• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cani yananin ahi tutar mi :(

haklısın sonuna kadar ..inşşh tez zamanda toparlanırız hala gözumdeki yaş kurumadı ama onun umru degıl işte. 4 yıl olmuştu bızım. ben evlenırız dıye heves ederken ...şimdi başkasıyla... bılmıyorum ama sevdıgın kişinin terk etmesi ,dusman olması ve bunun ustune aldatması kadar kotu bişey olamaz:(ben ılk kez dun bı erkek arkadaşımız vardı ortak onla dışarı çıktım buna bıle vıcdan azabı cektım .çunku ben bugune dek ondan baska arkadas olarak dahı hıçbir erkekle gorusmedım. ben arkadasımla gorusurken bile vıcdan azabı duyarken o onla sevgılı:(ben anlamıyorum gercekten artık sevgıye aska ınancım bıttı:(

Biz gözü kara gidiyoruz ilişkilerde o istedi diye bende bi sürü arkadaşımdan vazgeçmek zorunda kaldım ona kesinlikle yanlış yapmadım ama sonuç kaybeden biz hakediyolarmı bunca ödünü hayııııırrrrrr..Canım bence hiç kasma kendini kiminle görüşmek geliyorsa içinden görüş vicdan azaplık bi durumun yok ama ondan bahseden veya konusunu açmayacak olan kişilerle görüşsen senin için avantaj..Vicdan azabı duyacak olan tek kişi var oda onlar tabi bunları yapan insanlarda hala vicdan varsa..
Öldürmeyen acı güçlendirir .. Farkındayım ben sana her ne kadar takma düşünme vs. şeyler söylesemde pek bişey ifade etmiyo ama inan aksi bize zarardan başka bişey değil düşünelim ağlayalım sabahlara kadar zırlayalımm döneceklermii hayır dönseler artık içimiz elvercekmii şahsımca kesinliklee hayırr.
Eeee onlar yokkende biz vardık yokkende olucaz hayat devam ediyor.. Ben inanıyorum gene sevicez gene mutlu olucaz neden olmayalımm ..
Bu arada gece 3 ekadar hastanedeydim dayım rahatsızlanmıştı o hastaları bir görsen,
o ölümle pençeleşenleri o ağrı acı çekenlerii inan diyosunkiii benim üzüldüğüm şeylere bakk .. O kadar boş ve anlamsız geliyoki herşeyy o zman.Allah sağlık sıhhat versin başta gerçekten en önemlisi bu..

Biz gözü kara gidiyoruz ilişkilerde o istedi diye bende bi sürü arkadaşımdan vazgeçmek zorunda kaldım ona kesinlikle yanlış yapmadım ama sonuç kaybeden biz hakediyolarmı bunca ödünü hayııııırrrrrr..Canım bence hiç kasma kendini kiminle görüşmek geliyorsa içinden görüş vicdan azaplık bi durumun yok ama ondan bahseden veya konusunu açmayacak olan kişilerle görüşsen senin için avantaj..Vicdan azabı duyacak olan tek kişi var oda onlar tabi bunları yapan insanlarda hala vicdan varsa..
Öldürmeyen acı güçlendirir .. Farkındayım ben sana her ne kadar takma düşünme vs. şeyler söylesemde pek bişey ifade etmiyo ama inan aksi bize zarardan başka bişey değil düşünelim ağlayalım sabahlara kadar zırlayalımm döneceklermii hayır dönseler artık içimiz elvercekmii şahsımca kesinliklee hayırr.
Eeee onlar yokkende biz vardık yokkende olucaz hayat devam ediyor.. Ben inanıyorum gene sevicez gene mutlu olucaz neden olmayalımm ..
Bu arada gece 3 ekadar hastanedeydim dayım rahatsızlanmıştı o hastaları bir görsen,
o ölümle pençeleşenleri o ağrı acı çekenlerii inan diyosunkiii benim üzüldüğüm şeylere bakk .. O kadar boş ve anlamsız geliyoki herşeyy o zman.Allah sağlık sıhhat versin başta gerçekten en önemlisi bu..

