• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cani yananin ahi tutar mi :(

Herkes gözünü açsın artık !!! Ne yazık ki ben de bu arkadaşla benzer şeyler yaşadıktan sonra gözümü açtım..Erkekler kudurmuş durumda bu çağda gerçekten..Zayıf bir haldeyken araştırıp iyi merhametli fedakar bir kız buluyorlar sonra bu kız onu hizaya getirip iş sahibi yapıp adam edince kızı bırakıp ya da bırakmasına sebep olup başkasının kollarına atıyorlar kendilerini..Anlayın bu bir yöntemmi artık aralarında buldukları bir çözüm mü hayatta kalmak için ya da rahat etmek için bilemiyorum destek vermeyin hiçbir erkeğe nikaha kadar bayanlar yapmayın..Adam gibi adam olma kavramı yok artık ne yazık ki babalarınız gibi adamlar yok artık..Boşuna beklemeyin sakın... :47: Ve ahlarımız tutar inşallah çünkü tertemiz duygularımızı incitip tertemiz kalplerimizi kırıp üstüne üstülük maddi olarak da yıpratıp, ailelerimizi de manevi olarak yıpranmasına sebep olup bir de defolup gittikten sonra da daha fazla kötülük yapmaya devam ediyorlar sanal ortamlarda başkalarıyla fotoğraflar kıskandırmalar gibi ergen kafasında olgunluktan adamlıktan uzak davranışlar sergiliyorlar..yazıklar olsun böylelerini Allah'ın cezasız bırakmasın..Amin..[/QUOTE

Katılıyorum arkadasım sana .. Amiiinnn umarım hiç kimsenin yaptıkları yanına kalmaz bizi düşürdükleri duruma düşsünler yeter zaten..

İnşallah tutar kızlar.Ben de aşk acısından buraya üye oldum , burada kadınlar hep birbirine destek oluyor,güç veriyor.Benim de bu ah olayından derdim var.Sevgilim daha doğrusu bir ayrılıp bir barıştığım ilk sevgilimle ayrılıp barıştıktan sonra düzelemedik.Hep beni hor gördü hakaretler etti ama ilkim olduğundan mı vazgeçmeye kıyamadığımdan mı yuttum hepsini . Dün barıştık bugün buluştuk . Sarmaş dolaştık bana seninle bir şey konuşmam lazım dedi.Evet dinliyorum dedim.Ya ben hatalıyım hep bir şeyler yapıyorum ayrılıyoruz sonra bir şekilde barışıyoruz sonumuz ne olacak dedi . Bilmiyorum ki ne zamana kadar böyle gider dedim.Sonra neyse sana bir şey anlatacaktım anlatmayacağım kızacaksın dedi. sonra ya ben başkasına aşığım 3 yıldır platonik ama sana karşı da hislerim var o farklı sen farklısın dedi.Niye benimlesin dedim.Senin yanında rahatım dedi 1 yılın alışkanlığı var tabii . Bir de biz ilk çıktığımızda bu adam bana deli aşıktı çok ilgiliydi çok seviyordu. İlk ilişkim olduğundan hatalarım vardı ama anlamıştım sonradan. Eskiden aşık olduğu kızla görüştüğü için ayrılmıştım çok sevdiğimi fark ettiğimden onun isteğiyle geri barışmıştım ama asla eskisi gibi olamadık.Neyse kızlar asıl şey işte başkasını seviyorum demesiydi.Büyük ihtimalle de eski aşık olduğu kız ve benim ona takıntılı olduğumu bildiğimden söylemedi.Sonra bana şaka yaptım senin kızacağını biliyordum dedi ama benim canım çok yandı :( .O an içimden ah ettim senin de canın yansın diye . Böyle şaka mı olur kızlar adamın kollarındayım ve bana böyle diyor :( Ben sevmeden bir insana kesinlikle yakın durmam duygularıyla oynamam.Ben onun şaka yaptım demesine inanmadım benim onu itmemden sonra böyle dedi.Canım hala çok yanıyor ailemin yanında gözüm yaşlı oturuyorum.Rabbimden başka sığınacağım kimsem yok , herkes yalan.Allah ondan bu can yakışını çıkarır mı? :(

