canı sıkılan aşık

Basit şeyler oluyor her zaman. Ben kızıyorum konuşmuyorsun benimle, hiç ilgilenmiyorsun, geç yazıyorsun, ben yazmasam yazmıyorsun falan gibi basit şeyler....

Benimde 3.5 yillik ilişkim var.
Bizde baslarda böyleydik.
Sonra ayrılıkta ben gerçek anlamda Vazgeçtim ondan.
O barismak istedi barışmadım ama geçerli nedenlerin vardı.
Sonra düzeldik barıştık yani.
Ben ama hala ayrılık yolundaydım bu bana posta koydu kendime geldim

Haklısınız zaten ben iyiyim haklıyım diyemiyorum.. birkaç örnek verseniz mesela daha çok yardımcı olabilirsiniz :)

Çok tatlısın yaa benimki o kadar da ilgilenmiyor posta koysa da kendime gelsem

Olabilir evet ama bunu düzeltmek de onun elinde.. Söz dinleyen bi insanımdır.. hele de o söylediyse.. galiba bu ayrılmak sözcüğünü hayatımdan çıkarmalıuım bi süre :)
Kesinlikle ayrilmaktan vazgec bigun cocugun canina tak eder bi ayrilir kalakalirsin valla.Gerci ben bu kadar konusuyorum da kelin ilaci yok kendi basina sürmeye.Yani özetle karsidaki insani bunaltma ,üstüne düsme,seni özlemesini sagla ve anlayisli ol.

Çok tatlısın yaa benimki o kadar da ilgilenmiyor posta koysa da kendime gelsem

Ben simdi simdi mantıklı düşünmeye başladım.
Son bi kaç gündür de ailevi sıkıntılarım var çocuğa sarasım geliyor
Sen posta koysan o uğraşır mı barışmak için ?

Haklısınız zaten ben iyiyim haklıyım diyemiyorum.. birkaç örnek verseniz mesela daha çok yardımcı olabilirsiniz :)

Mesela sevgiliniz size günde 10 dakika konuşmak istediğini söylemiş.Şayet sevdiğiniz için ayrılmak istemiyorsanız sürekli ayrıl barış yaparak iradesiz insan profili çizerek sevgilinizin size olan saygısını yitirmek yerine, herhangi bir gün için plan yaparak çok keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilirsiniz.Geçirdiğiniz her güzel vakit sevgilinizin sizinle ilgilenme ve sizinle görüşme isteğini arttırır.Mesela bir gün buluştuğunuz zaman çıkardığınız herhangi bir sorun varsa (sağa sola bakma demek gibi kıskançlıklar yapmak gibi herhangi bir durumdan şikayet etmek gibi) bunlardan vazgeçerek günün güzel geçmesi için çabalarsanız bunun mutlaka olumlu dönüşlerini alırsınız.Sevgilinizin sürekli sizinle ilgilenmesi gerektiği düşüncesini ona bir gereklilik,sorumluluk,görev gibi görünmesini engelleyerekte başarılı olabilirsiniz.Mesela bir gün sevdiği birşeyi yapıp paketleyiip ona evde yemesi için verebilir, küçük bir hediye alıp ay görünce aklıma sen geldin diyip verebilirsiniz. Bir kaç kere ilk aramalarını açmayıp a telefon şarjdaydı banyodaydım mutfaktaydım gibi bahanelerle 15-20 dk sonra geri dönüş yapabilirsiniz.Oda o zaman sizin ''mutlaka beni aramalı ilgilenmeli'' şeklinde düşündüğünüz fikrinden yani görev hissinden uzaklaşır ve yeniden sizi özlediği için aramaya ilgilenmeye başlar. İlgiyi yüksek tutmak adına bunlar yapılıcak en küçük şeyler.Daha bir sürü örnek verilebilir.Ama siz ona siziznle ilgilenmesinin bir gereklilik mecburiyet olduğunu aşılamışsınız,ve erkekler sorumluluktan hoşlanmazlar. Bunu sakın unutmayın.Dayatma yaptığınız ne varsa size kaybettirir.

24 saatten fazla yazmayayım mı sence ne dersin?

Çok güzel yazmışsınız uzun uzun teşekkür ederim.. peki ya farklı şehirlerdeysek?

Cok samimi oldugun bir arkadasin var cok samimisiniz ona dermisin cok samimi olduk ilk gunki zamanlarimiza donelim? Buda oyle bise malesef kaybolunca alisinca oyle olmuyor. Ama kaybetme korkusu yasasaniz ikiniz daha ilgili olursunuz bu benm dusuncem

Çok güzel yazmışsınız uzun uzun teşekkür ederim.. peki ya farklı şehirlerdeysek?

Farklı şehirlerdeyseniz hediye gönderebilirsiniz.Günde az görüşmenin sizcede daha mantıklı olduğu fikrine ikna edebbilirsiniz.Ayrıca mutlaka kendinize ait bi hayatınız olmalı.Arkadaşlarınızla dışarı çıkıp geziceksiniz,evde değilsiniz,e artık sürekli onuda aramıyor hatta aramamasınıda normal görüyorsanız,bu durum onu meraklandırır. Sözün özü ona sizi merak etmesi ve özlemesi için zaman tanıyın. 24 saat görüşülen ilişki zaten çok mantıksız. Çünkü hiç kimseye özlemediği merak etmediği biri cazip gelmez.

Cok samimi oldugun bir arkadasin var cok samimisiniz ona dermisin cok samimi olduk ilk gunki zamanlarimiza donelim? Buda oyle bise malesef kaybolunca alisinca oyle olmuyor. Ama kaybetme korkusu yasasaniz ikiniz daha ilgili olursunuz bu benm dusuncem

Bence de doğru ama o korkuyu ona yaşatamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…