- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.525
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Nasıl yardımcı olabilirim ben peki :)
diye cevap yazsaydınız keşke.
Çıkardı kokusu o vakit..
Çıkardı kokusu o vakit..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani kimin eşiyse işte :)Yok benim eşim değil.
Bu aralar telefonu alıp yatmalari çok oluyor
Çıkardı kokusu o vakit..
gelen giden msjlarda yok, peki aranan geçmişine baktınız mı hiç var mı o numara daha önce
Online İşlemler şifrenizi *952# yazıp arama tuşuna basarak ücretsiz olarak anında yenileyebilirsiniz.Aklıma direk o geldi ama telefon tak diye kapandı.
Avea için nasıl bakılıyor ? Yarın bakarım
Çıkardı kokusu o vakit..
tüh be şifreyi bilmiyosunuz heraldeYok ona bakmadik. Telefon kapandı bir anda elimizde![]()
CIA diye bi program var numarayı sorgulayıp en azından ufak bi ipucu bulabilirsiniz. mesela ben birinin numarasını öyle sorgulamıştım "sakın açma" diye çıkmıştı. öyle kaydetmiş sanırım biri![]()
benimde eşime msj atılmıştı seni evde değil bakkalda bekliyorum hemen gel diyeMerhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
tüh be şifreyi bilmiyosunuz heralde
ay gece gece boğuluyodumArkadaşima " tangam g.t.mum arasinda.gel çikar " diye mesaj gelmiş.adam imamdi....o napsin? Şok olmuştu