Canı kıymetli koca

Biraz yumuşak karşılamanız gerekirdi bence. Ben olsam o öyle deyince daha çok sıkıştırıp taciz ederdim. Sorun yaratılacak bişey yok canı yanmış demek ki. Öpseydin geçerdi :)
Gıcık oldum hep parmağım çarpıyo hep acıyo nedense bu kez ah vah canım diyesim gelmedi işte

Ozur dılesenız yada opsenız ne kaybederdınız kı o_O
Ben yanlıslıkla esımın gozunu cızsem o acımadı dese bıle ıcım gıder :110:
Hele bu sebeplerden yatak ayırmayı dusunmek cocukca :KK16: Yanlıs anlamayın tabıkı ısteyen ıstedıgı konuyu acar ama eger buradakı bayanlar sıze gaz verıp aynı yatakta yatma deseydı yatagı ayıracakmıydınız gercekteno_O

Ozur dılesenız yada opsenız ne kaybederdınız kı o_O
Ben yanlıslıkla esımın gozunu cızsem o acımadı dese bıle ıcım gıder :110:
Hele bu sebeplerden yatak ayırmayı dusunmek cocukca :KK16: Yanlıs anlamayın tabıkı ısteyen ıstedıgı konuyu acar ama eger buradakı bayanlar sıze gaz verıp aynı yatakta yatma deseydı yatagı ayıracakmıydınız gercekteno_O
Tabi ki bu eşimin tavrına bağlıydı hiç bi zaman küs gezmedik evimizde yatağımıza küs yatmadık her zaman düzeltti bugünde öyle olacağına inanıyorum ama gurur yaptım sadece
Eşim kaygısız davranırsa bunu yaparım herkes yapar sanırım.

Tabi ki bu eşimin tavrına bağlıydı hiç bi zaman küs gezmedik evimizde yatağımıza küs yatmadık her zaman düzeltti bugünde öyle olacağına inanıyorum ama gurur yaptım sadece
Eşim kaygısız davranırsa bunu yaparım herkes yapar sanırım.

Yok yine de yapmayın. Yatak ayırmak gerçekten yıkıcı bir şey.

Bir kask alın, paketletin , hediye olarak verin. :)

Küsmeyin eşinize , açık konuştuğu için teşekkür edin. Bir daha ki açık konuşmayı daha nazik yapması için de uyarın :)

Uyurken kamera koyun. Mutlaka kendinizi izleyin. Belkide gerçekten hak vereceksiniz.
Çözüm yollarını konuşun.

Yok yine de yapmayın. Yatak ayırmak gerçekten yıkıcı bir şey.

Bir kask alın, paketletin , hediye olarak verin. :)

Küsmeyin eşinize , açık konuştuğu için teşekkür edin. Bir daha ki açık konuşmayı daha nazik yapması için de uyarın :)

Uyurken kamera koyun. Mutlaka kendinizi izleyin. Belkide gerçekten hak vereceksiniz.
Çözüm yollarını konuşun.
Videoya çekicem ama uykudan kalkamıyorum diyo anlıyorum onu da ama inciterek söylememeli değil mi
Tabi ki barışsak da arkamı dönüp uyucam

Yatagini ayirmayin ama gece yatarken benimle yatmaktan bu kadar rahatsiz oldugunu bilmiyordum uzgunum diye trip atarak yatin, 1-2 gunde devam edin, sonra anlar hatasini, sikmayin caninizi...

O anda ayy pardon filan deseydiniz... Eşiniz de ciddi ciddi patladı mı yani? Benim de eşim böyle bazen uykusunda tokat bile atıyor yüzüme ama napalım, bilerek kimse yapmaz ki böyle şeyler :KK11:

e hatalisin.adam sabrediyor ve en ufak kivilcim da patliyor.ya uyuyamamak kotu bi durum.hele ki sabah ise gidilecekse.azicik dikkat edin nasil yattiginiza.bende kizardim

başta siz haksızsınız. sizin canınız tatlı olsa onun da size böyle davranmasını mı isterdiniz, bi düşünün. erkek diye taştan olacak hali yok.

Ben de çok çirkin yatarım rahatsız olmasını anlayabilirim ama daha güzel ifade edebilirdi bence de.
Kırılmakta haklısın ama yatak ayırmamalısın.

Ona kendisini doğru ifade etmeyi, kırıcı olmamayı öğretmelisin.

