• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cancağızlarım fikirlerinize ihtiyacım varr :))

Kızlar sitede hediye araştırırken TorneRose adlı üyenin bir hediyesi gördüm ve anlatmak istiyorum.
Esine bir saat almıs(saat yerine hediyeyi degistirebiliriz ya da istersek saatte olabilir tabi)
Ve bir aspirin almıs üzerine bir not eklemis ''Arada bir basını agrıttıgım için ve seni kızdırdığım için (:'' diye.
Ayrıca bir çikolata alıp onunda üzerine ''En az bunu kadar tatlı oldugun için ve hayatıma tat kattıgın için. (:''yazmıs.

Benim bu hediye acayip hosuma gitti hediyeme bunu da eklemeyi düşünüyorum belki baska arkadaslarında hosuna gider diye yazmak istedim. :34::34::34:

Çok güzel hepside ve aklıma yattı dediklerini arastıracağım.Fikirlerin için tesekkür ederim (:

Ben hediyeye baya önem veriyorum o yüzden bir hediye için aylarca uğrastığım oluyor.Tabi hediyeyi vereceğim kişi bir de sevgilimse... Böyle hediye paniklerim çok oluyo :1:

Rica ederim ne demek. :71: Ben alırken hediyeyi çok önemsemem içinden gelip düşünmesi yeterli ama verirken hele ki erkek arkadaşıma daha da farklı bir durum ve ben de senin bu muhabbetinden sonra kendimi panik halde düşünür buldum işin gerçeği. :1::1: İnşallah erkek arkadaşın çok beğenir alacağın hediyeyi. :34:

Rica ederim ne demek. :71: Ben alırken hediyeyi çok önemsemem içinden gelip düşünmesi yeterli ama verirken hele ki erkek arkadaşıma daha da farklı bir durum ve ben de senin bu muhabbetinden sonra kendimi panik halde düşünür buldum işin gerçeği. :1::1: İnşallah erkek arkadaşın çok beğenir alacağın hediyeyi. :34:

Beğeneceğine hiç şüphem yok :97::97::97::97::97: (:

Back
X