Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmtihan evet benjm duygularım o kadar karışık ki hep darbe yiyorum bezdim artikElimizdekilerle mutlu olmalıyız . .
Sağlığımız yerinde şükür . .
Seviyorum,seviliyorum . .
Bu hayat bir imtihan. .
Neden canimbende bu gunlerde mutsuzum.
Yok ya dertten hava güzel kaç gündür açık güneşli ama benim içimde fırtınalar kopuyorhavalardan olmasın
benim de sürekli uyuyasım var![]()
İmtihan evet benjm duygularım o kadar karışık ki hep darbe yiyorum bezdim artik
Rabbim inşallah feraha çıkarsın canım benim ❤❤bende bu gunlerde mutsuzum.
istediyim gibi bir is yeri ariyorum bulamadimda ondan her halda uzgunum.Neden canim
saqol canim insallah.Rabbim inşallah feraha çıkarsın canım benim ❤❤
saqol canim insallah.
sen nasilsin esescim?![]()
saqol cox tesekurler esescimElhamdülillah. .
İyiyim sen nasılsın. .
Herşey gönlünce olsun inşallah. .
Canım benim arkadaşım. .
Kimden ne darbesi yedin ?![]()
Eşinden dostumdan eşime karşı artık çok doluyum bunaldim iyice çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorumKimden ne darbesi yedin ?![]()
Aman en büyük derdin o olsun meslek ne?istediyim gibi bir is yeri ariyorum bulamadimda ondan her halda uzgunum.
bide ne bileyim bir az canim sikiliyor.
hemsireyim canimAman en büyük derdin o olsun meslek ne?
Eşinden dostumdan eşime karşı artık çok doluyum bunaldim iyice çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum
Evet canım konuşmuştuk çok yalnız hissediyorum kendimi eşime karşı hala ümitli olduğum için duruyorum evet ama çok biktim adam zorluyo beni herseyeHatırlıyorum daha önce de evliliğinde mutsuz olduğunu konuşmuştuk. .
Çalışmıyordun . .
Çok kolay iş bulursun o zaman nasıl istediğin gibi iş bulamıyosunhemsireyim canim
Evet canım konuşmuştuk çok yalnız hissediyorum kendimi eşime karşı hala ümitli olduğum için duruyorum evet ama çok biktim adam zorluyo beni herseye
Bende düşünüyorum ciddi ciddi ya o değişecek ya da ben pes ediyorumMutsuz bir evlilik değil, bekar bir yaşantı tercih edebilirsiniz. .
Bende düşünüyorum ciddi ciddi ya o değişecek ya da ben pes ediyorum
ozel iyi bir hastenede calismak istiyorum.evime yakin olsun.Çok kolay iş bulursun o zaman nasıl istediğin gibi iş bulamıyosun