• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım acıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında çocuk açık açık söylemiş herşeyi. Davranışları da aynı doğrultuda. Sen görmek ve duymak istememişsin.
Bırak artık üzerine gidip kendini daha da küçük düşürme.
Daha 2 hafta olmuş çok yeni. Unutmamış olman, boşlukta olman çok normal.
Başta beni kandırdı o zaman ilgili biriyim dedi ayrılmak için çıkmam dedi inandım bırakmaz sandım

Dönse bile ona sırtını huzurla yaslayabilecek misin?
Bir gün beni ortada bir şey yokken yine ortada bırakır mı diye düşünmeyecek misin?

Düşüneceksin tabi ki..
O yüzden bırak dönmesin.

Ahmet gider Mehmet gelir kız.
En güzel zamanların boşverrrr deli misin? :)
Yeniden birine güvenmek çok zor ben onu çok sevmiştim güvenim sonsuzdu şimdi istemiyorum kimseyi güvenemem

Başta beni kandırdı o zaman ilgili biriyim dedi ayrılmak için çıkmam dedi inandım bırakmaz sandım

Şu saatte sonra barışmaya değil de bu durumu kabullenmeye çalış bence.

Duygusal şarkılar falan dinleme.

Yalnız kalmamaya çalış.

Meşgul olacak birşeyler bul kendine.

Şu saatte sonra barışmaya değil de bu durumu kabullenmeye çalış bence.

Duygusal şarkılar falan dinleme.

Yalnız kalmamaya çalış.

Meşgul olacak birşeyler bul kendine.
Onsuz bi hiçim sanki yaptığım hiç bişeyden zevk almıyorum

hiç bir şey . sen en azından okuyormuşsun canım ben çalışmıyorum da evdeyim duvarlar üzerime üzerime geldiği halde unutmaya çabalıyorum
Okuyorum ama okula bile gidesim gelmiyor

Okuyorum ama okula bile gidesim gelmiyor
toparlanmalısın canım ben daima şöyle teselli ediyorum kendmi. millet 10 senelik 20 senelik kocasından 2-3 çocuk ile ayrılıyor da dimdik ayakta duruyor ben mi duramayacağım diye. teyzem 30 yaşında 2 ufak çocuk ile ayrıldı eşinden. baksan halen kimse kadına anneanne, kayınvalide demez. ama dimdik durdu iki kızını da pırlanta gibi yetiştirdi. halen de çabalıyor çocukları için. ki evliliğini yıktı. biz sevgilimizden ayrılmışız çocuk yok vs yok neden unutamayacağız ki. daha çok genciz. kimler çıkacak karşımıza. unutma biz değil onlar kaybetti.

toparlanmalısın canım ben daima şöyle teselli ediyorum kendmi. millet 10 senelik 20 senelik kocasından 2-3 çocuk ile ayrılıyor da dimdik ayakta duruyor ben mi duramayacağım diye. teyzem 30 yaşında 2 ufak çocuk ile ayrıldı eşinden. baksan halen kimse kadına anneanne, kayınvalide demez. ama dimdik durdu iki kızını da pırlanta gibi yetiştirdi. halen de çabalıyor çocukları için. ki evliliğini yıktı. biz sevgilimizden ayrılmışız çocuk yok vs yok neden unutamayacağız ki. daha çok genciz. kimler çıkacak karşımıza. unutma biz değil onlar kaybetti.
Buluşalım ama arkadaş olalım artık sevgiliyken olmuyor diyor görüşsem mi tamamen unutsam mı belki görüşsem ilerde tekrar oluruz

Buluşalım ama arkadaş olalım artık sevgiliyken olmuyor diyor görüşsem mi tamamen unutsam mı belki görüşsem ilerde tekrar oluruz

arkadaşken daha çok canın acır en ufak hareketinden ümitlenirsin. bırak canım hakkında hayırlısı ise nasibindeyse zaten olur her şekilde.

arkadaşken daha çok canın acır en ufak hareketinden ümitlenirsin. bırak canım hakkında hayırlısı ise nasibindeyse zaten olur her şekilde.
Konuşayım mı peki görüşeyim mi görüşmek istediğinde normal biri gibi umutlanmadan

Back
X