Öptü benii sırnaştı bende ağzın kokuyo fırçalayalım gel dedim
Oda hergün bahane uyduruyosun dedi saydı saydı gitti..
Ben sigara kullanıyorum ama günde 5.6 kez dişlerimi fırçalarım.
Oda bana demişti kısasa kısas
canım öyle olmuyor yemek yapıyorum cocuk yemiyor bu defa ac kaldı diye üzülüyorsun babasını arıyor baba açım diyor babası arıyor niye yemek yapmadım yemekleri sayıyorum inat ediyor baba açım diyor adam dayanamıyor hadi arıyor yemek getirtiyor sonra diyoruz allah bize nasip etti dayanamıyoruz
İşte disiplin lazım bacım bu çocuğa
TRT1 DE pazar günleri bir program var süper dadı diye o kadar güzelki
1 Kereliğine izlemeni tavsiye ederim çok şey öğrenebilirsin oradan
Ben bile çocuğum yok ama birsürü bir şey öğrendim tavsiye ederim
İşte disiplin lazım bacım bu çocuğa
TRT1 DE pazar günleri bir program var süper dadı diye o kadar güzelki
1 Kereliğine izlemeni tavsiye ederim çok şey öğrenebilirsin oradan
Ben bile çocuğum yok ama birsürü bir şey öğrendim tavsiye ederim
dilara evlimisin....................................
Aynen canım yok ya İnanki 2 abim var herşey onlarda 3 kİRA ALIYOLAR BİDE EVLERİ hepsini babam yaptı birgün çalışmadılar karılarıda bir havalar atıyolar görmelisinseninkiler para derdine düşmüşler bizde erkek ne alırsa kızada aynısı verilir
arkadaşım nasıl kardeşler anlamadım.. kardeşler böyle olurmu inanamıyorum.. biz ablamla çok bağlıyız birbirimiza ablam benim 2. annemdir.. birde abim vardı onu kaybedince dahada kanetlendik birbirimize..
okul bitince hem piskoloğa hem diyetisyene götürecem
o programı bende izledim ewt çok güzel bir program tavsiye ederim..
12 yıllık evliyim 2 kızım var 11 ve 3 yaşlarında..
ya bende baktim gecende degistirdim ne etcem ben bakarim cocuguma diye..
cok dusundum kadin tutayim calisirim falan ne bilim krese gondereyim sonra dedim ya 3 kurus para icin cocugumu elalemin kadini baktirip belki dovermi sinirlenirmi kotumu davranirlarin sizosuna baglayip heyt be kendim bakarim simarirsada ben dogurdum ben doverim diye vazgectim :)))
nasilim
Allah seni ne etmesin kız öyle denir mi adamcağızın kalbi pare pare olmuştur kırılmıştır şimdi
oLMAmış şekerim bu beğenmedim yaptığını
allah bağışlasın..........................................
Aman oda kabul etseydi canım ne var demi allah allahNe yannış bişe demedimki fırçalayalım dedimöyle dahamı ii temiz yemiz ferah kokmak varken
Benim kalbimde kırılıyo birazda onunki kırılsın404 le yapıştırırım ben
canım öyle olmuyor yemek yapıyorum cocuk yemiyor bu defa ac kaldı diye üzülüyorsun babasını arıyor baba açım diyor babası arıyor niye yemek yapmadım yemekleri sayıyorum inat ediyor baba açım diyor adam dayanamıyor hadi arıyor yemek getirtiyor sonra diyoruz allah bize nasip etti dayanamıyoruz
sende odanda vivident bulundur ona ver herşeyin bi çaresi var erkektir ben yorgunum der işin içinden çıkar
dayan canım yaaa... bu şekilde devam edersen ömür boyu çekersin. ama sık dişini 20 gün, bak nasıl yemeye başlar.
senin tek çocuk mu? genelde tek çocuklarda böyle sorunlar oluyor. bir arkadaşımın oğlu da böyleydi. şimdi çocuk 8 yaşında, hala aynı sorunlar devam ediyor. çocuk birşey yemiyor. sonra da gecenin 10'unda benim canım döner istiyor diyor. evde o kadar yemek varken çocuğa döner söylüyorlar. eee o çocuk daha yer mi evdeki yemekleri!
valla ben kaç kere topiğe yazdım. msj atacaktım. 10 dk yüzünden atamadımKİzler hepinize küstüm 3günndür yatakta ölü gibiydim hiç biriniz bana mesaj yazıp nasıl oldun diye sormadınız
düşün 2 hafta tartılmamışım. neyke karşılacağımı bilmiyorum. garantiye almak istedimüstünde gram olsun istemiyun yani az cıkmak için hohoyytt cok güldüm yaaa
bizde 3 kardeşiz. para konusu sık sık tartışmalara sebebiyet oluyor. mesela birbirimizden borç alalım zamanında ödeyeme yada başka bi tartışmayı borca getirme gibi huyları var. özellikle ablamda bu huy. kardeşim ilk işe girdiğinde maaşını aldı. ablam çocuğun beynini yedi paramı ver diye. bendende almıştı borç. ilk maaşı doya doya harcasın ihtiyacım yok şimdilik dedim. 3 ay oldu resmen. paşam bana olan borcunu unuttu kendine bin liralık telefon alacakarkadaşım nasıl kardeşler anlamadım.. kardeşler böyle olurmu inanamıyorum.. biz ablamla çok bağlıyız birbirimiza ablam benim 2. annemdir.. birde abim vardı onu kaybedince dahada kanetlendik birbirimize..
Alıyorum da hepsini birgünde çiüneyip bitiriyoYorgunda napim yaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?