Canı yansın istiyorum nasıl yaparım

Bana gelince zaten tüm erkekler ciddi ilişkiden kaçıyor bunu da anlamadım
Çünkü ciddi ilişki yaşında değilsiniz. Flört etmek sevgili olmak ciddi ilişki garantisi vermez ki. Hoşlanma sevgiye döner, kafalar fikirler uyuşur, karşılıklı değer verir saygı gösterirsin öyle evrilir ilişki. Karşınızdaki kişi size dürüst davranmış. Beni olduğum gibi kabul etmedin değiştirmeye çalıştın demiş. Siz kafanızda tasarlamışsınız şöyle olur böyle olur diye. Kimse size ciddiyet garantisi vermemiş. Kim ayrıldığı sevgilisinin başkasıyla görüşmesini kendine verilmiş ceza sayar ki?

Çünkü ciddi ilişki yaşında değilsiniz. Flört etmek sevgili olmak ciddi ilişki garantisi vermez ki. Hoşlanma sevgiye döner, kafalar fikirler uyuşur, karşılıklı değer verir saygı gösterirsin öyle evrilir ilişki. Karşınızdaki kişi size dürüst davranmış. Beni olduğum gibi kabul etmedin değiştirmeye çalıştın demiş. Siz kafanızda tasarlamışsınız şöyle olur böyle olur diye. Kimse size ciddiyet garantisi vermemiş. Kim ayrıldığı sevgilisinin başkasıyla görüşmesini kendine verilmiş ceza sayar ki?
Ciddi ilişki yaşı ne oluyor. Kendisi yazın 26 yaşına girecek

En büyük ceza hemen unutmaktır o zaman aaaa beni ne çabuk unutabildi der.
Ama işte mühim olan gerçekten unutmak, unutMUŞ gibi yapmak her zaman fark ediliyor ve komik duruyor.

Ciddi ilişki yaşı ne oluyor. Kendisi yazın 26 yaşına girecek
Yavrucum yeni mezun olacak daha, iş yok para yok askerlik bekliyor, ne vadedecek bu adam ciddi ilişkide? Bazısı da hayattan alacağını almadan başını bağlamak istemiyor, olabilir yani.

Hiç kaybetme korkusu yok bana karşı onu farkettim
Tespit gibi tespit...

İlişkiniz bitmiş, adam başkasıyla görüşüyor, siz ilişki bitince başkasını yara bandı yapmaya çalışmışsınız. Sizi kaybetme korkusu gibi bir durum neden olsun Allah aşkına, neyin kafası bu?

Ben yanlış taktik yaptım aslında. Çok düştüm peşine ipleri eline verdim. Belki doğru davransam bu ilişki ciddiyete bile giderdi
Ablacım sen kafayı yemişsin. Allah o çocuğu senden kurtarsın. Taktik ne ya ne kadar ezik davranışlar bunlar böyle gerçekten bir kadına yakışmıyor ya. Okuyorsun en güzel çağlarındasın kendini rezil ediyorsun. Biz üniversitede senin gibi kızlar sülük diyorduk yeni nesil ne der bilemiyorum ama gerçekten yazık ediyorsun kendine ya çocuğu görünce yolunu değiştir savur saçını dön köşeyi ya bırak kalsın orda mal gibi

Adam açıkça hislerini söylemiş ister kabul et ister kabul etme demiş. Adam sanki size kara büyü yaptı. Sizi sevmeyen her insanın canını yakamazsınız. Demek ki sizin sevdiğiniz kadar sevmiyordu. Ne yaparsanız yapın kimse kimseyi zorla sevmiyor.

En büyük ceza hemen unutmaktır o zaman aaaa beni ne çabuk unutabildi der.
Ama işte mühim olan gerçekten unutmak, unutMUŞ gibi yapmak her zaman fark ediliyor ve komik duruyor.
Numarası bende duruyor hala silsem mi

Adam açıkça hislerini söylemiş ister kabul et ister kabul etme demiş. Adam sanki size kara büyü yaptı. Sizi sevmeyen her insanın canını yakamazsınız. Demek ki sizin sevdiğiniz kadar sevmiyordu. Ne yaparsanız yapın kimse kimseyi zorla sevmiyor.
Sevilmemekte benim sınavım galiba. Hayatıma o kadar erkek girdi biri sevemedi😂

Yavrucum yeni mezun olacak daha, iş yok para yok askerlik bekliyor, ne vadedecek bu adam ciddi ilişkide? Bazısı da hayattan alacağını almadan başını bağlamak istemiyor, olabilir yani.
Bunun konusu olmuştu. Sürekli askerlik konusunu açıyodu ve ben askere gidersem beni beklemezsin diyodu çok gereksiz şekilde sürekli bu konu açılırdı

Karşımda açık açık biri var diyebildi. Ben de biraz olsun acı çeksin istiyorum. O bana o kadar gözyaşı döktürdü. Ne yapabilirim

Ne yapabilirsin ki seni sevmeyen başkası var diyen acı çektiremezsin ki. Benim mesela birşey hissetmediğim kimse bana hiçbir duyguyu hissettiremez, hayatıma devam ederim.
Biran önce bu adamı bitir kafanda. Hala bence seviyorsun dönse kabul bile edersin gibi. İntikam vs boş geliyor bana bu laflar. Yoluna bak gerekirse terapi al. Sağlıklı düşünmediğini düşünüyorum. Yapabileceğin hiçbir şey yok.

Ne yapabilirsin ki seni sevmeyen başkası var diyen acı çektiremezsin ki. Benim mesela birşey hissetmediğim kimse bana hiçbir duyguyu hissettiremez, hayatıma devam ederim.
Biran önce bu adamı bitir kafanda. Hala bence seviyorsun dönse kabul bile edersin gibi. İntikam vs boş geliyor bana bu laflar. Yoluna bak gerekirse terapi al. Sağlıklı düşünmediğini düşünüyorum. Yapabileceğin hiçbir şey yok.
Seviyorum evet

Yarın yeni biriyle görüşücem belki o kafamı dağıtır yoksa iyice saplanıyorum bu çocuğa

Hayatında neden hep biri olmalı biraz kafanı dinlesen ya diğer kişiyi yarabandı moduna sokmakta çok sağlıklı değil. Saplancak ne var onu da anlamadım, başka birini seven insandan anında nefret... 🤓😆😆

Back
X