- 27 Şubat 2013
- 6.211
- 14.958
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Bence hemen öyle şeyler düşünmeyin ya, madem telefon elinizde açın internetten fatura detayını goru görün önceden var mı yok mu görüşme ya da mesaj diye.Oyle mi dersiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hemen öyle şeyler düşünmeyin ya, madem telefon elinizde açın internetten fatura detayını goru görün önceden var mı yok mu görüşme ya da mesaj diye.Oyle mi dersiniz ?
ee kocası ne demiş ne açıklama yapmış
sen kadnla konuştun mu alo falan dedin mi, sesini duydu mu yani ?Orasi yok heralde telefonda.
Bir an da kapandı telefon tam bakamadim bile ya. Gidenler boş
Şüphelenmeniz gayet doğal bence.Ama keske biraz mesajlaşsaydınız aramak yerine ne oldugu belli olurdu o zaman.
Bence hemen öyle şeyler düşünmeyin ya, madem telefon elinizde açın internetten fatura detayını goru görün önceden var mı yok mu görüşme ya da mesaj diye.
sen kadnla konuştun mu alo falan dedin mi, sesini duydu mu yani ?
Otomatik mesaja benziyor. Artik kim oltaya duserse...
Konuşsaydın ya kadınla
Hani düzgün bir şekilde de yazılmamış bisey falan yazmış
tabiki de şüphelenirMerhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
Anlatilmak istenen baya bir anlasiliyor ama. :)
Oyle tabii.
Arayinca acti ses vermedi önce en alo dedim efendim dedi şen şakrak
Her operator icin vardir sanirim, avea online islemlerden fatura detayi veya fatura ozeti kisimlarindan bakabilirsin.Aklıma direk o geldi ama telefon tak diye kapandı.
Avea için nasıl bakılıyor ? Yarın bakarım
yani eşinizien iyi siz bilirsiniz,şüphelendirmeyi gerektirecek şekilde geç gelmesi, teli saklaması falan var mı yok mu normalde, ben olsam bu mesajı otomatik aradı birini, düşürene kadar deniyo heralde diye düşünürdüm ama takipte kalırdım neolur ne olmaz diye