Merhaba herkese,
yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona..

okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan.. simdi maddi manevi her yonden duzeldiler. herseyleri bitti. hem de tam beni birakirken. kiymet deger bilmedi. bu kiz yanimda oldu o kotu gunlerde demedi. ama baskasiyla beraber suan. canim cok yanio..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu.

hakkimi da helal edemiyorum.. mutlu olcak mi bole. kendince hakli olduugnu saniodu bitirken anlasamioruz die..