canim aciyor

mvserd

ya en zamasiz agrimsin yada en amansiz ahtim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
118
53
38
31
gogsumun bir tanesi asiri agriyor. Basi kopucak gibi neden agriyor bilmiyorum dun cok az di bugun cogaldi. Neden olabilir sizce :( bir sorunum daha var bu ay. Cok. Az hasta oldum karnim cok agriyor. Lutfen yardim edin arkadaslar. :( :(

Hormonal bi durum olabilir bi doktora gidin bence. Evliyseniz hamilelik belirtisi olabilir

Evliyim ama dogum kontrol hapi kullaniyorum.bu ay .hasta oldum ayrica az da olsa :(

Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalanlar var üstelik hapın etkisiyle kanaması bile olmuş. Bi doktora git istersen. Dediğim gibi hormonal bişeyde olabilir

Gide bilirsem giderim

Çok az hasta oldum derken ne kadar surdu hastaliginiz. Hamilelikte yerleşme kanamasi diye bir kanama vardır. O aklima geldi o yüzden sordum.

Normalde 3 gun oluyordum ayni 3 oldum sadece kanamam. Cok az di leke gibi gunde bi dmla ped bile kirlenmedi yani. Cok sancilaniyorum az oldum diye off. :( :(

Yarin ilk firsat bir hamilelik testi alip yapin benden size tavsiye.

Regl dönemindeyseniz ağrımasi gayet normal .. uyurken yüz üstü yatmaktan yani göğüslerinize baskı yapmaktan kaçının. . Çünkü daha çok agriyacaktir. Geçmiş olsun.

Adet donemize 2 gün kalarak içmeye başlayın 1.2.3. Günü de için. Gerçekten çok faydası oluyor. .
Tesekkur ederim qlarista kullaniyorum 5 kutu bitti 1 kere regli oldum oda leke gibi sistim inan isten izinde alamiyorum cok tesekkur ederim

Burdan yapilan yorumlar ne kadar dogru olabilir ki? Bir doktoru bile arasaniz gelin bakalim görmeden birsey diyemem der. Devam ederse doktora gidin.

Hayir degilim. Yaptim. Cnm

Aspirin bebekler icin degilmi baska aspirin demi var

Mutlaka gidicem doktora bn belki birinin basina gelmistirde bna yardimci olur diye. Yazdim zaten. Arkadaslarda saolsunlar tavsiyede bulundu cnm tsk ederim

Back
X