• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CandyShop Şimdide zayıflıyor (:

hani candyshop cular nerdesiniz?

ben şimdilik yaptıklarımı anlatıverem size
bir kere çaya şeker atmayı bırakalı 1 sene oldu :KK28:

kola 2 senedir ağzıma sürmedim,fanta,meyve suyu bilimum şekerli içecekleri dışarda yemek yeme sıklığıma ve mecburiyete bağlı olarak max.ayda 1 bardak içiyorum..en çok tercih ettiğim içecek yediğim şeye bağlı olarak şalgam

karatay ın dediklerinin çoğu mantıklı geliyor,kısmen ona uyuyorum ekmekle hiç aram yok günde 1 dilim yemiyorumdur.zaten ekmek yersem çok çabuk acıkıyorum

çikolata,bisküvi tarzı şeyleri severim ama son 2 haftadır mümkün olduğunca dikkat ediyorum.yememeye çalışıyorum yada tek parça alarak nefsimi körlüyorum

normalde kahvaltı alışkanlığım pek yok 2 haftadır kahvaltılarıma dikkat ediyorum

günde 1 bardak yeşil çay içmeye gayret ediyorum

şimdilik aklıma gelenler bunlar

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK53:

hani candyshop cular nerdesiniz?

ben şimdilik yaptıklarımı anlatıverem size
bir kere çaya şeker atmayı bırakalı 1 sene oldu :KK28:

kola 2 senedir ağzıma sürmedim,fanta,meyve suyu bilimum şekerli içecekleri dışarda yemek yeme sıklığıma ve mecburiyete bağlı olarak max.ayda 1 bardak içiyorum..en çok tercih ettiğim içecek yediğim şeye bağlı olarak şalgam

karatay ın dediklerinin çoğu mantıklı geliyor,kısmen ona uyuyorum ekmekle hiç aram yok günde 1 dilim yemiyorumdur.zaten ekmek yersem çok çabuk acıkıyorum

çikolata,bisküvi tarzı şeyleri severim ama son 2 haftadır mümkün olduğunca dikkat ediyorum.yememeye çalışıyorum yada tek parça alarak nefsimi körlüyorum

normalde kahvaltı alışkanlığım pek yok 2 haftadır kahvaltılarıma dikkat ediyorum

günde 1 bardak yeşil çay içmeye gayret ediyorum

şimdilik aklıma gelenler bunlar

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK53:
e bende anlatam bari bendeniz de kendimi bildim bileli şekerli çay içmem en son kaç yaşımda şeker kullandım bilmem et yemeyi tercih etmemekle birlikte yediğimde olur vejeteryan ağırlıklı beslenen bir bireyim normalde ama konyalı olmanın vermiş olduğu yetkiye dayanarak hamur işinin dibine dibine gözüne gözüne ...anladınz siz..
,

ilk işim ekmeği bırakmak oldu yemeğin cinsine göre öğün başına bir dilim ekmek kullanırım ama çoğunlukta yemekleri ekmeksiz atlatırım..
bu sabah bir porsiyon top haşhaşlı buğday ekmeğine çökelek maydonoz dürdüm yedim şekersiz çayla
öğlen brüksel lahanası haşlamıştım yanına 3 kaşık makarna ile onu yedim ekmeksiz tabi..
akşam kocam yok sadece yeşil salata yerim az da yoğurtlu kereviz...

orjinalde sabah ekmeklerimi kendim yaparım ondada dukan tava ekmeğini yapar yerim tarifi ilerleyen vakıtlarda ;)

e bende anlatam bari bendeniz de kendimi bildim bileli şekerli çay içmem en son kaç yaşımda şeker kullandım bilmem et yemeyi tercih etmemekle birlikte yediğimde olur vejeteryan ağırlıklı beslenen bir bireyim normalde ama konyalı olmanın vermiş olduğu yetkiye dayanarak hamur işinin dibine dibine gözüne gözüne ...anladınz siz..
,

ilk işim ekmeği bırakmak oldu yemeğin cinsine göre öğün başına bir dilim ekmek kullanırım ama çoğunlukta yemekleri ekmeksiz atlatırım..
bu sabah bir porsiyon top haşhaşlı buğday ekmeğine çökelek maydonoz dürdüm yedim şekersiz çayla
öğlen brüksel lahanası haşlamıştım yanına 3 kaşık makarna ile onu yedim ekmeksiz tabi..
akşam kocam yok sadece yeşil salata yerim az da yoğurtlu kereviz...

orjinalde sabah ekmeklerimi kendim yaparım ondada dukan tava ekmeğini yapar yerim tarifi ilerleyen vakıtlarda :KK66:
park kozmik beden temizliği dönemiymiş 21-28 aralık.ben yapmaya niyetliyim.sen bakabildin mi kitaba?

ben çok araştıramadım ama karaciğer temizliği için olanı yapıcam inşallah

bende geleyim sizinle. doğum kilosu adı altında 2 yıldır üzerimde taşıdığım en az 10 kilom var. 2 haftadır kafama göre diyet uyguluyorum 2 kilo gitti. malum loğusalık bitti kilolarda bitsin:)

Back
X