Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım ne büyük bir acı yaşamışsınız.Yarın 17 Ağustos. Benim annemi babamı erkek kardesimi anneannemi dedem halam arkadaşlarimi alan tarih. Araya virgül bile koyamadim o kadar çok kaybım var. Okan ve dileyen herkesten bir dua rica ederim.
Bir de oleli 10ay olan Gülten kardeşim var. Hepsinin fotoları karşımda dua edin sizde.. Erkek kardeşim o gün sünnet olmuştu. Hala aklıma gelir acaba sunnetten çok kanaması mi oldu diye. Halbuki toprak oldu sacmaliyorum ki. Neyse bugün 21 yıl oldu aynı acı. Unutmadim canlarimi hissetsinler..
Hepsi neden vefat etti
Asıl siz sakamisiniz. Eşimin Corona virüs olduğunu ogrendm kafam yerinde dahi değildi önyargılarınizi kötü niyetinizi bir kenara bırakın azıcık. Sayfaya ilk girenlerdenim direm gorunce tarihe anlam.yuklemedm. Bir hemsire olarak.gunleri haftaları ayları unuttum. Hergun acaba coronamiyim çocuğuma bulasirmi derdindeyim bugün bir arkadaşımız coronadan dolayı gözleri görmüyor.... Yorumunuzu kendinize saklayın bir zahmet insanları anlık degerlendirmeyn kötü kalbinize iyilik diliyormŞaka mısınız yoksa dış dünyaya yeni mi açıldınız?
Asıl siz sakamisiniz. Eşimin Corona virüs olduğunu ogrendm kafam yerinde dahi değildi önyargılarınizi kötü niyetinizi bir kenara bırakın azıcık. Sayfaya ilk girenlerdenim direm gorunce tarihe anlam.yuklemedm. Bir hemsire olarak.gunleri haftaları ayları unuttum. Hergun acaba coronamiyim çocuğuma bulasirmi derdindeyim bugün bir arkadaşımız coronadan dolayı gözleri görmüyor.... Yorumunuzu kendinize saklayın bir zahmet insanları anlık degerlendirmeyn kötü kalbinize iyilik diliyorm
Dış dünyaya yenii mi açıldiniz demişsiniz şu ara gerçekten iş hastane dışında TV dahi acmiyorz o an anlam yuklemedm tarihe bakmadm sadece kafamın doluluğu ile okudum okdr. Ve gerçekten bende kendime ve tüm çalışanlara kolaylık diliyorumBende size kolaylıklar diliyorum
Dış dünyaya yenii mi açıldiniz demişsiniz şu ara gerçekten iş hastane dışında TV dahi acmiyorz o an anlam yuklemedm tarihe bakmadm sadece kafamın doluluğu ile okudum okdr. Ve gerçekten bende kendime ve tüm çalışanlara kolaylık diliyorum