Canı yanan kızın yaptıkları

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
53
Burdur
Kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum. Maksadı bana teselli vermekti. Ama oyle seyler anlattı ki ağzım acik kaldı. Bizim kız zamanında aynı benim gibi bir çocukla tanışmış. Hatta benden farklı olarak 5 ay
iliski yasamışlar. Aralarında yüzük takmışlar. Kız unı de okuyordu bizim sınıftandi. Oğlan da memleketindenmis. Cok iyi bir cocukmus sonra bir gun bizim kız oğlanla kavga etmiş sinirlenince oğlanın kız kardeşine agir bir laf söylemiş. Oğlan da çıldırmış. Ara verelim demiş bizim kıza o gun kavgada. Kızda üzülmüş uc hafta pesinden koşmuş oğlanın affetsin diye kız koştukca oğlan soğudum git demiş en sonunda arama beni numaramı degistiricm bile demiş bizim kız bu laftan sonra çıldırmış. Cocuğa iyi degilim canım yanıyor sans ver dedikce cocuk ona daha da agir konuşuyormuş. En sonunda kız çıldırmış bu kadarını haketmiyorum demiş ve oğlanı arayıp "ya aslında benim unı den uc senelik iliskim var, Bi ara beni üzdü bende seninle teselli ettim kendimi hersey yalandi seni sevdiğim falan yoktu gercek sevgilimin acısını çıkardım senden dalga geçtim " demiş. Oğlan çıldırmış. Sen ne bicim insansın demiş kafayı yemiş. İnanmiyorum dedikce oğlan bizim kız "istersen numarasını vereyim ara gercek sevgilimi " demiş. Oğlan o günden sonra mahvolmus.
Kız diyor ki geçenlerde gördüm kilo falan kalmamış ne kimseyi seviyormuş ne de güveniyormuş cocuk. Baslarda cocuk kurtuldum şükür namazı kilicam diyormuş arkadaşlarına. Sonrasında çökmüş. Hala kıza ulaşıp dogru mu diye sormak icin çabalayıp sonra vazgeçiyormuş.
Bana bunu yeni anlattı açıkcası o çocukla boyle ayrıldıklarını bilmiyordum ben ama canı yanan kızın neler yapacagını Bi kez daha görüp Tirstim. Sizinle de paylaşmak istedim

o kızın arkasından neler dediğinide hesaba katmışmı acaba...
bu tarz davranışlar bi bayana yakışmaz..yalan olsa bile birine bu eziyeti yapan,hakkında çıkacak laflarıda düşünücek.

ne saçma ne cocukca bir şey bu yaa intikam almak için böyle mi yapılır arkadaşın kaç yaşınnda senin beyni herhalde 12 13 galiba.
sen hem kız kardeşine laf et ondan sonra da pişman ol sonra bunları yap peh. yazık ben oglana üzüldüm ya onun gibi bi kız o oglanı hak etmiyor :334:

Klasik terk edilen kız sendromu. Ama yine de yaptığı şey çok yanlış.
E amacına ulaşmış, mutlu mu bari şimdi? :ssz:

ne saçma ne cocukca bir şey bu yaa intikam almak için böyle mi yapılır arkadaşın kaç yaşınnda senin beyni herhalde 12 13 galiba.
sen hem kız kardeşine laf et ondan sonra da pişman ol sonra bunları yap peh. yazık ben oglana üzüldüm ya onun gibi bi kız o oglanı hak etmiyor :334:

Valla kız sözde benimle yaşıt ama ben bayağı korktum ondan. Canımı cok yakmasa yapmazdim diyor kendince. Ama tabi cocuğun şimdiki halı de onu üzmüş ama bana acik kapı bırakıyordu bırakmasın diye kökten bitirdim ben diyor. Ben yorum yapamadım korkmaktan:) kıza da soyledim iyi ki erkek değilim de sen çıkmadın karsima dedim

oğlan şunu demiş bizim kız bilmem ne .... üff bay geldi artık .... terk edilmeyide kabul etmek gururlu davranmak bir erdemdir ... nedir yani yok intikam alıcam yok ona gününü göstericem ... ayrılıyorsanız adam gibi btiirin işte ..... nedir yani çocuk gibi yalvarmalar yalanlar dolanlar ....

şimdi o oğlan karşısına çıkan ilk kızdan alır tüm hıncını.hatta belki ondan sonra ki tüm kızlardan.intikam mı bu? doğruyu söylemek içinde çok geç kalmış.
egoistlik bunun adı intikam değil :ssz:

Oğlan epey safmış.Araştırmadan hemen inanmış yalana.Ben sevgilime böyle bir şey deyip ayrılcam hafiye gibi iz sürer,o çocuğun nosunu ver tanışıcam der,gerçeği mutlaka öğrenir.

Oğlanın kızı sevdiği de yok bence,salak yerine koyulduğunu sanıp hırs yapmış.Ayrıca 5 ay da yüzük takmayı düşünen insanların şuan bu durumda olmasına pek de şaşırmıyorum.

Daha siz dün erkek arkadaşınız tarafından terkedilip konu açmamışmıydınız? Kendi aşk acınızı nezaman unutupta arkadaşınız için burada konu açtınız şaşırdım.Anlattıklarınızı sanki eski sevgilinize yapacaksınız gibi geldi bana nedense :ssz:

ben mesajı aldım Neslihan, sen sakın yapma öyle birşey tatlım.. Sadece cevap verme malum kişiye, takma artık.. Yazsın yazsın bir süre sonra susar :)

anlattığınız hikayede kızın yaptığı hoşuma gitti,çünkü erkeğin ne dediği ne yaşadıkları belli değil,direkt kızı suçlayamayız,üstelik çocuk da seviyormuş ama kızın burnu sürtülsün istemiş,sonuç tam tersi olmuş.ama siz yapmayın gene böyle birşey,her sonuç aynı olmayabilir.:ssz::ssz::ssz:

Nasıl güldüm belli değil kız zavallı bence :)
Biten biter giden gider.Yok arkasından şunu yapayım da şöyle hissetsin,nasıl bir yalan atsam da yese olaylarını bırakın zavallılık acizlik başka bir şey değil.Şöyle konular beni güldürüyor..

Erkek kızı aldatsa, sebepsiz yere terketse falan kız intikam almak isteyebilir ama sizin arkadaşınız hem suçlu hem güçlü. Hem adamın kardeşine laf et hem de intikam al.

biri de beni böyle terk etmişti,seni sevmedim hiç vb.dalga geçtim seninle,aklım başkasındaydı falan filan...üzüntüden bitmiştim ama manevi olarak hayatımın en güzel günleri olmuştu.Ne bileyim hiç o zamanki gibi güzel dualar edemedim mesela,gece namazları kılmadım.Klabim temiz midir nedir Allah onunda gerçek yüzünü herkese gösterdi:)

Back
X