- 2 Kasım 2015
- 33
- 6
- 1
- Konu Sahibi prensescagla
-
Farklı şehirlerdeyseniz hediye gönderebilirsiniz.Günde az görüşmenin sizcede daha mantıklı olduğu fikrine ikna edebbilirsiniz.Ayrıca mutlaka kendinize ait bi hayatınız olmalı.Arkadaşlarınızla dışarı çıkıp geziceksiniz,evde değilsiniz,e artık sürekli onuda aramıyor hatta aramamasınıda normal görüyorsanız,bu durum onu meraklandırır. Sözün özü ona sizi merak etmesi ve özlemesi için zaman tanıyın. 24 saat görüşülen ilişki zaten çok mantıksız. Çünkü hiç kimseye özlemediği merak etmediği biri cazip gelmez.
Bence de doğru ama o korkuyu ona yaşatamadım hiç
öncelikle sürekli ayrılıp barışmaktan vazgeçmenizi öneririm ilişkinizi yıpratmamak adına
Iliskiler gorecelidir biri hayatinin sonuna kadar kaybetme korkusu yasar uzerine titrer digeri kaybetmekten korkar ama seni kaybettigi zaman anlar aslinda ilgidw goreceli bir kavram esim cok ilgilidir herkeste bunu soyler degeribi bil diye ama ben ilgili olmadigini dusunurum biraz kendine de bakmalisin bu durumda benm bekledigim ilgi ne diye mesela ben biliyorum buna gore ilgisiz oldugunu dusunuyorum.
ilk yılımızda bu şekilde olmuştu bizde de birkaç kez. erkek arkadaşımla oturup bu konuyu konuştuk olup olmadık yere ayrılık lafı etmeyeceğimize dair söz verdikşuan 8. yılımıza girdik hiç ayrılmadan deli gibi tartışsak da ayrılık konusu asla geçmiyor. birbirinizi seviyorsanız sorunlara çözüm bulmaya yönelin bence yıpratmayın ilişkinizi
Ay biz de aynıyız.. arkadaşlarım ilgili olduğunu düşünüyor.. mesela kocaman bi ayıcık göndermişti geçen yıl.. çok mutlu olmuştum tabi.. ayıcıkları sevdiğimi de biliyor.. arkadaşlarım da çok sevdi özendiler falan.. ama ayıcık işte.. benim istediğim ilgi ilgi ilgi.. ya biz evlensek keşke
Aman evlilk deme :))))))
tartışmak iyidir bazen uzun süre aramız iyi olunca saçma bir konudan tartışıyoruz içimizi döküp rahatlıyoruz, sadece bizde mi var bilmiyorumbelki de o konu hakkında konuşmak istemiyordur ama çözebilmeniz için karşılıklı konuşmanız gerekli tabii birbirinizi bunaltmadan
Ya ama öyle demeyinnBenim dayanma nedenim oo
akışına bırakmak gerekir bazen... kendinizi üzmeyin birbirinizi gerçekten seviyorsanız ilişkinize sahip çıkın. zamanla her şey düzelecektirO zaman önce bi süre uzak durmalıyım.. konuşmak istesiğinde de sorunlarımızı çözmeyi öneririm.. gerçi 3 yıldır çözememişiz şimdi nasıl çözeceksek
Hayir demek istedigim su evlendikten sonra seninde ilgin onunda ilgisi baska seylere kayiyor yanlis anlama evle ilgili sen temizlik yemek ne yapsam ne etsem o fatura musluk bozulmus flan :)
akışına bırakmak gerekir bazen... kendinizi üzmeyin birbirinizi gerçekten seviyorsanız ilişkinize sahip çıkın. zamanla her şey düzelecektir
akışına bırakmak gerekir bazen... kendinizi üzmeyin birbirinizi gerçekten seviyorsanız ilişkinize sahip çıkın. zamanla her şey düzelecektir
Üff hiç mutlu olamayacak mıyız
Buraya üye olacak kadar sıkkın canım.. 3 yıldır sevgilim var.. bu zamana kadar 24saat mesajlaşmadan durduğumuz olmadı.. ben o ilgisiz davrandıkça ayrılıyorum.. ama onsuz olmaz bunu da biliyorum.. 24 saat geçmeden barışıyoruz.. ama artık eskisi gibi değil.. çok değiştik ikimiz de.. ben ilgili olmasını istedikçe odunlaşıyor.. galiba artık benden sıkıldı.. eskisi gibi olmak için ne yapmam gerekbu arada az önce yine ayrıldık
21 ikimiz deTabiki olacaksiniz yasiniz kacti pardon :)
24 saat mesajlaşıyoruz demedim.. ayrılıklarımız 24 saat sürmedi hiç dedim. Senin inadına evlenicem onunlaCani sıkılan buraya uye oluyor.24 saat az. Bir gunde 36 saat mesajlasmaniz gerek aslinda. Iliskinin sonunu goremiyorum uzgunum.
24 saat mesajlaşıyoruz demedim.. ayrılıklarımız 24 saat sürmedi hiç dedim. Senin inadına evlenicem onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?