Tutmuslugu var..yillar onceydi ilk sevdigim adamdi..aileler tanismisti..tam olucakti guzel seyler yari yolda birakti beni..aylarca kendime gelemedim..nasil bi ahh ettiysem basina kotu bi durum gelmisti..beni aradi sen naptin bana nasi bi beddua ettin dedi..benden degil ilahi adalet demistim...eger gercekten caniniz yanmissa o allah goruyo bunu ve cezasiz birakmiyor.simdide benzer bisey yasadim umarim oda cezasiz kalmaz..yada en buyuk cezasi canima yoldas olsun ;) cunku hala seviyorum sevmez olaydim ;(

Merhaba herkese,

yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona.. :KK43: okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan.. simdi maddi manevi her yonden duzeldiler. herseyleri bitti. hem de tam beni birakirken. kiymet deger bilmedi. bu kiz yanimda oldu o kotu gunlerde demedi. ama baskasiyla beraber suan. canim cok yanio..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu. :KK43: hakkimi da helal edemiyorum.. mutlu olcak mi bole. kendince hakli olduugnu saniodu bitirken anlasamioruz die..
bende afyonluyum.aynısını ben yaşadım ben nişanlıydım kandırıldım hemde ailesi tarafından kendisi tarfaından sucum neydı sevmek.sucum neydı anası ıstemedı dıye cuma sohbetlerınde allahtan korkmadan o kız senın bu kız benım baskasına gostermıs.parmagındakı yuzukten utanmamıslar ve bulmuslar 8 ay aılelerı bılıyor 3 sonrada nısanları var

teselliyi bu sözlere bakarak bulmaya çalış allah seninde benimde yardımcımız olsun
Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

çoğu erkek gıbı uzun ılıskıden sıkılıp yada baskasını bulup bız evlenırsek ayrılırız ayakları.....bosver uzulme ahın tutacaktır

Merhaba herkese,

yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona.. :KK43: okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan.. simdi maddi manevi her yonden duzeldiler. herseyleri bitti. hem de tam beni birakirken. kiymet deger bilmedi. bu kiz yanimda oldu o kotu gunlerde demedi. ama baskasiyla beraber suan. canim cok yanio..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu. :KK43: hakkimi da helal edemiyorum.. mutlu olcak mi bole. kendince hakli olduugnu saniodu bitirken anlasamioruz die..

Siz de bile bile lades demişsiniz kusura bakmayın da . 4 yıl boyunca adam sizi üzmüş kırmış niye bitirmediniz ki. Karakterini belli etmiş yani. Değmeyen insana fazla fedakarlık böyle oluyor. Ah tutar mı bu durumda bilmem ama Allah da herkese akıl fikir vermiş. Sanki bunca sene sizin ittirmenizle gitmiş zaten. Genelde fazla fedakarlik yapan pişman oluyor. Diğer taraf yanıma kar kaldı diye bakıyor malesef. Sizin adınıza üzüldüm . Bundan sonra daha dikkatli seçimler yaparsınız inşallah.

Sizi hiç istememiş ki. En sonunda suratına doğruları söylemiş. Kendine değer ver artık...

Kimsenin ahı falan tutmaz
Ama şöyle bir durum var
Kötü insanların başına genelde kötü şeyler gelir
Buda eden bulur ahı tuttu gibi yorumlara yol açar
Biri kötüyse karşındakinden çok kendine yapar kötülüğü

Dermann hanı yazmışsın bir insan ne kadar namaz kılarsa kılsın tutmadığı sözleri için ah tutar diye bunu nereden duydun gerçekten böylemi bir ümitle soruyorum inanki

Merhaba herkese,

yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona.. :( okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan.. simdi maddi manevi her yonden duzeldiler. herseyleri bitti. hem de tam beni birakirken. kiymet deger bilmedi. bu kiz yanimda oldu o kotu gunlerde demedi. ama baskasiyla beraber suan. canim cok yanio..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu. :( hakkimi da helal edemiyorum.. mutlu olcak mi bole. kendince hakli olduugnu saniodu bitirken anlasamioruz die..
Kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etmeyin herkes ektiğini elbet biçer bugun yada yarın birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz sıkmayın canınızı zamana bırakın zamanın unutturamadigi acı yoktur gecer bu günlerde sizdee önünüze bakın geriye bakarak yol alamazsınız 😘

ben birine beddua ettim. Ve tuttu. Onun öyle acılar çektiğine şahit oldum ki sonra vicdan yaptım. Ama sana çok acı çektirmişim birine ah edince ondan çıkar

Back
X