• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cancağızlarım fikirlerinize ihtiyacım varr :))

Sumeyye_57

İman varsa imkan da vardır.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
482
4
66
Erkek arkadasımın doğum günü aralıkta ve ben normal hediye veren biri olmayarak yine çılgınca bir şey yapmak istiyorum.Bu yüzdende fikirlerinize ihtiyacım var.Maddi olarak gömlek, t-shirt tarzı seyler düşündüm ama manevi olarakta çılgınca olarakta farklı bir şeyler eklemek istiyorum.Kız kısmı işte ince fikirliyiz çok şükür.:61::61::61:

Kendi yaptıgınız,verdiğiniz hediyeleri bana anlatırsanız çok memnun olurum.Hazır bu kadar kızı bir arada bulmuşum,fikirlerini alayım dedim.. :34::34::61::61

Şimdiden Teşekkürlerrrr... :27:

öncelikle hep bu fikri veririm, fanatikse tuttuğu takımın orjinal hediyeliklerini düşünebilirsin:)

Benimde aklıma geldi ama malesef fanatik değil.Aslında malesef demek dogru olmaz.Her kadının hayali evlerinde futbol izlemeyen bir erkektir sonuçta... :1::1::1:

Dıslandıgımı hissediyorum.. Niye her konuya cevap geliyo da ben bir şey sorunca cevap gelmıyo... : ( : ( :14::14::14::14::14::14::14::14:

canım ya niye öyle düşünüyorsun neden dışlanasın:70:, açıkçası konunu ilk açtığın dakikalarda gördüm okudum. aklıma sıradışı bir fikir gelmesi için sürpriz bakımından düşündüm, ama aklıma parlak fikir gelmeyince yazmadım, gelir gelmez yazacağım:71:

Ben geçen gün Cevahir'de gördüm, küçük Oscar heykelcikleri vardı mesela, altında "Yılın Sevgilisi" yazıyordu, çok hoşuma gitti. Bugün de internette gördüm sevgilin ve senin adının şeklinde yapılmış aynalar var, çok hoş. :61: Gerçi bunlar Sevgililer Günü ya da yıldönümü hediyesi fikri gibi oldu. :1: Sevdiği şarkılardan bir CD yapabilir ya da özel bir ilgi alanı varsa o alana dair bir aksesuar vs. düşünebilirsin. :61:

İşin komik yanı benim erkek arkaşımın doğum günü de Ekim'de ama ben pek panik değilim. :44::1::1::69:

Son düzenleme:
canım ya niye öyle düşünüyorsun neden dışlanasın:70:, açıkçası konunu ilk açtığın dakikalarda gördüm okudum. aklıma sıradışı bir fikir gelmesi için sürpriz bakımından düşündüm, ama aklıma parlak fikir gelmeyince yazmadım, gelir gelmez yazacağım:71:

Tesekkür ederimm (:

Ben geçen gün Cevahir'de gördüm, küçük Oscar heykelcikleri vardı mesela, altında "Yılın Sevgilisi" yazıyordu, çok hoşuma gitti. Bugün de internette gördüm sevgilin ve senin adının şeklinde yapılmış aynalar var, çok hoş. :61: Gerçi bunlar Sevgililer Günü ya da yıldönümü hediyesi fikri gibi oldu. :1: Sevdiği şarkılardan bir CD yapabilir ya da özel bir ilgi alanı varsa o alana dair bir aksesuar vs. düşünebilirsin. :61:

İşin komik yanı benim erkek arkaşımın doğum günü de Ekim'de ama ben pek panik değilim. :44::1::1::69:

Çok güzel hepside ve aklıma yattı dediklerini arastıracağım.Fikirlerin için tesekkür ederim (:

Ben hediyeye baya önem veriyorum o yüzden bir hediye için aylarca uğrastığım oluyor.Tabi hediyeyi vereceğim kişi bir de sevgilimse... Böyle hediye paniklerim çok oluyo :1:

Bende hediye konusunda değişik bişeyler yapmayı severim
Ama buzamana kadar yaptınmı diye sorarsan hayır :60:
Çünkü uzağız biz pek mümkün olmuyo

Evine gidebilcek durumdamısın ve evi alt katlardamı? :1:

canım konunu gördüm tam benlik
hiç sevgilim olmadığı için kendi kendime hep kurarım şöyle yapıcam böyle yapıcam diye:16:

bak şimdi böyle kapsül haplar oluyor ya.renkli renkli olabilir.

onların içini boşaltacaksın.tabi dikkatli bir şekilde açarak.

küçük küçük kağıtlara notlar yazıp,kapsüllerin içine girecek şekilde katlayacaksın.dikkatli şekilde kapsülleri kapatacaksın.

güzel bir kutu ayarla ya da küçük sandıklarda olabilir.içine doldur bunları hatta jelibonda koy:34:

bence çok şeker olur.hattta özellikle bir kaç tanenn içine yapabilirsen ruj sürüp dudak izinin oldugu kagıdı koy
anlayan anlar:54:

ya da şöyle birşeyde yapabilirsin.

erkekler yemek yapabilen kızları sever.nette güzel tarifler var küçük popkekler yapabilirsin.piştikten sonra altlarında ofak oyuklar yaparak yine notlar sıkıştırabilirsin:31:

bir de şöyşe bir fikrim var. güzel kumaş parçalarından küçük küçük kes içine hani şu bayralık cikolatalar oluyor ya tek tek paketli ülker ece cikolata mesala.

kestigin kumaşın ortasına o cikolatadan koy kendi kafanda bir cümle yarat her çikolatanın içine bir kelime koy.sırayla dizmeyi unutma cikolataları.en son ve kilit kelimeyi koydugun cikolata sende dursun.cümlenin bitmediğini söyle yanagına bir öpücük kondur vee son cikolatayı ver.

