Ben ne zaman kendime gelecegim?

Uzak mesafe ilişkisi olduğundan ona baglandığını düşünmüşsün büyük ihtimal ama ilerde göreceksin ki ben ne aptalmışım diyeceksin. Sen ondan ayrıldıktan sonra başkasıyla beraber olarak onu aldatmış olmassın ama o aylarca boşanmış ve bır çocugu olduğunu senden saklayarak seni zaten baya aldatmış.Hatanın hepsi onda inan sende hiç bir şey yok üzerinde piskolojik baskı kurmuş resmen kurtulduğuna sevinmelisin

Evet hemde cok baglandim. Burdayken onu o kadar cok ozluyorum ki. Birbirimizden uzakta oldugumuz zaman ayrilip barismamiz 1 gunden fazla surmezdi ama Turkiye'ye gittigimde cok farkliydi hic yoklugunu hissetmiyordum ayrildik diye kahrolmuyordum hatta 1 ay boyunca konusmadim baskasindan bile hoslandim ama buraya gelince isler degisti . Hata gercekten onda mi ben bazen cok vicdan azabi cekiyorum :( ayrildiktan sonra o da bende bi baskasiyla iliskiye basladik ama o surekli ariyordu beni barismak icin yalvariyordu ben digeriyle mutluydum o yuzden hep tersledim onu hic umursamadim . Beni ucurumun kenarina ittin diyor benden nefret ediyor.

Canım ya yaşın çok küçük ve seninki asla sevgi değil takıntı.düşünmemeye çalış eğer bu adamla barışırda evlilik felan olursa hayatı sana zehir eder aldattın çümlesiyle.amanha uzak dur sana sevgilimi yok.hayatına bak

3 aydir bana hayati zehir ediyor zaten aldattin aldattin diye. Dun mesaj atti seni hala seviyorum bana geri don dedi aynen bu dediginizi dedim sen beni sevmiyosun benden nefret ediyorsun sana geri donersem bana hayati zindan edersin dedim. etmem hersey duzelir eskisi gibi oluruz dedi bi an seni seviyorum diye haykirmak geldi icimden ama iyiki soylemedim. Korkuyorum ondan bana verdigi tek sey korku . :(

Evet hemde cok baglandim. Burdayken onu o kadar cok ozluyorum ki. Birbirimizden uzakta oldugumuz zaman ayrilip barismamiz 1 gunden fazla surmezdi ama Turkiye'ye gittigimde cok farkliydi hic yoklugunu hissetmiyordum ayrildik diye kahrolmuyordum hatta 1 ay boyunca konusmadim baskasindan bile hoslandim ama buraya gelince isler degisti . Hata gercekten onda mi ben bazen cok vicdan azabi cekiyorum :KK43: ayrildiktan sonra o da bende bi baskasiyla iliskiye basladik ama o surekli ariyordu beni barismak icin yalvariyordu ben digeriyle mutluydum o yuzden hep tersledim onu hic umursamadim . Beni ucurumun kenarina ittin diyor benden nefret ediyor.

Sende hiiç hata yok emin ol. Sen sadece sevmişsin ama o üzerinde piskolojik baskı kurarak seni suçlu çıkarmış bak başarıyoda hiç düşünme

Sen ne zaman "gerçekten" kendine gelmek istersen o zaman geleceksin :)

Kizlar ben kolay kolay birine karsi bisey hissedebilen biri degilim. Bosanmis olan kisiyle faceden tanismistik. Ilk goruste ask dedikleri bisey varya ben oyle bisey oldugunu sanmistim cunku cok farkli seyler hissettim ona karsi. Beni ekledigi gun ilk defa konustugumuz gun uyuyamamistim sevincten, heyecandan. sadece resimlerini gordugu sesini bile duymadigi bi insana asik olur mu insan? o hissettigim neydi bilmiyorum ama asik olma belirtilerini yasamistim o donem. tanistiktan 2 hafta sonra sevgili olduk oyle cogunlukla sanaldan 2 sene surdu hergun birbirimizi yiyerek. sadece yaz tatillerinde gorusebiliyorduk.
Ikinci kisiyi de Turkiye'ye gittigimde tanidim. Ilk kez gordugumde konustugumda hicbisey hissetmedim ama zamanla hareketleri davranislari beni etkilemeye basladi. Ayni apartmanda oturuyorduk ne zaman balkona ciksam gozum onu ariyordu sonra mesajlasmaya basladik bana asik oldugunu soyledi hersey oyle basladi iste. o varken herkesi unutuyordum eski sevgilim umrumda olmuyordu soyledikleri beni sucladigi seyler. cok mutluydum. ben kime gercekten asik oldum kimi seviyorum kizlar? o_Obosanmis olan kisiyi bu aralar cok ozluyorum kafami cok mesgul ediyor bunun sebebi suan bi boslukta olmam mi? ya da digeri beni terkedince tekrar ona mi yoneldim acaba. ne dusunuyorsunuz? birde hani ikisini de at kafandan diyorsunuz ya. ben ikisinden baska kimseyi dusunemiyorum ve hayatima onlar disinda biri girsin istemiyorum. okulda benle ilgilenen bi kac kisi var ama ben hicbirine karsi bisey hissetmiyorum.

Back
X