• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı sıkkın sevgili..

Onu arayip ozur dileyin yorgun oldugnuzu soyleyin tabi ancak olum kalim meselesi haric bahanelerin gecersiz oldugunun bilincinde olarak konusun.

erkek arkadasinizin durumu nasil bilemem ama kimseyle konusmaz dertlesmezken destek gormek istedigni dibe vurdugnu soylemenin agirligini da, karsiligini goremedikce olan derin kirginliklari da iyi bilirim...

cicek bocek hediyeler ya da o kocaman sarilma hicbir seyi cozmuyor,
yukarda yazdigmi yaparsaniz o vakit ekstra tesiri oluyor ; )

Onu arayip ozur dileyin yorgun oldugnuzu soyleyin tabi ancak olum kalim meselesi haric bahanelerin gecersiz oldugunun bilincinde olarak konusun.

erkek arkadasinizin durumu nasil bilemem ama kimseyle konusmaz dertlesmezken destek gormek istedigni dibe vurdugnu soylemenin agirligini da, karsiligini goremedikce olan derin kirginliklari da iyi bilirim...

cicek bocek hediyeler ya da o kocaman sarilma hicbir seyi cozmuyor,
yukarda yazdigmi yaparsaniz o vakit ekstra tesiri oluyor ; )

Aynen ikinci paragrafta yazdığınız durum oldu. Ve ben hem anladım durumu hem inatla üstüne gittim anlamsız bi şekilde.
Niye yaptım bilmiyorum çok kızgınım kendime. Bana huzurum derdi şimdi ağrıma gidiyor bu vaziyet. :110:

Eskisi gibi olduğumu göstereceğim. Yollarını arıyorum aklımca.

Merhabalar.
Öncelikle sevdiğimle ayrı şehirlerde olduğumuzu belirterek başlayayım konuya.
Sınava gireceğim 20 gün sonra ve sanırım gerginim biraz. Erkek arkadaşımın ise ailevi ve başka türlü problemleri var. Yersiz ve basit bir sebepten kavga ettik birkaç gün önce. Haklı haksız hesabı yapmıyoruz ikimizde de hata var. Fakat benim ilk ciddi ilişkim ve nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.

Önceki gece canı çok sıkılmış diğer mevzulardan dolayı, bana yazdı bende hemen ilişkimizdeki tartışma olayimizi açıklamaya kalktım o da umdugunu bulamayarak o zaman yatayim ben dedi ve yattik ama uyuyamamış. Bende yatayım dediği anda konuşmaya ihtiyacı olduğunu anladım fakat geç kaldım. Destek olamamış, yalnız bırakmış gibi hissediyorum. Hiç keyfi yok. Uzaktayız ailem bilmeden gitmeyi de düşünmüyorum çok istememe rağmen.(7-8 saatlik yol)

Ne yapabilirim ? Ilgilenmem mi gerekir yoksa kafasını dinlesin istediği zaman arar diyip üzerine düşmeyeyim mi ?
Son liman olarak sana geldim sen de aynısını yaptın derdimi dinlemedin dedi. Çok üzüldüm.

Bir de ufak tefek hediye kutu gibi bir şey mi yollasam ?

Ne yapabilirim nasıl davranayım kızlar. Yardım edin lütfen.
Teşekkür ederim.
imkanın varsa kalk git bir iki saat dur gel :) sarılmak bile yeterli olacaktır

Aynen ikinci paragrafta yazdığınız durum oldu. Ve ben hem anladım durumu hem inatla üstüne gittim anlamsız bi şekilde.
Niye yaptım bilmiyorum çok kızgınım kendime. Bana huzurum derdi şimdi ağrıma gidiyor bu vaziyet. :110:

Eskisi gibi olduğumu göstereceğim. Yollarını arıyorum aklımca.
Benim gibi kinciyse isiniz zor...
Ustelik kinci oldugmu da o olay sonrasi farketmistim yani :)))
detaylari bilmiyorum ama anlattiklarinizdan benzerlikler ile yorumlayayim,
sorun farketmemek ya da o an dolu olmaktan ziyade kendi derdine dusup bencilce ustelemek oluyor,
bu huyunuzu genel olarak torpulemenizi tavsiye ederim...

Back
X