- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
SagolasinNur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun inşallah, fatiha okudum hepsinin ruhu için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SagolasinNur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun inşallah, fatiha okudum hepsinin ruhu için![]()
Cok aminnnVarya şuan kendimden öyle utandım ki. Saçma sapan şeylere üzülüyoruz. Allah size sabır versin. Mekanlarını cennet etsin inşaallah![]()
Allah sabır bersin. Çok büyük acı. Bizler de kilometrelerce uzaktan yaşadık o acıyı. Ama sizinki çok zorYarın 17 Ağustos. Benim annemi babamı erkek kardesimi anneannemi dedem halam arkadaşlarimi alan tarih. Araya virgül bile koyamadim o kadar çok kaybım var. Okan ve dileyen herkesten bir dua rica ederim.
Bir de oleli 10ay olan Gülten kardeşim var. Hepsinin fotoları karşımda dua edin sizde.. Erkek kardeşim o gün sünnet olmuştu. Hala aklıma gelir acaba sunnetten çok kanaması mi oldu diye. Halbuki toprak oldu sacmaliyorum ki. Neyse bugün 21 yıl oldu aynı acı. Unutmadim canlarimi hissetsinler..
Yarın 17 Ağustos. Benim annemi babamı erkek kardesimi anneannemi dedem halam arkadaşlarimi alan tarih. Araya virgül bile koyamadim o kadar çok kaybım var. Okan ve dileyen herkesten bir dua rica ederim.
Bir de oleli 10ay olan Gülten kardeşim var. Hepsinin fotoları karşımda dua edin sizde.. Erkek kardeşim o gün sünnet olmuştu. Hala aklıma gelir acaba sunnetten çok kanaması mi oldu diye. Halbuki toprak oldu sacmaliyorum ki. Neyse bugün 21 yıl oldu aynı acı. Unutmadim canlarimi hissetsinler..
Hepsi neden vefat etti
:/ Allah rahmet eylesin dua edicem17 ağustos depremi
hayatta seni daha ne uzebilir ki...
çok guçlu bir kadınsın, konularını yorumlarını okuyorum, bundan sonraki hayatın çok mutlu olsun, guzel uzun bir ömru tamamladıktan sonra sonsuzlukta en guzel şekilde buluşun inşallah.
SevgilerAllah rahmet eylesin. InsAllah bundan sonraki hayatınızda mutluluk hep yoldaşınız olur. Siz yakından takip ettiğim bir üyesiniz.
Ben de sana sabirlar dilerim. Ben kabullendim hersey Allahtan. Bazen cok cani yaniyor insanin. Sevgiler..Rabbim hepsini cennetinde mutlu edecektir..
Onlar gerçeği yaşıyor evet senden uzaktalar ama gerçek aşkın huzurun yanındalar..
Öyle düşün..
Bak benimkiler de yok.
Üzgünüm arada bi üzülürüm aklıma gelir halen..
Ama ne yapalım elimizden gelen tek şey GÜZEL ANMAK VE DUA ETMEK...
Sabırlar dilerim kardeşim