) önceden bülent beye gitmiştim tavırları nedeniyle değiştirip filiz hanıma başladım..merhaba bende daha 6 haftalık hamıleyım çanakkale devlet hastanesıne şule hanıma gdıyorum siz kıme gıdıyorsunuz ?
devlet hastanesinde mı o daBen filiz hanıma gidiyorum canım memnunum :) önceden bülent beye gitmiştim tavırları nedeniyle değiştirip filiz hanıma başladım..
Evet canım filiz halıcı öztürk dü sanırım tam adı. Gayet güler yüzlü ilgili bir doktor. Bu arada doğumu da devlet hastanedinde mi yapacaksındevlet hastanesinde mı o da
valla bılmıyorumEvet canım filiz halıcı öztürk dü sanırım tam adı. Gayet güler yüzlü ilgili bir doktor. Bu arada doğumu da devlet hastanedinde mi yapacaksın
Devlette yapıcam mecburen ama korkuyorum baya nasıl davranıyorlar vs. bunları düşünüyorumvalla bılmıyorumsen
bende onları düşünüyorum. bende devlette yaparım buyuk ıhtımal.Devlette yapıcam mecburen ama korkuyorum baya nasıl davranıyorlar vs. bunları düşünüyorum
Bir dahaki randevumde hastaneyi gezmeyi bilgi almayı düşünüyorum doğumhane sancı odası odalar vs. sana da burdan bilgi veririm :)bende onları düşünüyorum. bende devlette yaparım buyuk ıhtımal.
çok iyi olur sağolBir dahaki randevumde hastaneyi gezmeyi bilgi almayı düşünüyorum doğumhane sancı odası odalar vs. sana da burdan bilgi veririm :)
Senin için biraz erken evet ama insan merak ediyor sonuçta :)çok iyi olur sağolbende gezmek istesem dalga mı gecıyon bızle deyıp izin vermezler herhalde daha 6 haftalıksın ne dogumu derler
ben bıle medıyorumSenin için biraz erken evet ama insan merak ediyor sonuçta :)
Sonunda hastaneye gidebildim dardanosta oturunca zor geliyorben bıle medıyorum
devlet hastanesi demi bu ? üniversite hastanesi mi yoksa ?Sonunda hastaneye gidebildim dardanosta oturunca zor geliyorsancı odası tek kişilik oluyor ama içeri yakınların giremiyormuş, ama sen istediğin zaman çıkıp yanlarına gidebiliyorsun. Bebek doğduktan sonra ten tene temas için bebeği hemen kucağımıza veriyorlarmış buna çok sevindim :) doğumdan sonra da iki kişilik yada tek kişilik odada kalabiliyosun şimdilik bunları öğrendim canım iki hafta sonra kontrolde doğum sonrası odayı kendim görmek istiyorum yine haber veririm sana :)
Devlet canım esenlerdeki kadın doğum ve çocuk hastanesi :)devlet hastanesi demi bu ? üniversite hastanesi mi yoksa ?
:) ben araştırma hastanesine gttım dosya actırmak için ikili testime gününü çoook uzatmasınlar dıye. sen ikili üçlü testlerını falan nerde yaptırdın canımDevlet canım esenlerdeki kadın doğum ve çocuk hastanesi :)
:) ben araştırma hastanesine gttım dosya actırmak için ikili testime gününü çoook uzatmasınlar dıye. sen ikili üçlü testlerını falan nerde yaptırdın canım
kaça yaptırdın canım anadoludaBen hamileliğimin başında başka şehirdeydim ikili testi orda yaptırdım, sonra Çanakkale'ye taşınma telaşı vs üçlü yaptıramadım. Günü gelince dörtlü yaptırdım anadolu hastanesinde canım :)
Tam olarak hatırlamıyorum ödemeyi kayınvalidem yapmıştıkaça yaptırdın canım anadoluda
ben ikili üçlü testleri falan yaptırmak konusunda kararsızım yaTam olarak hatırlamıyorum ödemeyi kayınvalidem yapmıştıama yüz civarı falandı çok değildi. Renkli ulrasona da anadoluda girdim 300 liraydı aklında bulunsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?