• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Annemi Kaybettim...

Petunya2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
49
39
38
49
Annem 3.5 yıldır kanserle mucadele ediyordu. 23 gundur de yogun bakimdaydi. Dun savaşı kaybetti. Aramizdan ayrildi. Cok kotuyum. Allahim onu cennetine alsin. Onu topragin altında düşünmek beni mahvediyor. Allahim nurlar icinde yatirsin. Bir tesellimiz hic aci agri cekmeden gocup gitmesi. Doktorlar cok ilgilendi Allah razi olsun. Ama ben simdi annemi bir daha goremeyecek miyim sesini duyamayacak miyim? Cok zor cok

Allah sizlere sabırlar versin inşallah. Ölüm kimseye yakışmaz hele ki annemiz, babamız, kardeşimiz, eşimiz için asla konduramayız bu kelimeyi. Ancak bir gün hepimiz orada buluşacağız sizler anneniz için bol bol dua edin ki o zaman anneniz rahat uyusun. ALLAH onu cenneti ile müjdelesin inşallah.

Allah sabır versin canım ben de 2 yıl önce ablamı kazada kaybettim çok genç yaşta hala kabullenmiş değilim hiç çıkmıyor aklımdan acın şimdi çok yeni zamanla o yangın azalacak içinde ama bir ömür unutamayacaksın yüzünü sesini sevdiği şeyleri belki uzun süre fotoğraflara bakamayacaksın ama dünyanın gerçeği inşallah cennette kavuşursunuz maalesef acın çok taze

Annem 3.5 yıldır kanserle mucadele ediyordu. 23 gundur de yogun bakimdaydi. Dun savaşı kaybetti. Aramizdan ayrildi. Cok kotuyum. Allahim onu cennetine alsin. Onu topragin altında düşünmek beni mahvediyor. Allahim nurlar icinde yatirsin. Bir tesellimiz hic aci agri cekmeden gocup gitmesi. Doktorlar cok ilgilendi Allah razi olsun. Ama ben simdi annemi bir daha goremeyecek miyim sesini duyamayacak miyim? Cok zor cok
Canım hepimiz gideceğiz ve diğer tarafta birleşeceğiz inşallah. Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin inşallah güzel annenede

Başiniz saolsun canm benim benmde babannemin kanser olduğunu öğrendik günlerdir ağliyorum babanneme düskünüzdür bi anne gibi yeri geldimi bunada alişacaz ahiret inancimiz olmasa kafayi yerdik muhtemelen

Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Anne acısı çok başkadır eminim. Allah acınızı hafifletsin İnşallah

Beden ruhun kıyafetidir, ruh şuan o bedende değil toprak altında olan anneniz değil. İnşallah anneciğiniz cennette köşklerinde huzur bulmuştur. Size düşen ona hayırlar göndermek dualar okumak. Akıl bilse de kalbin kabullenmesi biraz zor oluyor kendinize zaman verin.

Allah güç kuvvet versin sabır versin size.

Allah rahmet eylesin cennette kavustursun sizi insallah. Icim acidi agladim , anne iste anne. Silinmez ama anne siz duyamazsiniz sesini belki o duyar. Hatta haftada iki gun ruhlar evleri ziyarete gelir derler. Bol dua edin 70 bin kelimei tevhid okuyun veya okutturun. O zaman gunahlari affolur derler. Annem de tembihler arkamdan aglamaya verme kendini dua oku okuttur diye. Ben tekim bir de kardesim falan yok. Dusununce ne yaparim kime tutunurum bilmiyorum. Allah size afiyet versin zamanla azalir aciniz insallah

Rabbim tüm sevenlerine sabır versin
İnsan unutmuyor ama bu acıya alışıyor zamanla
Mekanı cennet olur inşallah

Başınız sağ olsun. Kim ne söylese acınızı hafifletemez, tek teselli vermekte zorlandığım şey ölüm. Çünkü değiştirebileceğimiz bir şey yok. Umarım anneniz şimdi çok daha güzel bir yerdedir. Siz annenizi kaybetmediniz, onun sevgisi hep kalbinizde, hep yanınızda olacak.

7 yil evvel babami kaybettigimde, sadece babami degil dostumu, sirdasimi, can yoldasimi, tek askimi kaybetmistim

Yillarca, tam 4 yil onun yoklugunu her zerremde hissettim. Öyle büyük bir travmaydi ki benim icin, onsuz gecen zamanda depresyonlar, panik ataklar, ailemden birinin ölecegi düsüncesi yedi bitirdi beni... Artik son raddeye gelmistim ve profesyönel tedavi gördüm... Tam 5 ay. 5 ay diye azimsama. O 5 ayi klinikte gecirdim.

Bugün mü? Insanlar, ben dahil, canimm dedigini bile gün gelip tesadüfen resmini gördügünde; sende yasiyordun demi baba, diyebilecek kadar sogukkanli.

Ama sanirim bir sey asla gecmeyecek; kiz cocuklarinin baba diye seslenirken burnumun sizisi

Rabbim nur icinde yatirsin, mekani cennet, komsusu Peygamber efendimiz olsun insallah. Amin

Allah size ve yakınlarınıza sabır versin. Annenizin mekanı cennet olsun :(

Allah rahmet eylesin geri de kalanlara allah sabır versin ins.
Sizin evlat olarak göreviniz anneniz adına kuran okumak sadaka vermek onun işine bunlar yarar diger tarafta

Back
X