• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cani yananin ahi tutar mi :(

angel2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
8
1
36
Ankara
Merhaba herkese,

yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona.. :( okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan.. simdi maddi manevi her yonden duzeldiler. herseyleri bitti. hem de tam beni birakirken. kiymet deger bilmedi. bu kiz yanimda oldu o kotu gunlerde demedi. ama baskasiyla beraber suan. canim cok yanio..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu. :( hakkimi da helal edemiyorum.. mutlu olcak mi bole. kendince hakli olduugnu saniodu bitirken anlasamioruz die..

adama bak ya oh ne ala sıkıntılı günlerde yanında ol herşeyinle rahata erince bıraksın...
4 senelik ilişki dile kolay şimdimi anlamış anlaşamayacagınızı mutsuz olacagınızı
tabikii hiçbişey tek taraflı değildir ama sevgi sorunları aşmak için vardır..kolayı seçmiş
2 ay süründüm diyorsunn seni sevdeydi üzmez dii...ya seven adam üzmez zamanında sevmişdir mutlaka ama şimdi sevmiyor yada sevgisinin farkında değil bilemeyiz
şididide başka kızz o şimdi varya yanlız kalmayı kaldıraramamıştır kendini boşlukta hissetmiştir bu yüzden gidip başkasıyla çıkmış...
hadi diyelimm o kızı seviyor senden bu kadar kolay vazgeçen biriyle işin yok zatenn senin

merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz..daha öncede yazmıştım bu sitede...bi insan ne kadar namaz kılarsa kılsın ibadet ederse etsin ümit verip yarı yolda bıraktığı insanın yükünden kurtulamaz diyordu...o yüzden merak etme sana ettiği haksızlık mutlaka ondan çıkacaktırve mutlu olacagını hiç zannetmiyorum..ortada verilip tutulmayan sözler var

ama sana tavsiyem:onu içinden affet böyle olması gerekiyormuş de hakkını helal etmeyebilirsin ama beddua etme çünkü biliyorum beddu ettikçe işler dahada zorlaşıyor aklından geçip dillendirmediğin ahlar yeter sen allahata havala et en iyi bu..nezaman bunları yaparsan inan sancıların o zaman dinecek azalacak​

Merhaba herkese,

yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona.. :( okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan.. simdi maddi manevi her yonden duzeldiler. herseyleri bitti. hem de tam beni birakirken. kiymet deger bilmedi. bu kiz yanimda oldu o kotu gunlerde demedi. ama baskasiyla beraber suan. canim cok yanio..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu. :( hakkimi da helal edemiyorum.. mutlu olcak mi bole. kendince hakli olduugnu saniodu bitirken anlasamioruz die..

bu erkekler hep mi ayni..ondan ayrildiktan sonra hayati tanimaya basladim bende..benim konumda ayni sana benzer..3,5 yildir beraberiz..her üzüntüsünde yaninda oldum..sevmiyrum seni artik dedi terketti..bir ay sonrada baska kizla resimlerini yakaladim..sonra bi baktim faceye resim koymus sevgilisiyle..inanamiyorm bende hala ama oldu ve yalniz degiliz..erkekler nasil bukadar rahat oluyorlar anlamiyorum...seneye evlenicektik güya..ama oneler yapioyr...3,5 ay önce son konusma oldu o kizi ögrenince..ondan sonra ne aradim ne sordum..ama hep mutlu fotolarimi koydum faceye o kiskandikca resim degistirdi..ama onun ötesinede gitmedi...geri dönmedi yani..bakalim bence napcami sasirdim..kiskandirsammi yoksa tamamen yok olsammi diye..zaten 1 aydir kapali facem..tel nomuda degistirdim

jetonu köşeli galiba lafa bak 4 sene sonra anlaşamıyoruz demiş.bence bu bahane olmuş tabiki.senden ayrılmadan ötekini bulmuş sanırım canım.pişman olup tabiki dönecek buna emin ol.ama sakın kabul etme.4 yılını çalmış bu adam senden.tabiki ah edeceksin haklısında.Allah haklının ahını yerde bırakmaz canım.ALLAHA havale et ve üzülme canım.evlendiğinizde bunu yapsaydı daha zordu bu durum.

Kimsenin ahi kimsede kalmaz,
Nisanlimla sevgiliyken benden ayrilmak istemisti, bu duruma ben cok uzulmustum, yok iste benim hatalarimi one surdu, yok ben bu sekilde yapamam felan,
Ee sen bunlari bildigin halde elimi tuttun, keske ellerin kirilsaydida elimi tutmasaydin dedim. Ayrilmadik, kiyamadi ama 8 ay sonra mac oynarken bilegini kirdi,
Bir ay alcida gezmis olmasina ragmen kaynamadi, eli hala kirik, aciyo sizliyo, ameliyat olmasi lazim. Tabi simdi beddualarimdan cok korkuyo:27:
Ama yani aramiz hala gulluk gulistanlik degil maalesef..

