Aslında öğretmen öğrenci ilişkilerine tuhaf bakan birisiyim ama sizin aranızdaki yaş farkı da pek azmış, onun için normal değerlendirilebilir. Bence senin ona olan ilginin farkındadır tepki vermiyorsa sebebi senin de söylemiş olduğun gibi ya, yüksek lisans için fayladanmak istediğinden endişe ediyordur, ya da üzgünüm ama seninle ilgilenmiyordur. Ama bence ikinci seçenek doğru, çünkü bir erkek bir kadından hoşlanırsa ne olursa olsun bunu belli eder. Onu nasıl etkilerim soruna gelince, erkekler peşinde koşan kızları değil, peşinde koştukları kızları kıymetli görüyorlar. İlgini çok belli etme, neleri takdir ettiğini bul ve o özelliklerin hepsi sende varmış gibi davranAma bu meseleyi çok da sorun haline getirme, yorar insanı.
Ben 21 yaşında üniversite 3. sınıfta okuyan bir kızım ve benden 5 yaş büyük öğretmenime aşık oldum.
sürekli onu düşünüyorum, bazen çaresizlikten ağlıyorum. parmağında yüzük yok ama belki sevgilisi var?
benden hoşlansa bile mezun olana kadar belli etmez diye düşünüyorum. sırf onun için yüksek lisans yapamaya karar verdim.
yüksek lisans yapmak istediğimi biliyor. bence kendisine olan ilgimi de farkediyordu. bunu yanlış anlayıp kendinden y. lisans için faydalanmak istediğimden böyle davrandığımı sanabilir mi???
ama ben ondan mezun olup gittiğimde kopmayım, belki bir umut beni sever diye y. lisans istiyrum.
ÇEVRENİZDE HİÇ ÖĞRETMENİYLE EVLENEN, AŞIK OLAN, BİRŞEYLER YAŞAYAN YOK MU??
AKIL VERSENİZ BİRAZ, KENDİME NASIL AŞIK ETTİREBİLİRİM?? YA DA AŞIK OLURSA BANA BUNU NASIL ANLAYABİLİRİM???:26:
canım benim...
bende ortaokul öğretmenime aşık olduğumu SANMIŞTIM zamanında...sanmıştım diyorum çünkü bu sadece bir hayranlıkmış...gençken herkes hayatında bir kez bile olsa bu durumu yaşamıştır..
daha çok gençsin,zamanı gelecek yaşı sana yakın birine aşık olacaksın..
ortaokulda öğrenci-öğretmen ilişkisi imkansız gibi birşey ama benim hocamla aramdaki 5 yaş farkı ideal. mezun olmama da 1,5 sene kaldı.. ÇOk mu umutsuz bir vakayım
Öğretmenin olduğu için etkilenmiş olabilirmisin?
benim bi akrabam dersanedeki öğretmenine aşık oldu
aralarında 10 yaş vardı
evlendiler adam bunu bi güzel okuttu sonra
bi de mastırını yaptırdı
şimdi kız çok bilinen bi kolejde müdür
olur yani olmaz diye bişey yok
Ya platoniksen napıcaksın?
peki nasıl yakınlaşmışlar, bi bilgin var mı???
valla hoca olan benim akrabam dı
kızın hareketlerinden anlamış
bunlar arkadaş ortamlarında falan bir araya gelmeye başlamışlar yani sadece okul değil
derken hocası dan diye ben sevgili işleriyle uğraşamam evlen benimle rahat edelim demiş
tabi kızın da gönlü olunca istemeler falan evlendiler
ayyy keşke bu da beni istese hemen yarın evlenirim valla
ama bizim arkadaş ortamımız yokkiii
derse giriyor, çıkuyor o kadar...
hımm
e peki bi arkadaş ortamı ayarlasan sevdiği bi öğrenciyle de haber yollasan o da gelse
arkadaşlarından falan
başka da aklıma bişe gelmiyoki:44:
şimdiki kızlar hiç utanmıyor valla adamı karşılarına alıp konuşuyorlar :)yapamam, haber yollayamam,, çok utanırımmm
şimdiki kızlar hiç utanmıyor valla adamı karşılarına alıp konuşuyorlar :)
ama ben erkek olsam öyle kız istemezdim.
bi şekilde bi yolunu bulmalısın yakınlaşmak için.
yada yapamazsan dediğim gibi son sınıfta açıl istemezse de keyfi bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?