- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Petunya2008
Cok uzuldum bu dunya 3 gunluk cennette bulusursunuz insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin canım...teselli edecek cümle bulamıyorumAnnem 3.5 yıldır kanserle mucadele ediyordu. 23 gundur de yogun bakimdaydi. Dun savaşı kaybetti. Aramizdan ayrildi. Cok kotuyum. Allahim onu cennetine alsin. Onu topragin altında düşünmek beni mahvediyor. Allahim nurlar icinde yatirsin. Bir tesellimiz hic aci agri cekmeden gocup gitmesi. Doktorlar cok ilgilendi Allah razi olsun. Ama ben simdi annemi bir daha goremeyecek miyim sesini duyamayacak miyim? Cok zor cok
Allah sabır versin canım benimAnnem 3.5 yıldır kanserle mucadele ediyordu. 23 gundur de yogun bakimdaydi. Dun savaşı kaybetti. Aramizdan ayrildi. Cok kotuyum. Allahim onu cennetine alsin. Onu topragin altında düşünmek beni mahvediyor. Allahim nurlar icinde yatirsin. Bir tesellimiz hic aci agri cekmeden gocup gitmesi. Doktorlar cok ilgilendi Allah razi olsun. Ama ben simdi annemi bir daha goremeyecek miyim sesini duyamayacak miyim? Cok zor cok
Başın sağolsun canım. Allahın takdiri böyle, Bu dünyada hepimiz misafiriz. Vakti gelen gidecek. Ölüme de alışıyor insan. Kaybettiğimiz sevdiklerimizin yokluğuna da bir süre sonra alışıyoruz. Hayat devam ediyor. Allah size uzun ömür versin.Annem 3.5 yıldır kanserle mucadele ediyordu. 23 gundur de yogun bakimdaydi. Dun savaşı kaybetti. Aramizdan ayrildi. Cok kotuyum. Allahim onu cennetine alsin. Onu topragin altında düşünmek beni mahvediyor. Allahim nurlar icinde yatirsin. Bir tesellimiz hic aci agri cekmeden gocup gitmesi. Doktorlar cok ilgilendi Allah razi olsun. Ama ben simdi annemi bir daha goremeyecek miyim sesini duyamayacak miyim? Cok zor cok