haklısın canım ınsan basındakı sıkıntıyı en büyügu sanar ya hep oyle. 3 gunluk dunya yarına varmıyız o bıle belırsızken... işte ben bunu anlamıyorum nıye kotuluk yapıyorlarki nereye gıdıcez sonsuza dek yasayacakmıyız işte keske bunu herkes anlasa ... bende oda sınandı benınde karsıma cıktı bırılerı onunda ama o yenıldı sınavı kaybettı.. ahım var ama canına bışe olmasınıda asla ıstemem . belkı bıgun hakkımıda helal ederım.. hiç dusmanım olmadı benım en sevdgm ınsanın dusmanlığı.. ınş bıgun anlarda bu dunyada helallesırız:(bir suru arkadasım var ve fedakarlık yapan herkes bu konuma dusuyor... artık boş ...herkes gıbı once kendımızı dusunucez.. vardır elbet bı hayır bundada...bugun zaten hemen yerımızı dolduranlar evlılıkte ufacık bır boslukta kım bılır neler yapmayacaklardı.. Allah bızı korudu belkı bunu bıraz daha zaman gecınce ve gercek sevgıyı bulabılırsek dahada ıyı anlıcaz.. allah hepımızın gonlune gore versın...

haklısın canım ınsan basındakı sıkıntıyı en büyügu sanar ya hep oyle. 3 gunluk dunya yarına varmıyız o bıle belırsızken... işte ben bunu anlamıyorum nıye kotuluk yapıyorlarki nereye gıdıcez sonsuza dek yasayacakmıyız işte keske bunu herkes anlasa ... bende oda sınandı benınde karsıma cıktı bırılerı onunda ama o yenıldı sınavı kaybettı.. ahım var ama canına bışe olmasınıda asla ıstemem . belkı bıgun hakkımıda helal ederım.. hiç dusmanım olmadı benım en sevdgm ınsanın dusmanlığı.. ınş bıgun anlarda bu dunyada helallesırız:(bir suru arkadasım var ve fedakarlık yapan herkes bu konuma dusuyor... artık boş ...herkes gıbı once kendımızı dusunucez.. vardır elbet bı hayır bundada...bugun zaten hemen yerımızı dolduranlar evlılıkte ufacık bır boslukta kım bılır neler yapmayacaklardı.. Allah bızı korudu belkı bunu bıraz daha zaman gecınce ve gercek sevgıyı bulabılırsek dahada ıyı anlıcaz.. allah hepımızın gonlune gore versın...

dayınada çok geçmiş olsun canım... tez zamanda iyileşir inşallh Allah şifa versin

Gönülden isterim tutmasını.. Ben çok ağladım aklıma geldikçe kızıyorum da kendime. Gözlerim kızarmıştı kan çanağı derler ya hani o misaL. Annem sorduğunda 'şampuan yaktı' demiştim. İlk başlarda nolur kız bağır bişey söyle demişti. Bende 'geceleri uykulardan sıçrıyorum başka bişeye gerek var mı?' demiştim. Beni böyle öldürme falan filan neyse 6-7 ay sonra tekrar başladık ailenle konuş ciddiyiz falan diye. Ne zorluktu bilemezsiniz babam bile biliyodu artık uçuyodum mutluluktan.
Fena hastalandım bi ara. Sesim soluğum kesildi biraz duyulur gibi olduğunda tekrar aradım. Aradım.. aradım . bi kaç kez böyle devam etti. Ben böyle Bİ İLŞKİ İSTEMİYORUM DEDİĞİNDE BAHANE ARIYOSUN DEDİM EVET DEDİ VE GİTTİ. Bİ DAHA ARAMADI.2 HAFTA SONRA O KIZLA RESİMLER FALAN İLK BAŞTA KUZENİ SANDIM TANIMADIM VE SONRASINDA GELEN SÖZLENME OLAYI...
sONUÇ ŞU Kİ;
GÖZLERİNDEN AKAN MUTSUZLUK ÇOK BARİZ. O GÜNDEN SONRA HİÇ GÖRMEDİM AMA TÜM RESİMLER ELE VERİYO ZATEN DURUMU. FACE DEN DE SİLMEDİ BENDE SİLMEDİM.
YENİ BİRİ VAR GİBİ BİLEMİYORUM ARTIK ÜZÜLMEKTEN AĞLAMAKTAN YORULDUM :(

ÇOK ÖNEMLİ NOT: İLK AŞKIM'DI...