ben tuttuğu takımın orjinal baddaniyesini almıştım değişik diye söyleyim dedim fikir olur

Bende hediye konusunda değişik bişeyler yapmayı severim
Ama buzamana kadar yaptınmı diye sorarsan hayır :60:
Çünkü uzağız biz pek mümkün olmuyo

Evine gidebilcek durumdamısın ve evi alt katlardamı? :1:

Evlerimiz baya uzak sayılır (:(:

canım konunu gördüm tam benlik
hiç sevgilim olmadığı için kendi kendime hep kurarım şöyle yapıcam böyle yapıcam diye:16:

bak şimdi böyle kapsül haplar oluyor ya.renkli renkli olabilir.

onların içini boşaltacaksın.tabi dikkatli bir şekilde açarak.

küçük küçük kağıtlara notlar yazıp,kapsüllerin içine girecek şekilde katlayacaksın.dikkatli şekilde kapsülleri kapatacaksın.

güzel bir kutu ayarla ya da küçük sandıklarda olabilir.içine doldur bunları hatta jelibonda koy:34:

bence çok şeker olur.hattta özellikle bir kaç tanenn içine yapabilirsen ruj sürüp dudak izinin oldugu kagıdı koy
anlayan anlar:54:

ya da şöyle birşeyde yapabilirsin.

erkekler yemek yapabilen kızları sever.nette güzel tarifler var küçük popkekler yapabilirsin.piştikten sonra altlarında ofak oyuklar yaparak yine notlar sıkıştırabilirsin:31:

bir de şöyşe bir fikrim var. güzel kumaş parçalarından küçük küçük kes içine hani şu bayralık cikolatalar oluyor ya tek tek paketli ülker ece cikolata mesala.

kestigin kumaşın ortasına o cikolatadan koy kendi kafanda bir cümle yarat her çikolatanın içine bir kelime koy.sırayla dizmeyi unutma cikolataları.en son ve kilit kelimeyi koydugun cikolata sende dursun.cümlenin bitmediğini söyle yanagına bir öpücük kondur vee son cikolatayı ver.

En son fikrine bayıldım canım yaa :21::21::21::21::21:

Ama şöyle bir sorunum var doğum gününde ayrı olabiliriz yani hediyeyi kargoyla yollama durumumda olabilir :\

En son fikrine bayıldım canım yaa :21::21::21::21::21:

Ama şöyle bir sorunum var doğum gününde ayrı olabiliriz yani hediyeyi kargoyla yollama durumumda olabilir :\

aa anladım canım bak o zaman zor olabilir şöyle yapsak eğer küçük kutular bulabilirsen daha da eglenceli olabilir
üzerlerine nuamaraları yazarsın sırayla aç mutlaka dersin.her kutunun içne güzel kumaşlara sardıgın çikolata şeker vb şey koyarsın güzel bir iple paketlersin.sonra her kutuya seni hatırlatan ya da onu hatırlatanda olabilir.mesela bir kutuya küçük tester şişeleri olur ya kendi parfümünden koy.bir baska kutuya bir boncuk koy.başka bir kutuya bir tokanı koy diger kutuya kolye ucu koy.birine küpe.maksat seni hatırlasın.bu kutular cok büyük olması yalnız hepsinin içinede bir kelime koy cümlenin tamamlanması için son kutuyada dudak izinin oldugu notu koy.

eğer bu hoşuna gitmezse cok güzel bir kazak al sevgiline iç taraftan ya sol göğsüne gelecek yere yada kolunun iç kıskma küçük kalpli bir kolye ucu dik.bence cok romantik kalbim seninle der gibi:16:

echoo fikirlerine bayıldım özellikle şu kapsüllü olan denicem bunu..
kızlar birde nette bir kitap var sevgi kitabı diye kitap hazırlıyosunuz biraz zahmetli geldi bana
ama kafaya koyarsam onuda yapabilirim :52:

aa anladım canım bak o zaman zor olabilir şöyle yapsak eğer küçük kutular bulabilirsen daha da eglenceli olabilir
üzerlerine nuamaraları yazarsın sırayla aç mutlaka dersin.her kutunun içne güzel kumaşlara sardıgın çikolata şeker vb şey koyarsın güzel bir iple paketlersin.sonra her kutuya seni hatırlatan ya da onu hatırlatanda olabilir.mesela bir kutuya küçük tester şişeleri olur ya kendi parfümünden koy.bir baska kutuya bir boncuk koy.başka bir kutuya bir tokanı koy diger kutuya kolye ucu koy.birine küpe.maksat seni hatırlasın.bu kutular cok büyük olması yalnız hepsinin içinede bir kelime koy cümlenin tamamlanması için son kutuyada dudak izinin oldugu notu koy.

eğer bu hoşuna gitmezse cok güzel bir kazak al sevgiline iç taraftan ya sol göğsüne gelecek yere yada kolunun iç kıskma küçük kalpli bir kolye ucu dik.bence cok romantik kalbim seninle der gibi:16:

Canım fikirlerine bayıldım çok güzeller.Şu çikolatalı olanı begendim en çok.Galiba hediyeme karar verdim.Çook Teşekkür ederim aklına yine ilginç şeyler gelirse böyle paylaşırsan sevinirimm :34::34::34::34::34::46::69:

echoo fikirlerine bayıldım özellikle şu kapsüllü olan denicem bunu..
kızlar birde nette bir kitap var sevgi kitabı diye kitap hazırlıyosunuz biraz zahmetli geldi bana
ama kafaya koyarsam onuda yapabilirim :52:

Link verebilir misin canım ?

Back
X