• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı bir şey istemek ?

Yani ben olsam e zaten Allah korusun öyle bu halt karistiriyorsa zaten biraz sinyal verir, uykudan uyandırır yediririm ona o teli, tabi sen daha sakin yaklaş olaya belki bisey yoktur, yanlış da gelmiş olabilir.

Merhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
benimde eşime msj atılmıştı seni evde değil bakkalda bekliyorum hemen gel diye :D biz oralı olup cevap bile vermedik.ertesi gün arandı eşim aynı numaradan eşim höpörleri açtı baktık ne dicek aynen şu osman herşey ortaya çıktı çabuk beni gel al dedik yanlış numara ama kadın nasıl telaşlı yani yanşlıklar olabiliyor bazen o msj ilk glediğinde hiç umrumda bile olmadı güven meselesi birazda.

Yanlış numaradan atılmış bi msj olabilir mi?
Yani aldatma olsa neden durduk yere öyle bi mesaj gelsin.
Yinede yapman gereken. Online işlemlere gir. O numaraya mesaj atılmış mı ya da arama yapılmış mı bak.

Bi gece kocamin telde sns gördüm aşkli meşkli.kadina k9ntör alunmis kaç kez.sms ten görüyorum

Mesaj attim naber canim diye.kadin sen kimsin vs dedi.beni unuttun mu canim dedim.basti küfürü.sonra dedim kocam sana kontor almiş, senin de mesajlar var.kadin cidden şok oldu.İkusi de tanimiyoruz birbirimizi diyo.gece kcami uyandirdim.kriz çikti....ikisi de teli ayni tamirciye birakmiş.adam da deneme amaçli onun kartini ötekine takip bi haktlar yapmiş.manyak yaaa

Back
X