Son düzenleme:
Gönülden isterim tutmasını.. Ben çok ağladım aklıma geldikçe kızıyorum da kendime. Gözlerim kızarmıştı kan çanağı derler ya hani o misaL. Annem sorduğunda 'şampuan yaktı' demiştim. İlk başlarda nolur kız bağır bişey söyle demişti. Bende 'geceleri uykulardan sıçrıyorum başka bişeye gerek var mı?' demiştim. Beni böyle öldürme falan filan neyse 6-7 ay sonra tekrar başladık ailenle konuş ciddiyiz falan diye. Ne zorluktu bilemezsiniz babam bile biliyodu artık uçuyodum mutluluktan.
Fena hastalandım bi ara. Sesim soluğum kesildi biraz duyulur gibi olduğunda tekrar aradım. Aradım.. aradım . bi kaç kez böyle devam etti. Ben böyle Bİ İLŞKİ İSTEMİYORUM DEDİĞİNDE BAHANE ARIYOSUN DEDİM EVET DEDİ VE GİTTİ. Bİ DAHA ARAMADI.2 HAFTA SONRA O KIZLA RESİMLER FALAN İLK BAŞTA KUZENİ SANDIM TANIMADIM VE SONRASINDA GELEN SÖZLENME OLAYI...
sONUÇ ŞU Kİ;
GÖZLERİNDEN AKAN MUTSUZLUK ÇOK BARİZ. O GÜNDEN SONRA HİÇ GÖRMEDİM AMA TÜM RESİMLER ELE VERİYO ZATEN DURUMU. FACE DEN DE SİLMEDİ BENDE SİLMEDİM.
YENİ BİRİ VAR GİBİ BİLEMİYORUM ARTIK ÜZÜLMEKTEN AĞLAMAKTAN YORULDUM :(

ÇOK ÖNEMLİ NOT: İLK AŞKIM'DI...

canım bnede senle aynı durumdayım hemen yenı sevgılısıyle foto.. bunlar bırını bulmadıkça zaten cesaret edemıyorlar ayrılmaya.. ama çok pişman olacak sen burada bole aglarken.. burnu kaf dağında gezsin şimdi ama ALLAH ın adaletınden nasıl kaççacak? ya tamma gtsınler sevsınler baskasını reklama ne gerek var ya bi zamanlar sevdıgın kızın ne kadar acı cektıgı bu kadar mı umru olamaz ya.. ben şuan bu durumdayım ama sabredecegız baska yolu yok ... ah canım ne yasadıgını anlaıyorum ben ınsanın kalbının bu kadar acıyacagını bılmezdım ama acıyor helekı baskasına sarıldıgını gorunce:( o mutlu olamyacak çok arkadasım aynısını yaptı gıttı yuzuk taktı sadece bıkaçay surdu ah alıpta yol alanı gormedım....

Merhaba herkese,

yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona.. :( okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan.. simdi maddi manevi her yonden duzeldiler. herseyleri bitti. hem de tam beni birakirken. kiymet deger bilmedi. bu kiz yanimda oldu o kotu gunlerde demedi. ama baskasiyla beraber suan. canim cok yanio..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu. :( hakkimi da helal edemiyorum.. mutlu olcak mi bole. kendince hakli olduugnu saniodu bitirken anlasamioruz die..

Tüm olmazların dört bir yandan yolları tıkadığı anda tek diyebildiğim, SEN BİLİRSİN RABBİM!

elbet haksızlık etmiş ve belli ki hayatında yeniden bir çıkış yakalarken maddi ve manevi anlamda dedin, tamamen yenilenmek istemiş. hemen de yeni bir kadın buluvermiş. bir de nispet yapar gibi fotolarını koymuş...

