canim abiiimmm icin busey yapamiyorum :((

igrokcha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
156
1
68
Ankara
Kizlar cok canim sıkkın.abimin ayagi kirildi,parcali kirik oldugu icin ameliyat oldu.simdi hastanedeyiz ve ben yaninda refakat ediyorum.ama cani cok yaniyor. Onun cani yandikca icim sizliyor.hicbirseybyapamiyorum :''(( bide kendimi dunyanin en duygusuz insani zannederdim.kardeslik bambaska bi duygu aa dostlar.keske benim canim yansaydi onunki yanmasaydi.sizden bi ricam var,agrisi gecsin diye dua eder misiniz?kalbinizden gecirin ona da raziyim.

Hiç sıkma canını,eşiminde ayağı kırıldı 3 yerden,ameliyat oldu ama sürekli ağrı kesici yapıldı,5 gün hastanede kaldık,2 ay da evde kaldı ,geçen yaz bu zamanlarda oldu bizimkide ,sıcaklardan dolayı hergün yıkadım ,alçısı ayaktan dizinin baya bir üstüne mneredeyse kasığına kadardı,poşetlerle bağlayarak yıkardım ıslanmasın alçı diye,bakımı biraz zor ama artık aileden birileri üstlenecek mecbur .çok çok geçmiş olsun ,allah şifa versin inş.ama ağrıları geçer bir iki güne ,duacınım canım.

Cok cok tesekkur ederim canim.esine de cok gecmis olsun.abiminki de iki yerden kirildi.bakimini da dedgin gibi guzelce yapariz ama bu gece bi gecseydi (

çok geçmiş olsun. ameliyatın ilk gecesi zordur... gece bir de gündüzden daha zor geçer ağrısı olur uyuyamaz sıkılır kalkamaz gün ışımasını bekler... inşallah iyice uyuyabilir de geceyi çok zor atlatamaz

sen de şöyle düşün sen üzülsen de üzülmesen de bu geceyi mecburen geçirecek o yüzden kendini çok üzmemeye çalış. ayrıca kalıcı bir sakatlığı da yok önemli olan bu :)

Canım eğer çok ağrısı varsa hemşireye söyle ,hemen bir iğne yapsın ,gece rahat uyur,ben öyle yapıyordum.allah beterinden korusun inş,tüm hastalara şifa versin ,benimde anneannem yoğun bakımda şu an ,sende ona dua edermisin.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnş. abiniz ağrısız sızısız geçirir bu günlerini.

Şu anda benim eşiminde sağ bacağı kasığına kadar alçıda, amaliyatlık seviyede değildi şükür ama 6 hafta alçıda kalacak, aşil tendonunda tek kat yırtık var. Zor oluyor alçılı insanın bakımı, hele kendisi acayip sıkılıyor, çıksada kurtulsam diye dua ediyor.

Allah daha büyük dert vermesin bunada şükür diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…