Bence de kafanızın bir kenarında seçenek olarak dursun evlat edinmek.Canım bir iki defa daha deniyecez olmazsa ben evlat Edinmeyi düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de kafanızın bir kenarında seçenek olarak dursun evlat edinmek.Canım bir iki defa daha deniyecez olmazsa ben evlat Edinmeyi düşünüyorum
Birde hiç giymediğin elbiselerini öpüp kokluyorum demiş. Doğmamış bebeğe neden kıyafet alınır kiaynen, kesin ölmüş diye okudum. bu nasi bi ruh hali bilemedim. her yer sen kokuyo falan... ben de tüp bebek annesiyim ama bu kadarı sanki biraz abartiya gidiyo.
bence sende abartıgını biliyorsun ama kabul etmek istemiyorsun.çünkü bu acı sana güç veriyor sanıyorsun. ama değil. birçok ark. dogru yazmış. bireaz ara verip psikolog yardımı alsan hiç fena olmaz. hem kendini toplar hemde yeni bir tüp bebek tedavisi için güç toplamış olursunCidden ya insan sınanmadigı acı üstüne ne kadar rahat konuşuyor yok abartı yok psikopat yok arabeskleştirme ne diyim ki diyecek söz bulamıyorum rabbim hiçbirinizi evlatsızlıkla sınamasın ama evet konuşmak çok basit yok niye elbise alıyormuşumda bilmem ne bilmem ne diyecek söz yok cidden
[/QUOTE]Bebeğimmmmmm
Canımın canını
Herşeyim;
Öyle hasretim ki sana
Öyle özlüyorum ki seni
Hiçbir söz hiçbir cümle anlatamaz sana olan özlemimi herşey de sen varsın her yer sen kokuyor özlüyorum seni annem özlüyorum seni minigimmm nefesim kesiliyor sensiz
Bir gün gelecek misin canım gelecek misin bilmiyorum sadece geleceğin günün hayaliyle avunuyorum
Yorgunum be BEBEK çok yorgun
Beklemekten ümit etmekten yolunu gozlemekten hiç gelmemenden nefes almaktan bile yorgunummmmmm gülmek ne bilmiyorum artık gözlerim çoktan unuttu gülmeyi
Herkes seni soruyor bana sırf canımı yakmak için artık herkes biliyor en kırılgan yerimi zor olmuyor canımı yakmak sadece "O"gelmedi mi demeleri yetiyor cigerimi sökmeye susuyorum bebeğim "ZAMANI VAR GELECEKKKKKK"diyemiyorum ki ben
YA GELMEZSENN
Korkuyorum be bebek seni gormemekten kucağıma almamaktan missss gibi kokunu içime çekmemekten korkuyorum
Zor geliyor artık yaşamak sahii neydi yaşamak
Nefes almak mı öyleyse yaşıyorum ben
Hergün uyanıyorum nefes alıyorum seni özlüyorum o hiç gelmediğin odana geçiyorum sana aldigim hiç giymedigin elbiselerini öpüp kokluyorum bilmediğim kokunu içime çekiyorum hergün biraz daha eriyorum biraz daha tükeniyorum
Dün tekrar senin gelmen için tedaviye başlayalım dedim BABANAA
"O zaten gelmiyecekkki dedi "bana
SAHİİ GELMIYECEK MİSİN BEBEĞİM NOLUR GEL ARTIK ÇOK ÖZLEDİM SENİ MİNİGİMMM
[/QUOTE]Bebeğimmmmmm
Canımın canını
Herşeyim;
Öyle hasretim ki sana
Öyle özlüyorum ki seni
Hiçbir söz hiçbir cümle anlatamaz sana olan özlemimi herşey de sen varsın her yer sen kokuyor özlüyorum seni annem özlüyorum seni minigimmm nefesim kesiliyor sensiz
Bir gün gelecek misin canım gelecek misin bilmiyorum sadece geleceğin günün hayaliyle avunuyorum
Yorgunum be BEBEK çok yorgun
Beklemekten ümit etmekten yolunu gozlemekten hiç gelmemenden nefes almaktan bile yorgunummmmmm gülmek ne bilmiyorum artık gözlerim çoktan unuttu gülmeyi
Herkes seni soruyor bana sırf canımı yakmak için artık herkes biliyor en kırılgan yerimi zor olmuyor canımı yakmak sadece "O"gelmedi mi demeleri yetiyor cigerimi sökmeye susuyorum bebeğim "ZAMANI VAR GELECEKKKKKK"diyemiyorum ki ben
YA GELMEZSENN
Korkuyorum be bebek seni gormemekten kucağıma almamaktan missss gibi kokunu içime çekmemekten korkuyorum
Zor geliyor artık yaşamak sahii neydi yaşamak
Nefes almak mı öyleyse yaşıyorum ben
Hergün uyanıyorum nefes alıyorum seni özlüyorum o hiç gelmediğin odana geçiyorum sana aldigim hiç giymedigin elbiselerini öpüp kokluyorum bilmediğim kokunu içime çekiyorum hergün biraz daha eriyorum biraz daha tükeniyorum
Dün tekrar senin gelmen için tedaviye başlayalım dedim BABANAA
"O zaten gelmiyecekkki dedi "bana
SAHİİ GELMIYECEK MİSİN BEBEĞİM NOLUR GEL ARTIK ÇOK ÖZLEDİM SENİ MİNİGİMMM
Başlığı görünce daldım hemen ama çok şükür öyle değilmiş. ama yinede çok üzücü dr kapılarında beklediğim günler geldi aklıma. konu sahibi umarım bir mucizen olur kucaklarsın bebeğini. ve şükret hiç giyilmemiş kıyafetleri yatılmamış yatağı koklyorsun. ya giyilmiş elbiseler, yatılmış yatakların, tarağında kalmış bir tel saçın kokusu olsaydı...bebeğinizi kaybettiniz sandım, biri kalbimi sıktı sanki, sonlarda anladım böyle bir acı yaşamamışsınız...
ben böyle olduysam bebeğini kaybetmiş anneler okuyunca ne hissetmiştir düşünemiyorum bile.
umarım da asla öylesini yaşamazsınız, allah bugünlerinizi aratmasın.