şimdi durum bu..

ama senin durumun bizi ilgilendirir tabii ki ve tabii ki seni de senin durumun ilgilendirir. yürümemiş, emek harcamışsın ama hep iyi yanından bakacaksın, kimseye ah etme, bırak kendi yoluna gitsin, bırak derken düşünmeyi bırak, böyle yaparsan hem onu aklından özgür bırakırsın hem de kendini özgür bırakırsın..

bir iki ay tamam arada üzül et ama daha fazla uzatmadan hemmen kendine yeni yeni güzel amaçlar belirle. planlarını yap, işine gücüne bak, birinden en iyi intikam alma şekli o kişiyi umursamamak ve hayatını en iyi şekilde devam ettirmektir. sen yükseldikçe, ilerledikçe, hayatını düzene sokup başarılara boğuldukça; o kişi de pişmanlıklarına, keşke bırakmasaydımlara, vay be meğer ne kadar da sağlam, dimdik, ayakları üzerinde duran, başarılı, güzel bir kadınmışlara boğulur.

sen kendine iyi bak, güzel güzel bakımlarına, makyajına, kılığına kıyafetine özen göstermeye devam et, işine gücüne yoğunlaş ve elbet bu kadar fedakar bir kadının karşısına muhakkak bir beyaz atlı prens çıkacaktır :34: emin ol :34: sana benden yüzde yüz garanti :34: hayatını yaşa

elbet haksızlık etmiş ve belli ki hayatında yeniden bir çıkış yakalarken maddi ve manevi anlamda dedin, tamamen yenilenmek istemiş. hemen de yeni bir kadın buluvermiş. bir de nispet yapar gibi fotolarını koymuş...

şimdi durum bu..

ama senin durumun bizi ilgilendirir tabii ki ve tabii ki seni de senin durumun ilgilendirir. yürümemiş, emek harcamışsın ama hep iyi yanından bakacaksın, kimseye ah etme, bırak kendi yoluna gitsin, bırak derken düşünmeyi bırak, böyle yaparsan hem onu aklından özgür bırakırsın hem de kendini özgür bırakırsın..

bir iki ay tamam arada üzül et ama daha fazla uzatmadan hemmen kendine yeni yeni güzel amaçlar belirle. planlarını yap, işine gücüne bak, birinden en iyi intikam alma şekli o kişiyi umursamamak ve hayatını en iyi şekilde devam ettirmektir. sen yükseldikçe, ilerledikçe, hayatını düzene sokup başarılara boğuldukça; o kişi de pişmanlıklarına, keşke bırakmasaydımlara, vay be meğer ne kadar da sağlam, dimdik, ayakları üzerinde duran, başarılı, güzel bir kadınmışlara boğulur.

sen kendine iyi bak, güzel güzel bakımlarına, makyajına, kılığına kıyafetine özen göstermeye devam et, işine gücüne yoğunlaş ve elbet bu kadar fedakar bir kadının karşısına muhakkak bir beyaz atlı prens çıkacaktır :34: emin ol :34: sana benden yüzde yüz garanti :34: hayatını yaşa

2,5 ay oldu. sevince unutmak çok zor oluyor. ama yapacağım bişey kalmadı :( acım dinicek ama bıraz daha zamana ihtıyacım var bılıyorum...:(

Bence gerçekten mağdursanız kimsenin ahı kimse de kalmaz.Benim eski sevgilim de çok üzdü beni gerçekten beddua ettim zamanında ona.Başına gelmeyen kalmadı,ailesi iflas etti,okuldan kovuldu,kaza geçirdi,3-4 ay sakat kaldı.Kimseyle uzun süre mutlu olamadı.

Tabi sonradan ben gerçekten beni mutlu edicek birisini buldum,çok mutluyum ve artık eski sevgilime beddua filan etmiyorum o da mutlu olsun,iyiki beni bırakmış yoksa şuan hayatımda olan sevgilimle tanışamazdım.Bir kaç hafta önce bu eski sevgilim benden özür diledi,hakkını helal et dedi,senin her ahın tuttu dedi.Ben de gerçekten affettim artık.Şuan o eski sevgilim sırf maddi durumu kötü olduğu için kendisinden 7 yaş büyük zengin bir kadınla evlenicek.Bana çektirdiklerinin kat kat fazlasını çekiyor zaten.

