• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı ailem❤❤❤

İnsan diyecek hiçbir şey bulamıyor. :(((

Dua okudum bende ruhlarına.

Kaç yasindaydiniz o zamanlar ?

Yarın 17 Ağustos. Benim annemi babamı erkek kardesimi anneannemi dedem halam arkadaşlarimi alan tarih. Araya virgül bile koyamadim o kadar çok kaybım var. Okan ve dileyen herkesten bir dua rica ederim.
Bir de oleli 10ay olan Gülten kardeşim var. Hepsinin fotoları karşımda dua edin sizde.. Erkek kardeşim o gün sünnet olmuştu. Hala aklıma gelir acaba sunnetten çok kanaması mi oldu diye. Halbuki toprak oldu sacmaliyorum ki. Neyse bugün 21 yıl oldu aynı acı. Unutmadim canlarimi hissetsinler..
Allahım ne büyük bir acı yaşamışsınız.
Rabbim her işinizi rast getirsin , vefat edenlerinize rahmet versin

Rabbim sana sabırlar vrsin inşallah mekanları cennet olsun nur olsun bütün dualarımda olucaklar bundan sonra çok üzüldüm 🙏🙏🙏🙏🙏

Cennet mekan olsun ailenize, Allah, rahmeti ve merhametiyle muamele etsin.
Size de sabır ve selamet dilerim.
Dualar gönderdim.
Allah bir daha öyle keder yaşatmasın bu millete, kimseye. Unutmak mümkün değil.

Başınız sağolsun, Allah size çok ağır bir imtihan vermiş ama eminim karşılığını çok güzel alacaksınız. Bolca sabır, ailenize Allahtan rahmet diliyorum. Cennette buluşursunuz inşallah.

Şaka mısınız yoksa dış dünyaya yeni mi açıldınız?
Asıl siz sakamisiniz. Eşimin Corona virüs olduğunu ogrendm kafam yerinde dahi değildi önyargılarınizi kötü niyetinizi bir kenara bırakın azıcık. Sayfaya ilk girenlerdenim direm gorunce tarihe anlam.yuklemedm. Bir hemsire olarak.gunleri haftaları ayları unuttum. Hergun acaba coronamiyim çocuğuma bulasirmi derdindeyim bugün bir arkadaşımız coronadan dolayı gözleri görmüyor.... Yorumunuzu kendinize saklayın bir zahmet insanları anlık degerlendirmeyn kötü kalbinize iyilik diliyorm

Asıl siz sakamisiniz. Eşimin Corona virüs olduğunu ogrendm kafam yerinde dahi değildi önyargılarınizi kötü niyetinizi bir kenara bırakın azıcık. Sayfaya ilk girenlerdenim direm gorunce tarihe anlam.yuklemedm. Bir hemsire olarak.gunleri haftaları ayları unuttum. Hergun acaba coronamiyim çocuğuma bulasirmi derdindeyim bugün bir arkadaşımız coronadan dolayı gözleri görmüyor.... Yorumunuzu kendinize saklayın bir zahmet insanları anlık degerlendirmeyn kötü kalbinize iyilik diliyorm

Bende size kolaylıklar diliyorum

Bende size kolaylıklar diliyorum
Dış dünyaya yenii mi açıldiniz demişsiniz şu ara gerçekten iş hastane dışında TV dahi acmiyorz o an anlam yuklemedm tarihe bakmadm sadece kafamın doluluğu ile okudum okdr. Ve gerçekten bende kendime ve tüm çalışanlara kolaylık diliyorum

Dış dünyaya yenii mi açıldiniz demişsiniz şu ara gerçekten iş hastane dışında TV dahi acmiyorz o an anlam yuklemedm tarihe bakmadm sadece kafamın doluluğu ile okudum okdr. Ve gerçekten bende kendime ve tüm çalışanlara kolaylık diliyorum

17 Ağustos bir çok insanın hassas noktası. Aa niye vefat etti ki hepsi gibi bir yorum görünce bir an dalga geçiyorsunuz sandım. 17 Ağustos'un bilinmemesi için kişinin 30 yıldır komada olması ve yeni uyanması lazım.

Ama sağlık çalışanı olarak günleri karıştırmanız çok normal. Sağlık çalışanı olduğunuzu bilmiyordum, kusura bakmayın.

Nur'un konusunu daha fazla sabote etmek istemiyorum.

Kendinize dikkat edin, Allah yardımcınız olsun.

Back
X