- Konu Sahibi Neslihan90
marifetmi bu şimdi???
o kız kendi kalitesini düşürmekten başka bişey yapmamış...
o kız kendi kalitesini düşürmekten başka bişey yapmamış...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mesajı aldım Neslihan, sen sakın yapma öyle birşey tatlım.. Sadece cevap verme malum kişiye, takma artık.. Yazsın yazsın bir süre sonra susar :)
Daha siz dün erkek arkadaşınız tarafından terkedilip konu açmamışmıydınız? Kendi aşk acınızı nezaman unutupta arkadaşınız için burada konu açtınız şaşırdım.Anlattıklarınızı sanki eski sevgilinize yapacaksınız gibi geldi bana nedense![]()
Ben buraya konuyu acmışim da bildirimleri gormemisim. Hayır yahu ben neden boyle birsey yapayım bu adam yani beni terk eden adamla benim ailem tanışıyor. Sanırım cok fazla açılan sahte konu vs vs boyle düşünmenize yol açtı ben boyle bisiyi beni aldatan adama yapmadım sevgisi bitip terk edene mı yapayım ask olsun ya. Zaten arkadasım bana teselli verirken bunu anlattı bende sok oldum paylaştım keske yazmasaymisim
yok ben böyle birşey yapmayacağını zaten tahmin ediyorum da, yine de arkadaşın "kız ne güzel intikam almış" diyemeyeceğimiz kadar basite indirgemiş durumu.. onun için yazdım :)
Ben bu uyenin sahte oldugunu dusunuyorum. Konularin biri bitmeden digeri aciliyor, tipik sahte uye hareketi
Ayin 31'inde uye oldugu dusunulurse gunde ortalama 2 konu