O yüzden merak etmeyin,Allah her şeyi görür.Bu eski sevgilin de mutlaka cezasını çeker.

sen dilinle ah etmesende yüreğinin ahını duyar Rabbim emin ol. şuan mutluda görsen mutsuzda görsen farketmez. elbette bi gün bi yerde cezasını bulurlar. bi sevgilimde beni aldatıp gitmişti hayatımda ilk kez dille o gün ona ah ettim aradan zaman geçti ah ettiğim için pişman oldum. tövbe ettim bi daha ah etmicem diye. sonra öğrendimki o kişi trafik kazası geçirmiş uçurumdan yuvarlanmış yanında olan arkadaşı ölmüş kendisi burnu bile kanamadan çıkmış şuanda hiç mutlu değilmiş geceleri uyuyamıyormuş 3 harfli gördüğünü söylüyormuş. bu benim üniversiteden arkadaşımdı diye ortak arkadaşlardan öğrendim arada beni soruyomuş haa bunlar umrumda mı.. tabiiki haayyıırrr :8:

merhaba arkadaşlar. ben eski sevgilimden yanlış davranışlarını gördüğümde ayrılmak istedim cünkü 6 ay gibi bir süre geçtikten sonra elimi tutmaya başladı sevgili değiliz biz deyip duruyordu ama gece gündüz konuşuyoduk mesajlaşıoduk ne dediği belli değildi.baktım olacak gibi değil aramamaya karar verdim ve beni naz yapıyor sandı ve 2 hafta gibi bi süre ben aramayınca çook üstüme düştü. ben yine istemedim ama en sonunda tekrar görüşmeye karar verdik. eskiyi unutamadım tabi ama yaptığı kıskançlık canıma tak dedi. ayrılalalım dediğimde ayrılmayan insan bigün kavga edince tamam dedi bitti dedi. çooooook özür diledim affetmedi ve bir ay kadar sonra tekrar konustuk yine affetmedi. sevgili yaptı hemen ve şu anda evli. ben çok ah ettim. ama onun hayatı düzgün gitti. anlamadım bu durumu sizce ben mi haksızım:(( kimseye ısınamıyorum şimdi unutamıyorum. hemen birini buldu ve hayatına devam etti. arkadaşlarım şimdi hayatının düzgün gittiğine bakma duymuyosun ki diyo ama Allahım inşallah bana duyurur.

kızlar nişanımın atılmasına sebep olan arkadaş müsvettesi evlenmişti . ama 1 yıl sonra duydum ki evinde huzur yokmuş hemde yengesinden duydum bide bir komşumuz söyledi annemde 1 gr hakkım varsa haram olsun benden önce ölürlerse beni köprü başında beklesin dedi eminim komşumuz anında yetiştirdi ben nişanım atılınca yüzüne demiştim ahımı ensende bil diye bak Rabbim bana duyurdu kapıma gelip helallik istediği günleri de göreceğim inşalla:h kimsenin kötü haline sevinmeyen ben duyduğumdan beri göbek atasım var:32::32::32::21::64::64::64::64: inşallah sizde duyar görürsünüz :)

Canımı gerçekten yakan insan ben onunda canının yanmasını çok istiyorum . Sebep ne benim ailem istemedi ve üstüme geldi defol git istemiyorum seni diye başlarda onca sözler veren baban seni bana vermezse mahfolurum diyen annemin telefondaki konuşmasına siz ona kızmayın tamam olmuyosa zorlamaya gerek yok demiş hani sevgisi hani verdiği sözler bana karım derdi ben hızlı gidiyoruz deyince olsun daha iyi sen benimsin ben seni alıcam sen benim helalimsin diyen adam... Pes etti ben yinede mücadele etti küfretti bana sevmiyorum sevmedim dedi bana seni herşeyden çok ve ilk kez sevdim diyen. Peki benim suçum neydi kendisi 15 yıl sonra hayatıma girdi 8 yıllık ilk okul arkadaşım beni her şeyden kıskanan okulum bitince seni alıcam karışmam ben diyen adam annem tek bilafına bıraktı kayboldu babamda aramış bana diyoki git annenle babanla hallet sorununu. Benim ilk erkek arkadaşımdı ilkimdi herşeyden öteydi bunu bile bile beni bıraktı ben sessiz kalalım bu süreçte fark ettirmeyeli,mö zaman geçsinm ailemide alıştırıırm diyince hayal kurma boşuna kızım dedi yazıklar olsun o zman o evlilik hayallerini neden kurdurdu ben ona hakkımı helal etmiyorum tamam bitsin ama adam gibi bir açıklama dahi yapmadı.. Ahımı aldı ve ben o ahın tuttuğu günü görmek için can atıyorum!

