haklısın sonuna kadar ..inşşh tez zamanda toparlanırız hala gözumdeki yaş kurumadı ama onun umru degıl işte. 4 yıl olmuştu bızım. ben evlenırız dıye heves ederken ...şimdi başkasıyla... bılmıyorum ama sevdıgın kişinin terk etmesi ,dusman olması ve bunun ustune aldatması kadar kotu bişey olamazben ılk kez dun bı erkek arkadaşımız vardı ortak onla dışarı çıktım buna bıle vıcdan azabı cektım .çunku ben bugune dek ondan baska arkadas olarak dahı hıçbir erkekle gorusmedım. ben arkadasımla gorusurken bile vıcdan azabı duyarken o onla sevgılı
ben anlamıyorum gercekten artık sevgıye aska ınancım bıttı
![]()
Biz gözü kara gidiyoruz ilişkilerde o istedi diye bende bi sürü arkadaşımdan vazgeçmek zorunda kaldım ona kesinlikle yanlış yapmadım ama sonuç kaybeden biz hakediyolarmı bunca ödünü hayııııırrrrrr..Canım bence hiç kasma kendini kiminle görüşmek geliyorsa içinden görüş vicdan azaplık bi durumun yok ama ondan bahseden veya konusunu açmayacak olan kişilerle görüşsen senin için avantaj..Vicdan azabı duyacak olan tek kişi var oda onlar tabi bunları yapan insanlarda hala vicdan varsa..
Öldürmeyen acı güçlendirir .. Farkındayım ben sana her ne kadar takma düşünme vs. şeyler söylesemde pek bişey ifade etmiyo ama inan aksi bize zarardan başka bişey değil düşünelim ağlayalım sabahlara kadar zırlayalımm döneceklermii hayır dönseler artık içimiz elvercekmii şahsımca kesinliklee hayırr.
Eeee onlar yokkende biz vardık yokkende olucaz hayat devam ediyor.. Ben inanıyorum gene sevicez gene mutlu olucaz neden olmayalımm ..
Bu arada gece 3 ekadar hastanedeydim dayım rahatsızlanmıştı o hastaları bir görsen,
o ölümle pençeleşenleri o ağrı acı çekenlerii inan diyosunkiii benim üzüldüğüm şeylere bakk .. O kadar boş ve anlamsız geliyoki herşeyy o zman.Allah sağlık sıhhat versin başta gerçekten en önemlisi bu..