- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
Sabah yatakta boğuşurken parmağım gözünü çizdi ah uhh dedi bakıyım nolmuş demedim çünkü aşırı nazlı biyeri kesilse sanki ameliyat olmuş gibi büyütür neyse dikkat et eline sahip çık gibi sert konuştu bazen sakarım severken oluyo napıyım öyle sert yapınca kızdım mutfağa geldim surat yaptım geldi geri odaya götürdü beni noldu filan diye soruyo dedim ne kıymetli canın var küçücük bişey yani
Bu dolmuş baya patladı işte yatakta beni sıkıştırıyosun taa dibime giriyosun sarılmıyosun ama poponu dayıyosun kaç kere düşcektim filan ki yattığı taraf duvar dibi
Ben senin canını yakmayım diye kımıldamıyorum diyo kaç kere tekme atmışım korkarak uyanmış, geceleri konuşma huyum var, bunları böyle pat pat yüzüme vurması çok zoruma gitti ve 2 3 sefer aradı her seferinde kırıldım dememe rağmen kötü bişey demedim diyip duruyo konuyu kapatalım uzatmayalım diyo ama çok ağırıma gitti benden rahatsızlık duyar gibi söylediği için
Hatalıysam söyleyin
Ben de bu gece ondan ayrı yatmayı düşünüyorum çünkü o yatağa giresim yok
Bu dolmuş baya patladı işte yatakta beni sıkıştırıyosun taa dibime giriyosun sarılmıyosun ama poponu dayıyosun kaç kere düşcektim filan ki yattığı taraf duvar dibi
Ben senin canını yakmayım diye kımıldamıyorum diyo kaç kere tekme atmışım korkarak uyanmış, geceleri konuşma huyum var, bunları böyle pat pat yüzüme vurması çok zoruma gitti ve 2 3 sefer aradı her seferinde kırıldım dememe rağmen kötü bişey demedim diyip duruyo konuyu kapatalım uzatmayalım diyo ama çok ağırıma gitti benden rahatsızlık duyar gibi söylediği için
Hatalıysam söyleyin
Ben de bu gece ondan ayrı yatmayı düşünüyorum çünkü o yatağa giresim yok