Canım BEBEĞİM

Milyaay

Sonsuz şükür 🤲can kızım can oğlum ♥️💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
4.558
18.567
208
Bebeğimmmmmm
Canımın canını
Herşeyim;
Öyle hasretim ki sana
Öyle özlüyorum ki seni
Hiçbir söz hiçbir cümle anlatamaz sana olan özlemimi herşey de sen varsın her yer sen kokuyor özlüyorum seni annem özlüyorum seni minigimmm nefesim kesiliyor sensiz
Bir gün gelecek misin canım gelecek misin bilmiyorum sadece geleceğin günün hayaliyle avunuyorum
Yorgunum be BEBEK çok yorgun
Beklemekten ümit etmekten yolunu gozlemekten hiç gelmemenden nefes almaktan bile yorgunummmmmm gülmek ne bilmiyorum artık gözlerim çoktan unuttu gülmeyi
Herkes seni soruyor bana sırf canımı yakmak için artık herkes biliyor en kırılgan yerimi zor olmuyor canımı yakmak sadece "O"gelmedi mi demeleri yetiyor cigerimi sökmeye susuyorum bebeğim "ZAMANI VAR GELECEKKKKKK"diyemiyorum ki ben
YA GELMEZSENN
Korkuyorum be bebek seni gormemekten kucağıma almamaktan missss gibi kokunu içime çekmemekten korkuyorum
Zor geliyor artık yaşamak sahii neydi yaşamak
Nefes almak mı öyleyse yaşıyorum ben
Hergün uyanıyorum nefes alıyorum seni özlüyorum o hiç gelmediğin odana geçiyorum sana aldigim hiç giymedigin elbiselerini öpüp kokluyorum bilmediğim kokunu içime çekiyorum hergün biraz daha eriyorum biraz daha tükeniyorum
Dün tekrar senin gelmen için tedaviye başlayalım dedim BABANAA
"O zaten gelmiyecekkki dedi "bana
SAHİİ GELMIYECEK MİSİN BEBEĞİM NOLUR GEL ARTIK ÇOK ÖZLEDİM SENİ MİNİGİMMM[/QUOTE]

Kahretmeyin kendinizi öyle ya da böyle gelicek insanlar bi kaç sene sonra bebeğinizle ilgili konuları okuyacak bu konu eskidiginde

Allah tez zamanda miniğinizi nasip etsin size insaallah.
Yıpratmayın böyle kendiniZi .
Ne kadar süredir deniyorsunuz ?
Olmaması için bi rahatsızlığınız mı var ?
Teşekkür ederim canım aminnn rabbim hasret çeken herkese nasip etsin inşallah 7 senedir olmuyor eşim azosperm 3 negatif tüp bebek denemem var yani normal yolla olması imkansız gibi bir şey

Kahretmeyin kendinizi öyle ya da böyle gelicek insanlar bi kaç sene sonra bebeğinizle ilgili konuları okuyacak bu konu eskidiginde
İnşallah canım benim inşallah bir gün gelir

Teşekkür ederim canım aminnn rabbim hasret çeken herkese nasip etsin inşallah 7 senedir olmuyor eşim azosperm 3 negatif tüp bebek denemem var yani normal yolla olması imkansız gibi bir şey

Anladım bol bol dua edin..
Hepsi bi sebep..
Olacağı günü zamanı bekliyordur minik yaramaz belkide ..
Rabbim bir an önce kucağınızı doldursun..
Geceleriniz minik bi canın ağlama sesleriyle bölünsün tez zamanda :)
Umudunuzu kaybetmeyin..
Pozitif olun , olmaya çalışın.

Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.
biliyorum zor bir şey ama sen tevekkülü elden bırakma.
inan bana O ol der ve olur.
benim alt komşum 15 sene boyunca ne denemeler ne tedaviler ne düşükler ahh ama olmadı olmadı en sonunda evlatlık almaya karar verdiler ve evrak işlerini tamamlamaya giderken bu komşu abla düşüp bayıldı hastaneye bi gittiler hamile, şimdi 3 yaşına yaklaşıyor oğulları..
diyeceğim o ki umudunu hiç kaybetme.
Rabbimin bildiği vardı inan...
hayırlısı olsun hakkınızda, tez zamanda buraya müjdeli haberi verirsin umarım...

Allah en kısa zamanda bir bebek nasip etsin size inşallah umudunuzu kaybetmeyin,strese girmeyin daha iki gün önce yıllarca uğraşıp olmayan tüp bebek denemelerinden sonra ikiz bebeklerinin doğum günlerini kutladı bir akrabamız sizin de olacak inşallah siz de kutlayacaksınız doğum günlerini siz de beraber vakit geçirip belki de uykusuzluğunuzdan yakınacaksınız burda sabredin lütfen.

Rabbim gonlunuzden geceni hayirlisiyla nasip etsin ins. İsteyen hakeden herkese ayrica.bende dahil cogu arkadasimiz bu yolda uzun ugraslar cabalar veriyoruz.hic bir sorunu olmayan kisilerinde cocugu olamayabiliyor.nasip kismet yazi olayi aslinda. Bu kadar uzmeyin kendinizi.yipratmayin.gecen cuma yakin arkadadim 9 yasindaki evladini bildigimiz o kotu hastalik nedeniyle topraga verdi. Acisini anlamaya calistim ama belki %20 si.o bile can yakiciydi .insanlar sahip olduklarini kaybedebiliyor ki bu en kotusu. Bu hayatta anne olmanin yukunude ogun daha net anladim. Allah herkesin parcasina yavrusuna saglik guzellik nasip etsin.olmuyorsa olmayacak canim kardesim.olelimmi yasamayalimmi hayati zindanmi edelim.dua edip allahtan isteyecegiz.verdiginede vermediginde 1000 sukur.

Sizi çok iyi anlıyorum...yazınızı okuyunca Ağladım. Aynı benim sözcüklerim. Bebegim gel özledim :cry:

Bu gece rüyamda gördüm bir bebeğim olmuştu minicikti gözlerini bile gördüm...ela gibiydi gözlerinin rengi...beyaz tenli ve çekik gözlüydu. Erkek bebekti ben çok mutluydum rüyamda.sabah uyandığımda gerçek olmadığını anlayınca gözlerimden yaşlar süzüldü.kokusunu bile hissettim.bugun o kadar mutluyum ki...bunun hayalini görmek bile mutlu etti beni. Yillarca uğraşanlar için çok zor.guclu olmaya çalış..mutlaka bir yolu vardır....Allahım hayırlısıyla tüm bebek bekleyenleri ve bizim kucağımıza bebeğimizi verir inşallah

Allah en kisa zamanda sizi kavustursun insallah bebeginize. Hayirli zaman ne zamansa o zaman olacaktir lutfen kendinizi uzmeyin.
Biliyorum zor , ama beklemekten ve denemekten baska elden ne gelir. Eminim bu tavsiyeyi de daha once cok duydunuz ama; herseyin basi stres,sikinti. Bunlari kafanizdan atmaya 'en azindan'basladiginizda belki bir seyler daha kolay olur.
Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin. Olmaz dediklerinizde yuzunuze,omuzlarinizi dusurmeyin, hep yolunuza devam edin. Sevgiler..

Anladım bol bol dua edin..
Hepsi bi sebep..
Olacağı günü zamanı bekliyordur minik yaramaz belkide ..
Rabbim bir an önce kucağınızı doldursun..
Geceleriniz minik bi canın ağlama sesleriyle bölünsün tez zamanda :)
Umudunuzu kaybetmeyin..
Pozitif olun , olmaya çalışın.
Teşekkür ederim bitanem inşallah o bebek sesleriyle tezz zamanda uyanırım ben de isteyen herkesde

Back
X