Senin icin rahat olsun, Rabbimin adaletine guven.

Aaa ben de afyonda okuyorum :68:
Gerçekten sevenin ahı tutar hem de öyle bi tutar ki kimsenin yaptığı yanına kalmaz merak etme,sadece sabret
Sen elinden geleni yapmışsın ama o kıymet bilmemiş :20:
Yeni birini bulsa da ilişkisi çok sürmez ve kimse senin gibi olmaz :19:
Bırak oyalansın ne hali varsa görsün sonra da seni kaybettiğine yansın :41:

jetonu köşeli galiba lafa bak 4 sene sonra anlaşamıyoruz demiş.bence bu bahane olmuş tabiki.senden ayrılmadan ötekini bulmuş sanırım canım.pişman olup tabiki dönecek buna emin ol.ama sakın kabul etme.4 yılını çalmış bu adam senden.tabiki ah edeceksin haklısında.Allah haklının ahını yerde bırakmaz canım.ALLAHA havale et ve üzülme canım.evlendiğinizde bunu yapsaydı daha zordu bu durum.

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için..
ben de aynını dedim, yarı yolda bıraktııgn bır ınsanın kalbının sadakasını veremezsın dedım en son. beni öyle çok üzdü ki.. tabıkı gelıp de onu kabul etmek ıstemıyorum. etmem de bırdaha asla. boyle ksılıkte bırıne deger verdıgım ıcın yıllarca bıle kendıme kızıyorum. ama çok çok kırgınım çok koydu. oyle gormeye dayanamıyorum bıle. bakmıyorum ama karsıma cıktıgı oluo resmı.. ama bıanda bıcak gıbı kesti attı bırdaha hıc konusmadık hıc aramadı beni. bazen ortak arkadaslarıma sordu nasıl dıye ama okadar. megersem o kızla oyalanmıs onunla ask yasamaya baslamıs ben burda acı cekerken. ben bıle haklı olarak bırıyle cıkmaya baslasam terketmsıne ragmen, sımdılık bılmesının duymasını ıstemezdım.. onun yaptıgına bak bana. ben acı çekerken o ne kdr rahatmıs unutmsu gıtmıs coktan. boyle ısteyerek ayrılan bıtıren evlensek bosanırız dıyen, anlasamayıroz artık dıyıp de ısteye ısteye gıden bır ınsan nasıl pısman olup geri dönsün ki.. ya unutmak ıcın de cıktıgnı sanmıyorum bılemıyorum işte :( gayet samımıler bole cıddıymiş gibi duruolar.. altında begenmeler tebrıkler nazar degmesınle yorumlar yapılmıs.. böyle bır ınsan seve seve ayrılan bır ınsan nasıl pişman olsun da degerımı anlasın bırgun :( tek ıstegım bu.. çünkü gercekten okulunu bıtırmesınden ıse gırmesıne kadar hakkım uzerınde oyle fazla kı.. oyle calıstırırıdım onu ben sureklı baskalrı dısarlarda gezerken. zorla hadı calsıalım calsılaım dıyerek okulunu bıtıtırdım destek oldum. sınava gırerken işe gırmek ıcın, deli gibi yapamadıgı derslerı ben calsıtırdım ona.. sayemde ıyı puanlar aldı işe girdi. sınav cıkısları bekledım yapmadıgımı bırakmadım. aılesı bıle bana tesekkur ederdı cok severdı. o zamanlar da bıle ıste en sıkıntılı zamanlarıydı. maddı manecı tum sıkıntısında benım yanımda agladı ııkı varsındıyerek. baska kızlar gııbı parası yok sıkıntıda stretse cekemem ben bunu demedım, bunu hıssettrıemmek ıcın herseyı yaptım okdr ıyı nıyetlıym kı.. ama gün geldi o gece bana, sen benım yanımda oldun mu kı dedı, degerını gosterdın mı dedi.. bahaneler urettı ve ıste oyle bır ınsandna beklemezdım mahfoldum bu lafları duyunca.. uzerınde okdr hakkım emegım var kı kızlar sıze anlatamam, onun da oldu tabı olmadı degıl, ama ben bana bu kdr seyın ustune yapılmasınıa haketmedım.. :( o yuzden beddua etmıyorum kesınlıkle hıc ama allahıma havalae ettım.. bılmıyorum tutar mı.. gun gelır benı arar mı, sımdı o kızla cok mutlu mesut gayet yenı cıddı bısıye baslamıs.. yedıremıyorum :( ınsallah bırgun kıymetımı anlar da ben de gorurum.. ve de hakkımı helal etmedım.. bakalım allah razı gelır mı.. işte boyle kızlar..:(

