Doğuma Hazırlık Canım Arkadaşlarım,Kızım Olacak İsim Önerileriniz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pikacu76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
26
9
86
Kızımın 2 isimli olmasını istiyoruz ve 1. ismi Elif olacak.2. isim için önerileriniz varsa lütfen yazarmısınız?:nazar:

Öneri için tşkler.Erva isminin anlamı "1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam." hem erkek hemde kız ismi olarak kullanılıyormuş :( Acaba başka öneri var mı?:nazar:

Son düzenleme:
bende çok kararsızım ecrin buse senea nisa mina ceyda sude :44:

aynen kardeş bulursan banada söyle zeynep ecrin felan herkes bu isimlerde :1:

Elif su,elif mina,elif yonca,elif miray,elif sena,elif ecem,elif görkem,elif yüsra,elif nevra,elif havin,elif şimal,elif deniz,elif rana...............

Elif su,elif mina,elif yonca,elif miray,elif sena,elif ecem,elif görkem,elif yüsra,elif nevra,elif havin,elif şimal,elif deniz,elif rana...............

İsim Önerilerin için çok tşkler,değerlendireceğiz:44: Ayrıca Elif Janset(Anlamı; Prenses) Olarakda Düşünüyoruz Sizce Nasıl?:nazar:

elif janset bence güzel sıradan deil bayağı farklı ve elifle beraber kullanımıda kulağa hoş geliyor canım sağlıkla büyüt kızını inş. :nazar:

benimde kızım olacak nasipse. bence elif ismi tek başına yeterince güzel. çok beğendiğim bir isim. ben tek isimden yanayım. ama iki isim olsun diyorsan söyleyiş kolaylığını da dikkate almalısın bence soy isminizlede uygun olması çok iyi olur. Elif Ece geldi benim aklıma.

ecrin ismini düşünüyodum bende değişik die ama sanırım bu senenin modası olmuş:) Jutenya ismini ben çok beğendim birtanem demekmiş ama eşim istemiyor isim bulamıyoruz birtürlü

canım bence janset elıfın guzellıgını bozuyor nacızane fıkrım bırı kurand agecıyor dıgerı yabancı ısım alakasız yanı:34:

Elif Nur da güzel olur bence.. kolaylıklar dilerim isim bulmak çokk zooooor

Elif Mira isminide düşünebilirsiniz :1:

Back
X