Canım annem 😢

Kızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi koyuldu ve ben o an yıkıldım zaten gurbette evliyim annemin bu süreçlerinde yanında olamamak ayrı bi dert konduramadığım hastalığa sonunda yakalandık :KK43: evresi yarın belli olacak gastroenteroloji bölümü yeni gibi duruyor dedi fakat onkoloji görüp karar verecek sonucumuz kolonoskopi ile biyopsi de çıktı ortaya başından geçenler kısaca bahsede bilir mi süreç nedir nasıl ilerliyor bir ufak bilgim yok netten okudukça üzüntüm kat kat artttı :KK43: olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var
Benim gördüğüm kanser hastalığı yaşlı kisilerde daha yavaş ilerliyor ve sonuç daha iyi oluyor. Umarım ilk evrededir. Annenize şifa size de bu süreçte sabır diliyorum. Eminim ki yakın zamanda anneniz iyileşecek. Benim dayım da kolon kanseriydi, hatırladığım kadarıyla üçüncü evreydi. Bir süre gördüğü tedavi sonunda ayağa kalktı şu an hala hayatta. Nerden baksanız 80 yaşında vardır şu an.

Kızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi koyuldu ve ben o an yıkıldım zaten gurbette evliyim annemin bu süreçlerinde yanında olamamak ayrı bi dert konduramadığım hastalığa sonunda yakalandık :KK43: evresi yarın belli olacak gastroenteroloji bölümü yeni gibi duruyor dedi fakat onkoloji görüp karar verecek sonucumuz kolonoskopi ile biyopsi de çıktı ortaya başından geçenler kısaca bahsede bilir mi süreç nedir nasıl ilerliyor bir ufak bilgim yok netten okudukça üzüntüm kat kat artttı :KK43: olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var
Annem tam 27 yıl önce geçirdi bu hastalığı. Ameliyat oldu, kenoterapi ve ışın aldı. Çok şükür gayet iyi. Allah ömür verdimi gerisi boş. İnşaallah sizin annenizde iyi olacak. İyi düşünün moralinizi yüksek tutun annenizinde.

Annem tam 27 yıl önce geçirdi bu hastalığı. Ameliyat oldu, kenoterapi ve ışın aldı. Çok şükür gayet iyi. Allah ömür verdimi gerisi boş. İnşaallah sizin annenizde iyi olacak. İyi düşünün moralinizi yüksek tutun annenizinde.
Çok şükür tabi Herşey allahtan geliyor aynen ömür verdi mi veriyor evresi kaçtı annecinizin

Geçmiş olsun sanırım tedavisi var benim ablam da pankreaks kanserinden 3 ay içinde vefat etti şeker teşhisi konulduktan sonra kanser teşhisi yatırmadı 3 yıldır baş ağrısı ve
Kemik ağrısı çekiyordu pek umursamadı sürekli de kilo kayıp ediyordu umursamaz tavırları ölümünü hızlandırdı

Back
X