canım aciyor:((

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
offf sevdigimden 3 gundr haber alamiyorum cildircam onu o kdr ck merak ediyorum ki:(((aklima kotu kotu seyler geliyor:((yada benden ayrildi mi hber vermeden bitirdi mi iliskimizi:(((acaba ararmi beni off en son yolculuk edecekti acaba bisey mi oldu diye odum patliyor...iyi oldugunu bildirse yeter bana isterse donemsin bana sadece iyi olup olmadigni bilmek isterdim bu belirsizlik oldurcek beni:((zeki muren dinleyip duruyorum sabahtan beri hickira hickira aglamak istiyorum offf :((:43:

offf sevdigimden 3 gundr haber alamiyorum cildircam onu o kdr ck merak ediyorum ki:(((aklima kotu kotu seyler geliyor:((yada benden ayrildi mi hber vermeden bitirdi mi iliskimizi:(((acaba ararmi beni off en son yolculuk edecekti acaba bisey mi oldu diye odum patliyor...iyi oldugunu bildirse yeter bana isterse donemsin bana sadece iyi olup olmadigni bilmek isterdim bu belirsizlik oldurcek beni:((zeki muren dinleyip duruyorum sabahtan beri hickira hickira aglamak istiyorum offf :((:43:

Canım hiç ortak arkadaşınız yokmu?Yada onun ailesinden tanıdığın birileri? Benim eski erkek arkadaşımda böyle yapmıştı. En son çare kuzenime rica edip dükkanına gtmesini ve ona bakmasını rica etmiştim. Kuzenim dükkanda onunla karşılaşınca bahane olarak telefonunun bozuk olduğunu beni en kısa zamanda arayacağını söylemiş. Kuzenim yanından ayrılır ayrılmaz bana bi telefon sadece dediği şey BİTTİ hemde sebepsiz yere. İnşallah senin erkek arkadaşın iyidir ve böyle bi sorun olmaz aranızda

Son düzenleme:
Canım hiç ortka arkadaşınız yokmu?Yada onun ailesinden tanıdığın birileri? Benim eski erkek aradaşımda böyle yapmıştı. En son çare dükkanına kuzenimden ona bakmasını rica etmiştim. Kuzenim dükkanda onunla karşılaşınca bahane olarak telefonunun bozk olduğunu beni en kısa zamanda arayacağını söylemiş. Kuzenim yanından ayrılır ayrılmaz bana bi telefon sadece dediği BİTTİ hemde sebepsiz yere. İnşallah senin erkek arkadaşın iyidir ve böyle bi sorun olmaz aranızda

sagol cnm malesef yok olsa aramazmiyim:(ayrilsak bile bu kdr uzulemem herhalde sadece iyi olmasini istiyorum...onu ck seviyorum iyi olup olmadigini bildirsin bitti desin raziyim sadece iyi oldugnu bileyim icim rahat ayrilalim ayrilirsak bole haber vermeden gitmesin:(

sagol cnm malesef yok olsa aramazmiyim:(ayrilsak bile bu kdr uzulemem herhalde sadece iyi olmasini istiyorum...onu ck seviyorum iyi olup olmadigini bildirsin bitti desin raziyim sadece iyi oldugnu bileyim icim rahat ayrilalim ayrilirsak bole haber vermeden gitmesin:(
Evet haber alamamak çok kötü...Hakkında hayırlısı olsun. Umarım iyidir.

Bence endişe etme bişey yoktur umarım...
Biraz sabret arkdaşlarına yada ailesinden birine ulaşmaya çalışabilirsin

Son düzenleme:
Neden harfleri yutuyorsunuz yazarken?
Erkek arkadaşınızın ev telefonunu bilmiyor musunuz?

askimdan haber aldim bugun kizlar:))bu mutlulugumuda sizinle paylasmak istedim sadece kotu gunlerimi degil:)ck sukur askim iyi kaza gecirmis allah korumus tek bacagi kirilmis alciya almislar yeni taburcu olmus o zmn aradi:)onun varligini bilmek onu tekrar yanimda hissetmek ck guzel o kdr mutluyumki ask cok ama cok guzel bisey umarim herkes en az benim kdr mutlu olur en az benim kdr sevilir en az benim kdr sever:))insallah sevgimiz hic bitmez hergun ilk gunki gibi birbirmize asik kaliriz yaa onu ck seviyorum ben...sanki yeniden dogdum bugun hayata baska gozlerle bakiyorum gelecegimizi dusunuyorum vs vs dune kdr ki halim oluden farkli degildi off yaa ask ne guzel bisey sevip sevilmek ne guzel bisey:)hepinizii kocaman optum:)

Back
X