Off çok üzüldüm canım sen elnden geleni yapmışın sevgine nası sahip çıkmışın, ama değer kıymet bilen mi var bi de utanmadan 4 seneyi unutuveriyp başka sevgili bulup İnternet aleminde boy göstermeleri hele, insan bu kadar mı acımasz gaddar olur ya, Neye yanacağını bilmiyosun onu bu kdr sevdiğine mi onun sana bunu yaptığına mı Allah yardmcın olsun canım en kısa zamanda unutursun İnşallah ama böyle bi durumda da ahın yerde kalmaz er geç çıkar o da mutlu olamasın İnşallah

aynı durumdayız ..tutmuyo bu ah...senınkı gen e acıklama yapmıs anlasamıyoruz dıye...benımkı acıklamada yapmadı http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...aparmi-yok-boyle-aci-yok-boyle-kalleslik.html

Canim benim, konunu okumustum ama ahlar aninda tutmaz,
benimki 8 ay sonra tuttu, tamda icimden gecirdigim gibi kirildi eli,
seninkide er yada gec tutacaktir, insallah tuttugundada sahit olursun.
O gece nisanlimin nasil aci cektigine sahit oldum,
acidan butuuuun gece uyuyamamisti:27:

Off çok üzüldüm canım sen elnden geleni yapmışın sevgine nası sahip çıkmışın, ama değer kıymet bilen mi var bi de utanmadan 4 seneyi unutuveriyp başka sevgili bulup İnternet aleminde boy göstermeleri hele, insan bu kadar mı acımasz gaddar olur ya, Neye yanacağını bilmiyosun onu bu kdr sevdiğine mi onun sana bunu yaptığına mı Allah yardmcın olsun canım en kısa zamanda unutursun İnşallah ama böyle bi durumda da ahın yerde kalmaz er geç çıkar o da mutlu olamasın İnşallah

evet 4 sen boyunca uzaktan yakından onun stresını cektım.. elımden gelen herseyı yaptım onun ıcın. bunun ıcın bu yaptıgını yediremıyorum hiç.. kaldıramıyorumç öyle gormey sindiremıyorum.. oyle kı zaten 4 aydır unutmaya calsıyorum bana yaptıgını, söyledıklerini.. bu tokat gıbı geldı üstünee:( tek istegım pişman olması değerimi kıymetımı anlaması, o zzaman içim tam sogucak ancak.. oyle cok aklıma taktım kı ruyalarıma kdr gırıo o derece kaldıramıoyrum uzuluyorum.. allah goruyor benım yasadıgımı.. beraberken son gunlerde bile dokturmedıgı gozyası bırakmamsıtı sıkıntısından stresınden.. boş yere haksız yere oyle laflara kırıcı sozlere maruz kaldım ki :( üstüne de bunlar.. bunca sene kıme guvenmısım dıyorum. yarı yolda bıraktı gıttı. bu kdr kolya mı 4 seneden daha uzun suren bı ılsıkıden sonra yenı bırıyle olması ya.. tek dılegım allahım ahımı yerde bırakmasın, oyle canımdan gelıo bu sozler.. ınsallah bırgun bunu bana gosterır.. mi dersiniz ? :( haklı mıyım sizce ??

aynı şeyleri yaşamışız seninle nişana bir ay kala anladı benimki de hemde 6 yılın sonunda bir aydır haberim yok varsa hayatında biri mutlu olamasın derim tek dileğim bu
"benim istediğimi Allah istemiyorsa konu kapanmıştır." necip fazıl'ın bir sözü ne güzel bir söz di mi senin cennet bildiğin belki de cennet değildi Allahım hayırlısından versin hepimize bir bildiği vardır buna inan

Tahminim siz zaten başkası yüzünden ayrıldınız canım,başkası yüzünden de denemez aslında gerçekten sevseydi,gözü görmezdii..o kızdan yüz bulunca seni bırakmıştır..Çok büyük bir hata yaptığını anlayacaktır..sen hiç arkana bakma canım,durumuna çok üzüldüm :((..yaptıkları yanına kar kalmasın inşallah..dualarım seninle canım..inşalllah çok güzel bir aşk yaşarsın bundan sonra ve onu unutursun,mutlu olursun..o da hayat boyu yaptığı ş......liğin acısı ile yaşar,her gün,her yaşadığı gün,senden ayrıldığına pişman olur..:43::43::43:

çok üzüldüm bende aynı şeyleri yaşıyorum.yıllar arttıkça birde araya mesafe girince erkekler uzaklaşıyor.şimdi benimde ödüm kopuyo face.de birini görürsem diye:((nediyim inş.tutarrr

Arkadaş sana tek kelime söyleyim
ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINA BIRAKMAZ.
Diye bi atasözümüz vardır. Kimsenin ahı kimsede kalmaz güzelim.

ben de istiyorum bana çektirdiği acıların bin katını çeksin
benimle olmayı ölüme eş değer tuttu ömür boyu ölmektense böyle yaşamak daha iyi dedi ki neler yaptım nelere katlandım
şimdi görüyorum neden affettim neden her defasında
üzülmek istemiyorum artık
huzuru mutluluğu bulamasın diyorum ama ya bulursa

Back
X