• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Annemi Kaybettim...

Annem 3.5 yıldır kanserle mucadele ediyordu. 23 gundur de yogun bakimdaydi. Dun savaşı kaybetti. Aramizdan ayrildi. Cok kotuyum. Allahim onu cennetine alsin. Onu topragin altında düşünmek beni mahvediyor. Allahim nurlar icinde yatirsin. Bir tesellimiz hic aci agri cekmeden gocup gitmesi. Doktorlar cok ilgilendi Allah razi olsun. Ama ben simdi annemi bir daha goremeyecek miyim sesini duyamayacak miyim? Cok zor cok
Allah sabır versin canım...teselli edecek cümle bulamıyorum

Annem 3.5 yıldır kanserle mucadele ediyordu. 23 gundur de yogun bakimdaydi. Dun savaşı kaybetti. Aramizdan ayrildi. Cok kotuyum. Allahim onu cennetine alsin. Onu topragin altında düşünmek beni mahvediyor. Allahim nurlar icinde yatirsin. Bir tesellimiz hic aci agri cekmeden gocup gitmesi. Doktorlar cok ilgilendi Allah razi olsun. Ama ben simdi annemi bir daha goremeyecek miyim sesini duyamayacak miyim? Cok zor cok
Allah sabır versin canım benim
Mekanı cennet olsun anneciğinin:(

boğazım düğümlendi çok zor tarifi imkansız bi acı hissettim içimde sırdaşım destekçim anneannem ve teyzemi 3 ay arayla kaybettim hemde kanserden teyzem gözümün önünde eridi sizin anneniz çok sükür ki o kadar acı çekmemiş rabbimin sevgili kullarındanmış ağrısız elden ayaktan düşmeden ölmeyi nasip etmiş bol bol dua edin

Zamanla.... yavaş yavaş dinecek sızın.

Ben de annemi 3.5 yıl önce kalp krizinden kaybettim. 60 gün yoğun bakımda kaldı. Ve ben annem vefat ettikten 21 gün sonra doğum yaptım.

Oysa ki ne çok görmek istiyordu oğlumu. Şimdi mezarına götürüyorum çocukları. Belki görüyordur diye.

Elbet göreceksin zamanı geldiğinde. Şimdi bedenen yanında yok, toprak altında olan bedeni, ruhu değil. Allah size sabır versin, annenin taksiratını affetsin, cennetine alsın inşallah.

Başın sağolsun canım. Allahın takdiri böyle, Bu dünyada hepimiz misafiriz. Vakti gelen gidecek. Ölüme de alışıyor insan. Kaybettiğimiz sevdiklerimizin yokluğuna da bir süre sonra alışıyoruz. Hayat devam ediyor. Allah size uzun ömür versin.

Back
X