tabiki ah çıkar ama gerçekten haklıysan sana kasıtlı yapılmış bi kötülük varsa çıkar. canın yandıysa beddua iyi değildir derler allaha sal derler ama insan duramıyo bilirim

tabiki ah çıkar ama gerçekten haklıysan sana kasıtlı yapılmış bi kötülük varsa çıkar. canın yandıysa beddua iyi değildir derler allaha sal derler ama insan duramıyo bilirim
evet bana kasıtlı bi kötülük vardı yaşayacağı şeyi yaşadı her şeyi yaşadı benimle ve korktu sorumluluk alamadı beni bi başıma bıraktı bu adalet mi güya mutasıp bi aileden geliyo çok kızla gezmiş tozmuş ben farklıydım eve alınacak eşyalara dahi hayaller kurdurdu hepsi onun hayaliydi onu kırmammak için elimden geleni yaptım. Bende kapalıyım kıyafetime ona rağmen karışıyodu pantol giymiyceksin evlenbince bunları görmüycem felan filan.. Okulum bitince çalışmamamı istemiyodu onu bile kabul ettim başta istemedim ama sonra işin mi aşkın mı önemli, dedi her neyse onun için her şeyden vazgeçöecek kadar bana beni hep çok sev diyodu hani ne oldu? Sebep benim ailem istemedi? Bu kadar kolay mıydı bitirmesi ya da bahanesi..

Beni bir çocuk seviyordu . ben tipe önem vermem . ama çocuk gaz çekiyordu alkol hap ot sigara ne varsan içerdi . bunlarıda geçtim içtikten sonra beni dövüyordu . ben bu durumdan rahatsız olup uzak durmaya çalışırdım geceleri gaz çekip sena sena diye ağlarmış . benden soğusun diye elimden geleni yapardım önünden kuzenimle el ele geçtim vazgeçsin diye gidip kuzenimi dövdü . ahım var sana beni nasıl mutsuz ettiysen sende mutsuz ol dedi ağlayarak . ve o lafından sonra hiç bir ilişkimde mutlu olamadım .

Merhaba herkese,

yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona.. :( okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan.. simdi maddi manevi her yonden duzeldiler. herseyleri bitti. hem de tam beni birakirken. kiymet deger bilmedi. bu kiz yanimda oldu o kotu gunlerde demedi. ama baskasiyla beraber suan. canim cok yanio..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu. :( hakkimi da helal edemiyorum.. mutlu olcak mi bole. kendince hakli olduugnu saniodu bitirken anlasamioruz die..

Herkes gözünü açsın artık !!! Ne yazık ki ben de bu arkadaşla benzer şeyler yaşadıktan sonra gözümü açtım..Erkekler kudurmuş durumda bu çağda gerçekten..Zayıf bir haldeyken araştırıp iyi merhametli fedakar bir kız buluyorlar sonra bu kız onu hizaya getirip iş sahibi yapıp adam edince kızı bırakıp ya da bırakmasına sebep olup başkasının kollarına atıyorlar kendilerini..Anlayın bu bir yöntemmi artık aralarında buldukları bir çözüm mü hayatta kalmak için ya da rahat etmek için bilemiyorum destek vermeyin hiçbir erkeğe nikaha kadar bayanlar yapmayın..Adam gibi adam olma kavramı yok artık ne yazık ki babalarınız gibi adamlar yok artık..Boşuna beklemeyin sakın... :47: Ve ahlarımız tutar inşallah çünkü tertemiz duygularımızı incitip tertemiz kalplerimizi kırıp üstüne üstülük maddi olarak da yıpratıp, ailelerimizi de manevi olarak yıpranmasına sebep olup bir de defolup gittikten sonra da daha fazla kötülük yapmaya devam ediyorlar sanal ortamlarda başkalarıyla fotoğraflar kıskandırmalar gibi ergen kafasında olgunluktan adamlıktan uzak davranışlar sergiliyorlar..yazıklar olsun böylelerini Allah'ın cezasız bırakmasın..Amin..

Back
X