• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok acıyor bilmiyorum ne yapacağımı ?

mrbbnlndn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
413
315
103
28
Of kızlar kalbim acıyor onunla konuşmadığımız her gün ölüyorum 5 gündür konuşmuyoruz ne o yazıyor ne ben yazıyorum insan merak edip özleyip sormaz mı yazmaz mı yok tık yok kalbimi çok kırdı kavga ettik sonra görüldü attım yazmadım cunku ben çok cabaladim ilişkimiz için onda aynı şey yoktu belki üstüme düşer belki çabalar bizim için dedim yok tek bir mesaj bile atmadı.Ne ayrılık konuştuk ne normal konuştuk her yerde ekli bende.Hicbiseu paylaşmıyor ne siliyor ne paylaşıyor ben paylaşıyorum bakıyor ama yine tık yok.Simdi ne yapayım ben zaten mesafe var aramızda ha deyince goremiyorum.Sileyim mi her yerden Elim de gitmiyor

• Beğen
Reactions: Cac
Bekleyin.
Acınız soğusun.
Sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.

bekle acele etme 5 gün nolmuş biraz düşünsün ama çok uzarsa başka birine gidebilir mevzu sende yoluna bakarsın

hiç bir şey yapma. sen de görünmez ol. bir şey paylaşma, onu da silme. bırak merak etsin. şu an yapacağın her şey öfkeyle panikle yanlış olur.

Iliskide sabirli olan kazanir. Duygularin gizli kalsin ofkende sevginde. Gizem her zaman merak uyandirir. Sevmesen sil gitsin heryerden ama sevdigin için bekle sadece bekle. Dönerse senindir.

Back
X