- 19 Mayıs 2020
- 47.321
- 212.597
- 598
Canı sıkılır ama eğlencesi gittiği için. Şimdi seni nasıl anlatıyodur, kimbilir kaç tane leş erkek muhabbetine konu oldun. Sen plan kur dur.İşte o olduğum yerde beni başkasıyla görsün istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canı sıkılır ama eğlencesi gittiği için. Şimdi seni nasıl anlatıyodur, kimbilir kaç tane leş erkek muhabbetine konu oldun. Sen plan kur dur.İşte o olduğum yerde beni başkasıyla görsün istiyorum
Bunu ilk zamanlar söylemedi işte. Bi sonraki barışma durumumuzda söyledi.Neden adam sizi aldatmış gibi davranıyorsunuz? Sadece ciddi ilişki istemiyor bunu da açık açık söylemiş neden canı yansın yani
Aksine beni hep üzgün bi şekilde görüyor okuldaYedekte olmaktan razısınız.
Bir de üzerine oyun çevirip, can yakıp, yerinizi mühürlemek mi istiyorsunuz.
Can yakmak istiyorsanız yeni ve onsuz bir hayat kurun.
Güçlü ve özgüvenli olmak bunu gerektirir.
Yoksa eşikte beklersiniz, bir umut eski işlevsiz ilişkimiz yeniden başlar diye
Senin hislerin yani güzel hislerin devam etse onun üzülmesini acı çekmesini istemezdin bence ?Benim hislerim devam ediyor. Belki de bu yüzden biraz olsun üzüldüğünü görmek isterdim.
Peki ne yapayım. Birileriyle konuşuyorum ama olmuyor kimseden hoşlanamıyorum. Onu da unutamıyorumCanı sıkılır ama eğlencesi gittiği için. Şimdi seni nasıl anlatıyodur, kimbilir kaç tane leş erkek muhabbetine konu oldun. Sen plan kur dur.
İçinde yaşa Merve ne yaşıyosan. Kendini rezil edip durmana çok üzülüyoruz.Peki ne yapayım. Birileriyle konuşuyorum ama olmuyor kimseden hoşlanamıyorum. Onu da unutamıyorum
Konuşmuyorum zaten ama görüyorum. Görmesem zaten unutmam kolay olurdökmeyeydin göz yaşı canım, adam başta ciddi ilişki istemiyorum takılmak istiyorum demiş. adam sizi kandırmamış, oynatmamış; kartlarını açmış. neyin intikamı bu, sevmek zorunda mı? acı çekiyorsanız konuşmayın, yetti gari bu mağdur edebiyatınızdan.
bizi seveni biz sevmiyoruz da acı çekmemiz reva mı?
Aksine beni hep üzgün bi şekilde görüyor okulda
sevmek zorunda mı peki? takılmak istiyor olabilir, sizden ölesiye etkilenip sadakat yemini etmek zorunda mı ki bunu yapmayınca canının yanmasını dilemeyi kendinizde hak görüyorsunuz?Konuşmuyorum zaten ama görüyorum. Görmesem zaten unutmam kolay olur
Bence de en mantıklısı bu. Karşısında ezik, ağlak, mutsuz biri görmek onu sadece mutlu eder. Gördüğüm zaman normal sınıf arkadşaım gibi davranıcam. Bi şekilde hayatıma devam etmem gerekiyor tıpkı onun yaptığı gibiEn iyi intikam onu umursamadan hayatiniza devam etmeniz egosunu oksamayi birakmanizdir. Karsi tarafa beni de atlatamadi ben neymisim be deme sansini vermeyin.
Kendinize odaklanin, arkadaslarinizla gezin tozun eglenin. Kendinizi gelistirmeye odaklanin. Bunlari yapinca auraniz degisecek, gozunde farkli bir insan olucaksiniz ve hata yaptigini dusunecek. Ama lutfen bunlari geri donsun diye degil hayatiniza devam etmek icin yapin.
Ayril barış adam bıkmış,ilişkiden sıkılmış.Sizin gibi anılara takılı kalmamış.Zaten başta demiş ben buyum diye.Sizde ilk anlardaki heyecanına bakıp bu bana aşık terketmez diye ilişkiyi iyi yönetememişsiniz.Adam zamanla fabrika ayarlarına dönmüş.daldan dala konuyor.Eskiden böyle değildi. Eskiden ayrıldığımız zaman görüştüğümüzde başka bakardı. Çabalardı barışmak için. İlk defa böyle gamsız gördüm karşımda
Evet zaten gülüşünü görseydiniz. Egosu iyice kabardı ve iyice emin artık. Merve orda duruyor ben istersem giderim çok da önemli değil kafasındaBağımlısınız.
Onunla olan sağlıksız ilişkinize.
O nedenle, bu bağımlılık yokluyor sizi ara ara.
Kendinize sağlıklı bağlar kurun.
İlla aşk ilişkisi olmak zorunda değil, sağlıklı arkadaşlık ya da sosyalleşme, ya da mevcut birincil bağlarınızı güçlendirme..
Ama sevgi/ilgi/kabullenme ihtiyacınızı onun üzerinden gidermeyin.
Susadım diye deniz suyu içip durmayın.
Hayat tek kişiden ibaret değil.
Bi de dolaylı yoldan mesaj verip iyce bi tarafını kaldırmışsınız.
Hiç gerek yok.
Kendinize uğraş bulun, güzel dostluklar edinin.
Yeri mutlaka dolar, doğru şeyi koyarsanız.
Ciddi ilişkiyi bana istemiyor birini bulsa benden iyi gayette yaparAyril barış adam bıkmış,ilişkiden sıkılmış.Sizin gibi anılara takılı kalmamış.Zaten başta demiş ben buyum diye.Sizde ilk anlardaki heyecanına bakıp bu bana aşık terketmez diye ilişkiyi iyi yönetememişsiniz.Adam zamanla fabrika ayarlarına dönmüş.daldan dala konuyor.
Sizlik bir durum yok,kendi hayatınıza bakın adamın tavırlarından,bakışından durup durup anlam çıkarmayın .
Aynen adam sevmemiş saygı duymamışİstesen de yakamazsın gamsız olur böylesi.
Ben de zaten unutmak istiyorum. 1 ay görmedim çok iyiydim atlattım sanıyordum ki onu tekrar görene kadarAynen adam sevmemiş saygı duymamış
Zaman gecirelim demiş .. onun canını nasıl yakacaksınki
Bence yoluna bak
Evet zaten gülüşünü görseydiniz. Egosu iyice kabardı ve iyice emin artık. Merve orda duruyor ben istersem giderim çok da önemli değil kafasında