canım arkadaşım bozo85 de anne oldu =)

pinguu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
1.592
0
0
Kütahya
Kızlar az önce konuştum sonunda bıtaneciğine kavuştu bozomuz da kendı de bebegı de cok ıyıymıs sukurler olsun :içelim:a.s.
darısı basımıza artıkkopuyorumnanaktan

Çok şükür, Allah sağlıklı uzun ömür versin kuzusuna. Boo da kısa zamanda ayağa kalkar inşalah...

ay çok sevindim onun adına sağlıkla aldı çok şükür bebeişini darısı başımıza inşallah....çok selamlar........

aminnn inşallah epidural denılmıstı ama spınal yapmıslar sezeryanını sesı gayet ıyı gelıyordu ne guzel kavustu kuzusuna =) ayy sankı ben dogurmus gıbı mutlu oldum yaa...

ay cok sevindim. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. darısı basımıza.

cok sevındım darısı basımıza acayıp moral oldu bana cunku yarın bende aynı hastane ve doktorda dogumum var saat 12 de .Allah saglıklı uzun ömur versın bebısıne ınssssssss.

ayyyy Allahımmmm bozo bnmde yakın arkşım:)))dün akşamda msnde kocam konuşmuş ya deli adam:)))) çok stresliyim fln anam ddm yarın salı ondandır...cnm yaaaaaa Allahım analı bablı büyütsün inş.darısı bizlere inş....

allah analı babalı büyütsün ikisininde sağlıklı olmasına sevindim darısı diğer arkadaşların başına a.s.

maşallah bozocum.hayırlı olsun. rabbim analı babalı büyütsün.
darısı biz bekleyenlerin başına inşallah opuyorumnanaktan

ayyy çok sevindim darısı bizlere inş pingucum
amın canım yaa bana acayıp moral oldu sesı harıka gelıyordu kaydirigubbakcemile3
ay cok sevindim. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. darısı basımıza.
amınnn canım amınnnnolumunekankayizsmile
cok sevındım darısı basımıza acayıp moral oldu bana cunku yarın bende aynı hastane ve doktorda dogumum var saat 12 de .Allah saglıklı uzun ömur versın bebısıne ınssssssss.
senı de kurtarsın rabbım canım saglıcakla sımdıden hayırlı olsun
cok streslıydı hıc oyle stres yapıcak bısey yokmus dıyor sımdı de =)
Allah analı babalı büyütsün..darısı bize

amınnn :Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aayyy Allah analı babalı büyütsün bozocum kavuşmuş meleğinehihoyyyt bize dua et artık bozocum bizde sağlıkla kavuşalım inşşş..kaydirigubbakcemile3

bozacum gözün aydin cnm çooook sevindim darisi bizim başimiza...

bozocum gözün aydın canım.... darışı başımıza insallah...
kızına öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…