Bence o yatağa gir ama yatağın en ucuna kıvrıl ve gerçekten dikkatli uyu.
Bedeninin bedenine değmesini özlesin o derece. :)

Benim eşim de aynen böyle. Azıcık parmağı bi yere takılıp çizilse kaç defa tantanasını yapar olayın. Ben öpüp geçiyorum, tekrar mızmızlandığında bazen duymazdan geliyorum konuyu değiştiriyorum bişey olmaz aaa bu ne ki sende canım diyorum, kaynatıyorum arada, bazen tekrar öpüyorum. Gerçekten günümüz erkekleri çok nazlı. Bu adamı kılıç savaşçısı gibi dayanıklı yapamayacağına göre kabullenmen lazım:) ayrıca söyledikleri de düz mantık neticesi, erkek işte naparsın:) ayrı yatakta falan yatıp büyütme olayı, evlilikler nasıl berbat çekilmez bir hal alıyor sorusunun cevabını yaratmış olursun, yapma

evlilik demek tek insan olmak demek değil ki, eşin eşinden bazen usanması, bazen eşine kızması, bazen eşinden rahatsız olması vb. çok doğal, sonuçta iki yabancı insansınız, farklı kültürler farklı insanlar vs. ben de bazen severken eşime istemeden zarar veririm, o da kızar. başlarda alınıyordum sonuçta aynısını o yaptığında ben ona onun verdiği tepkileri vermemiştim hiç. ama zamanla eşim de tepkilerini daha çok kısıtlamayı öğrendi. ha derseniz ki ben alındım gücendim biraz soğuk davranın, o kadar sevmeyin, sarılmayın vs. bir ara benim eşim de sizin eşiniz gibi yatarken ona rahat vermediğimden vs bahsetmişti, rahatsızlığını dile getirmişti daha doğrusu. ben de sarılmadım, döndüm sırtımı yattım bir süre. yani kısacası biraz uzaklaştım, istediği 'rahat'lığı verdim ona. sonra baktı ki istediği bu değilmiş :) şimdi sarılmamı istediğinde sırtını döner yaklaşır iyice -ki sırtımı dönüp yatıyorum çoğunlukla artık. yani demek istediğim ayrı yatmak için bence sebep sayılamayacak bir konu. sonuçta birlikte yatıp uyumak -her gece sarılmasan da- evlilik için oldukça anlamlı ve büyük bir şey.

Sabah yatakta boğuşurken parmağım gözünü çizdi ah uhh dedi bakıyım nolmuş demedim çünkü aşırı nazlı biyeri kesilse sanki ameliyat olmuş gibi büyütür neyse dikkat et eline sahip çık gibi sert konuştu bazen sakarım severken oluyo napıyım öyle sert yapınca kızdım mutfağa geldim surat yaptım geldi geri odaya götürdü beni noldu filan diye soruyo dedim ne kıymetli canın var küçücük bişey yani
Bu dolmuş baya patladı işte yatakta beni sıkıştırıyosun taa dibime giriyosun sarılmıyosun ama poponu dayıyosun kaç kere düşcektim filan ki yattığı taraf duvar dibi
Ben senin canını yakmayım diye kımıldamıyorum diyo kaç kere tekme atmışım korkarak uyanmış, geceleri konuşma huyum var, bunları böyle pat pat yüzüme vurması çok zoruma gitti ve 2 3 sefer aradı her seferinde kırıldım dememe rağmen kötü bişey demedim diyip duruyo konuyu kapatalım uzatmayalım diyo ama çok ağırıma gitti benden rahatsızlık duyar gibi söylediği için
Hatalıysam söyleyin
Ben de bu gece ondan ayrı yatmayı düşünüyorum çünkü o yatağa giresim yok
Kocam da bana bu tarz seyler yapar
Severlen öldürür
Heryerim morarırı sıkmasından ısırmasından
Yatakta da hiç rahat vermez kolu yüzüme çarpar vs vs
Ben de hep söylenirim :))
O da güler geçer hiç alınmıyor

Sabah yatakta boğuşurken parmağım gözünü çizdi ah uhh dedi bakıyım nolmuş demedim çünkü aşırı nazlı biyeri kesilse sanki ameliyat olmuş gibi büyütür neyse dikkat et eline sahip çık gibi sert konuştu bazen sakarım severken oluyo napıyım öyle sert yapınca kızdım mutfağa geldim surat yaptım geldi geri odaya götürdü beni noldu filan diye soruyo dedim ne kıymetli canın var küçücük bişey yani
Bu dolmuş baya patladı işte yatakta beni sıkıştırıyosun taa dibime giriyosun sarılmıyosun ama poponu dayıyosun kaç kere düşcektim filan ki yattığı taraf duvar dibi
Ben senin canını yakmayım diye kımıldamıyorum diyo kaç kere tekme atmışım korkarak uyanmış, geceleri konuşma huyum var, bunları böyle pat pat yüzüme vurması çok zoruma gitti ve 2 3 sefer aradı her seferinde kırıldım dememe rağmen kötü bişey demedim diyip duruyo konuyu kapatalım uzatmayalım diyo ama çok ağırıma gitti benden rahatsızlık duyar gibi söylediği için
Hatalıysam söyleyin
" Sabah ya
Hatalıysam söyleyin
. Sacmalama dilan güngör u oku bakayim seninki dert mi zort mu görürsün ay Gülsemn mi kizsam mi bilemedim yaslar küçük galiba :KK71::KK71:

Back
X