Candina

melissaoya55A

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
5
-3
1
29
Arkadaşlar vajinal mantardan kurtulmak için tanıdığım bir bayan eczacı var.bende bu bayan sayedinde kurtuldum sürekli geçmek bilmeyen ve ne yarasan yap tekrarlayan candina mayasından kurtuldum,çok şükür 🙏 sizde kurtulmak isterseniz bana dm atın dua ediceksiniz

Arkadaşlar vajinal mantardan kurtulmak için tanıdığım bir bayan eczacı var.bende bu bayan sayedinde kurtuldum sürekli geçmek bilmeyen ve ne yarasan yap tekrarlayan candina mayasından kurtuldum,çok şükür 🙏 sizde kurtulmak isterseniz bana dm atın dua ediceksiniz
Atmam .

Çünkü daha adını doğru dürüst bilmiyorsun
Candina ne ?
Candida onun adı
Candida albicans tam adıyla

Mesaj atmamıza gerek yok bence burdan da paylaşabilirsiniz

Mesaj atmamıza gerek yok bence burdan da paylaşabilirsiniz
Borik asit kapsul yapiyor 3 funde bende bitti tabiki de am ediyorum 1 aydir hic Birsey yok. bende 2 yildir cekmedigim kalmadi seekeri azalttim.gereken hijyene dikkat ediyirorum.esimle iliski den sonra beyaz parcalar geliyordu Beni en cok uzunde utandiranda oydu.cok Sukur bitti.dedigim gibi Sadece sekeri azaltin

Kızlar merhaba🤝 Bende 3 yıl çektim bu zulmü ve sizlere de faydası olsun diye üyelik açtım buraya yazmaya karar verdim.mantar grubu flucan,zalain,travazol,borifem vajinal duş,biteral,gyno grubu tüm fitilleri kullandım.elma sirkesi,aynısefa otundan oturma banyosu,sarımsak fitili,şekeri bıraktım,pedimi değiştirdim natracare ve airiz marka organik pamuklu ped kullandım yine olmadı.kısacası internette bulunan bütün blokları karıştırdım Herseyi denedim araştırdım kısa süreli rahatlama dışında bi işe yaramadı.taa ki saf borik asitle tanışana kadar🙂 bildiğiniz böcek öldüren kimyacılarda 3-5 liraya satılan toz borik asit.ama ben eczanede buldum,katarin aldım içini boşalttım borik asiti doldurdum ve fitil gibi içeriye yerleştirdim.çok korktum ilk yaptgımda ama baskada çarem seçeneğim yoktu göze aldım yani.sonuca gelirsek 3. gün ne kaşıntı,ne akıntı,ne tahriş.sabah akşam günde 2 kere yaptım bu işlemi 1 hafta sonra adet oldum normalde adet olunca bu illet azıyordu bende.ama inanırmısınız ne kaşıntı ne batma hiçbirşey olmadı şekerde tükettim bu süre zarfında.Kaşıntı akıntı tamamen bitti bende ama adetim bitince tekrar devam ettim yine günde 2 defa şeklinde.14 gün sürekliliği olması lazımmış.( yapıp faydasını gören bayanlar söylemiş bloglarda.)ondan sonra 6 ay boyunca haftada 2 defa kullanmaya devam edin tamamen arınacaksınız.hepimize gelmiş geçmiş olsun

Back
X