A selam hosgeldin canim
Aminn insAllahh cumlemizn de
Cok guzelmis .. Ama esim yuzume karsi hic umudum yok diyo 9 ay olmadi diye o yuzden cok uzuluyorum ben
Hosgeldin canim sende neden canin sklyo benimde sklyo hayattan zevk alamadigimi hissediyorum bazen :44:
Ben senin canını yirim ama sıkıntısı geçer
Kuzum Hoşgeldin nasılsın???
sdfsdfdf hfghgf hgfhfg hg
iyiym hevukcan sen nasılsın?
bende cıkıyorum hepinize iyi eglenceler sende hevukcum yat artık yani uyu biraz görüşürüz kızlar bysssssNeyse kızlar bende çıkıyorum biraz dinleneyim barii..
Öpüyorum hepinizi kendinize cici bakın..
Bende iyiyim
Nekadan iyi oldugumuz efkarımızdan belli
Canım sen aynı yerdemisin??
Ozamanlar güzeldi diyodun işyeri için sonra neden değişir bu insanlar yav.
Tubam Sultanımda çalışıyo biliyomusun??
ben yeni işe başladım başladığım işyerimden memnunum ama patronumuz ilk günkü gibi değil ayrıyetten verdiğim emeğin karşılığını alamıyorum ve ayrı ayrıyetten iştende çıkamıyorum
Eşinde ne güzel destek oluyo sordum ama görmedin sanırım branca ursili yi denedinmi sen?
Ben 1 ay kullandım hareket edemiyodum kaç yumurtam olduysa artık.
Özellikle pkolulara çok iyi geliyo canım.
Romanya'dan gelen varya o.
bende cıkıyorum hepinize iyi eglenceler sende hevukcum yat artık yani uyu biraz görüşürüz kızlar bysssss
laftan sözden iyiyim diom işte yok değilim sigortacılığa başladımkuşum o ne işle uğraşmakta kelebaam
:44: Allah yardimcin olsun canim.
Yok hic duymadim ben onu :26:
Eczanelerde vardir umarim. Ben fransada yasiyorum tedavi hizli ilerlemiyoda üfff ne skci bir durum
çıkmayınnn nolurrrrrrr
Canım ya sanada onada ızdırap işte bol bol oku canım nazar ayeti var netten bulabilirsin.
Gerçi cevşeni koruyo demiştin.
İnşallah yapmaz artık huysuzluk..
Ya aslında bebek severken dikkat etmek lazım ben her sevdiğim bebeğin ardından Ayetel kursi okuyorum ne olur ne olmaz diye.
sweedy senide özlemiştim ama bayılıcam şimdi gevce hiç uyumadım bugünde evi toparladım acayibim yani
Kendine çok ii bak canım başka zaman görüşürüz canım
Kokoş hatunlarda Burcu var ordadır o..
Kısırlık başlığı varya orda var Basit bir yöntemle infertiliteyi yendim ebuday mı ne bi site var ya orda var bi bak istersen ..
Bence denemelisin..
Ben 21 yasindayim. Onceden sormussun da simdi gordum kusura bakma.Tamam bi bakiyim :44:
evet canım karşılaşamadık iyiyim bende canımSevgi ablacım valla görmedim uzun yazıyorum bira o nedenle galiba iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın?
Uzun zamandır görüşemedik..
hayatımızda öyle zaten hep eğlence olmuyora.slm ..
Valla eğlence bazen sıkıntı bazen acı ne ararsan çok entrikalı bir topik
İlk selamında yok cnım genel olarak selam vermiş Sevgi abla çok iyidir çok severim kendisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?