- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi prensescagla
-
Dikkate alma bence yaşayıp gör daha çok can acıtırDikkate alacağım teşekkür ederim :)
Maalesef yapmak zorundasin cnm tamamen kaybetmekten iyidir yada basit görünmekten..Keşke yapabilsem ama mesaj atmadan duramıyorumtartışalım ama yine de konuşalım istiyorum
Prensesin derdine derman olmaya çalışırken dikkat edememişsindir.her babayiğide nasip olmayacak bir şerefe nail oluyoruz ya ondandır
Basit şeyler oluyor her zaman. Ben kızıyorum konuşmuyorsun benimle, hiç ilgilenmiyorsun, geç yazıyorsun, ben yazmasam yazmıyorsun falan gibi basit şeyler....
Her problemde kendinden ayrılan birinden soğuması gayet normal değilmi sizcede? yaşınızı bilmiyorum ama henüz olgunlaşma sürecine yeni geçtiğiniz belli. Sevgilinizde olgunlaştıkça ilişkinin saçmalığını anlamaya başlamış. 24 saat konuşmanıza lafım yok, vay ilgilenmedin diye zırt pırt ayrılmanıza var.Ayrılmak yerine ilgisini tekrar kazanmak için yapılıcak 659959 tane şey varken ayrılmak? Bence sizinde biraz olgunlaşmanız lazım.
Bu durum hayra alamet degil.Belki de senin sık ayrilmandan bunalmistir olabilir mi?
Benimde 3.5 yillik ilişkim var.
Bizde baslarda böyleydik.
Sonra ayrılıkta ben gerçek anlamda Vazgeçtim ondan.
O barismak istedi barışmadım ama geçerli nedenlerin vardı.
Sonra düzeldik barıştık yani.
Ben ama hala ayrılık yolundaydım bu bana posta koydu kendime geldim
Kesinlikle ayrilmaktan vazgec bigun cocugun canina tak eder bi ayrilir kalakalirsin valla.Gerci ben bu kadar konusuyorum da kelin ilaci yok kendi basina sürmeyeOlabilir evet ama bunu düzeltmek de onun elinde.. Söz dinleyen bi insanımdır.. hele de o söylediyse.. galiba bu ayrılmak sözcüğünü hayatımdan çıkarmalıuım bi süre :)
Çok tatlısın yaabenimki o kadar da ilgilenmiyor posta koysa da kendime gelsem
Haklısınız zaten ben iyiyim haklıyım diyemiyorum.. birkaç örnek verseniz mesela daha çok yardımcı olabilirsiniz :)
Kesinlikle ayrilmaktan vazgec bigun cocugun canina tak eder bi ayrilir kalakalirsin valla.Gerci ben bu kadar konusuyorum da kelin ilaci yok kendi basina sürmeye.Yani özetle karsidaki insani bunaltma ,üstüne düsme,seni özlemesini sagla ve anlayisli ol.
Kesinlikle ayrilmaktan vazgec bigun cocugun canina tak eder bi ayrilir kalakalirsin valla.Gerci ben bu kadar konusuyorum da kelin ilaci yok kendi basina sürmeye.Yani özetle karsidaki insani bunaltma ,üstüne düsme,seni özlemesini sagla ve anlayisli ol.
Yok ya birak o merak etsin o yazsin.24 saatten fazla yazmayayım mı sence ne dersin?
Mesela sevgiliniz size günde 10 dakika konuşmak istediğini söylemiş.Şayet sevdiğiniz için ayrılmak istemiyorsanız sürekli ayrıl barış yaparak iradesiz insan profili çizerek sevgilinizin size olan saygısını yitirmek yerine, herhangi bir gün için plan yaparak çok keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilirsiniz.Geçirdiğiniz her güzel vakit sevgilinizin sizinle ilgilenme ve sizinle görüşme isteğini arttırır.Mesela bir gün buluştuğunuz zaman çıkardığınız herhangi bir sorun varsa (sağa sola bakma demek gibi kıskançlıklar yapmak gibi herhangi bir durumdan şikayet etmek gibi) bunlardan vazgeçerek günün güzel geçmesi için çabalarsanız bunun mutlaka olumlu dönüşlerini alırsınız.Sevgilinizin sürekli sizinle ilgilenmesi gerektiği düşüncesini ona bir gereklilik,sorumluluk,görev gibi görünmesini engelleyerekte başarılı olabilirsiniz.Mesela bir gün sevdiği birşeyi yapıp paketleyiip ona evde yemesi için verebilir, küçük bir hediye alıp ay görünce aklıma sen geldin diyip verebilirsiniz. Bir kaç kere ilk aramalarını açmayıp a telefon şarjdaydı banyodaydım mutfaktaydım gibi bahanelerle 15-20 dk sonra geri dönüş yapabilirsiniz.Oda o zaman sizin ''mutlaka beni aramalı ilgilenmeli'' şeklinde düşündüğünüz fikrinden yani görev hissinden uzaklaşır ve yeniden sizi özlediği için aramaya ilgilenmeye başlar. İlgiyi yüksek tutmak adına bunlar yapılıcak en küçük şeyler.Daha bir sürü örnek verilebilir.Ama siz ona siziznle ilgilenmesinin bir gereklilik mecburiyet olduğunu aşılamışsınız,ve erkekler sorumluluktan hoşlanmazlar. Bunu sakın unutmayın.Dayatma yaptığınız ne varsa size kaybettirir.
Buraya üye olacak kadar sıkkın canım.. 3 yıldır sevgilim var.. bu zamana kadar 24saat mesajlaşmadan durduğumuz olmadı.. ben o ilgisiz davrandıkça ayrılıyorum.. ama onsuz olmaz bunu da biliyorum.. 24 saat geçmeden barışıyoruz.. ama artık eskisi gibi değil.. çok değiştik ikimiz de.. ben ilgili olmasını istedikçe odunlaşıyor.. galiba artık benden sıkıldı.. eskisi gibi olmak için ne yapmam gerekbu arada az önce yine ayrıldık
Yok ya birak o merak etsin o yazsin.
Çok güzel yazmışsınız uzun uzun teşekkür ederim.. peki ya farklı şehirlerdeysek?
Cok samimi oldugun bir arkadasin var cok samimisiniz ona dermisin cok samimi olduk ilk gunki zamanlarimiza donelim? Buda oyle bise malesef kaybolunca alisinca oyle olmuyor. Ama kaybetme korkusu yasasaniz ikiniz daha ilgili olursunuz bu benm dusuncem
Aferin kiz hadi insallahYazmıycam be ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?