canı sıkılan aşık

Çok doğru artık az arayıp soracağım o zaman.. merak etme sırası onda

öncelikle sürekli ayrılıp barışmaktan vazgeçmenizi öneririm ilişkinizi yıpratmamak adına

Bence de doğru ama o korkuyu ona yaşatamadım hiç

Iliskiler gorecelidir biri hayatinin sonuna kadar kaybetme korkusu yasar uzerine titrer digeri kaybetmekten korkar ama seni kaybettigi zaman anlar aslinda ilgidw goreceli bir kavram esim cok ilgilidir herkeste bunu soyler degeribi bil diye ama ben ilgili olmadigini dusunurum biraz kendine de bakmalisin bu durumda benm bekledigim ilgi ne diye mesela ben biliyorum buna gore ilgisiz oldugunu dusunuyorum.

Ay biz de aynıyız.. arkadaşlarım ilgili olduğunu düşünüyor.. mesela kocaman bi ayıcık göndermişti geçen yıl.. çok mutlu olmuştum tabi.. ayıcıkları sevdiğimi de biliyor.. arkadaşlarım da çok sevdi özendiler falan.. ama ayıcık işte.. benim istediğim ilgi ilgi ilgi.. ya biz evlensek keşke

ilk yılımızda bu şekilde olmuştu bizde de birkaç kez. erkek arkadaşımla oturup bu konuyu konuştuk olup olmadık yere ayrılık lafı etmeyeceğimize dair söz verdik şuan 8. yılımıza girdik hiç ayrılmadan deli gibi tartışsak da ayrılık konusu asla geçmiyor. birbirinizi seviyorsanız sorunlara çözüm bulmaya yönelin bence yıpratmayın ilişkinizi

Maşallah diyeyim nazar değmesin sorunlar hakkında pek konuşmayı sevmiyor çünkü hemen tartışmaya başlıyoruz.. galiba benim tartışmamam gerekiyor ama elimde değil

tartışmak iyidir bazen uzun süre aramız iyi olunca saçma bir konudan tartışıyoruz içimizi döküp rahatlıyoruz, sadece bizde mi var bilmiyorumbelki de o konu hakkında konuşmak istemiyordur ama çözebilmeniz için karşılıklı konuşmanız gerekli tabii birbirinizi bunaltmadan

Aman evlilk deme :))))))

O zaman önce bi süre uzak durmalıyım.. konuşmak istesiğinde de sorunlarımızı çözmeyi öneririm.. gerçi 3 yıldır çözememişiz şimdi nasıl çözeceksek

O zaman önce bi süre uzak durmalıyım.. konuşmak istesiğinde de sorunlarımızı çözmeyi öneririm.. gerçi 3 yıldır çözememişiz şimdi nasıl çözeceksek
akışına bırakmak gerekir bazen... kendinizi üzmeyin birbirinizi gerçekten seviyorsanız ilişkinize sahip çıkın. zamanla her şey düzelecektir

Cani sıkılan buraya uye oluyor. 24 saat az. Bir gunde 36 saat mesajlasmaniz gerek aslinda. Iliskinin sonunu goremiyorum uzgunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…