Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

Yapabildiğim en iyi şey ayrılığı kabuk edebilmiş olmam
Ama birisi yaklaşmaya kalktığında bana o kadar rahatsız oluyorum ki
O kadar ona ait hissediyorum kendimi
Bilmiyorum ya geçecek diyorum
Böyle acımayacak sürekli canım
Sonuçta artık günlük hayattaki olayları devam ettirebiliyorum
Ve bizim ayrılana kadar çok sancılı bir ayrılış dönemimiz oldu
Ama o özlem duygusu onun kokusunun yerini hiç birşeyin almaması
Bazı şeyler yok mu işte mahfediyor
Ve her geçen gün onu merak ediyorum
bulunduğu yer çok soğuk
Acaba hasta olmuş mudur
Yemeğini yiyor mu
Kalın giyiniyor mu?
Bir haber almaya aslında o kadar ihtiyacım var ki
Ama ben aşk dedim yeterince gururu 2. plana attım
Bundan sonra o benim Herşeyim asla olamaz biliyorum
Umarım senin gibi ben de atlatabilirim bu zamanları

canım benım
sımdı sen cook sevmıssın cok masum sevmıssın

benım o donem maddı manevı bır suru sorunumun uzerıne bırde ayrılık yasamıstım
hayatımın benım ellerımde oldugu bır yasta onun yuzunden kacırdıgım fırsatların haddı hesabı yoktu

neyse canım hakkımızda hayırlısı olsun
senın ıcın cok gusel kıpır kıpır olabılecegın yıllar var
sadece kendıne bır ay ver
ve hep ılerıye bak
atlatacagından emınım

Of bu hatayı bende yaptım en yakın arkadaşına sormuştum. Bilmesine rağmen hayır falan demişti olmaz öyle şey diye yeminler etmişti ve bu kişi benim kardeşim kadar sevdiğim biriydi, sürekli görüşüyorduk hemen hemen her gün hep yanımdaydı. Zaten onlara göre hep sabırsızız vede bunaltıyoruz. İnsan sevdiğini görmek ister tabiki bunda ne gibi bir sabırsızlık varki!! Kendini hazırlamış olman en iyisi ve gerçekten ilişkiniz bittiğinde üzerinde bir hafifleme olacak çünkü şuanki belirsizlik ve acabalar bile seni üzüyor.. Ama sen genede onun aramasını bekle zaten aradığında çözülecektir.. Güçlü olacaksın tabikiopuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim umarım burada hep beraber herşeyi atlatacağız ...

Belirsizlikler gerçekten zor
Kötü bir sonuç olsa bile su anki durumunda daha iyi olacak
En azından neye alışman gerektiğini bileceksin ...

canım zaten hata yapmadan dururmuyum ben..zaten şuan sessiz kalmış olmasam kimbilir ne saçmalıklar yapıcam.ama bu sessizlik ne zamana kadar sürecek bilmiyorum.
bu arkadaşı onun kankisi okadar yakınlarki bilmemesi mümkünn değil.bana sölemedi ama bide öle tek kelime,cümle cevaplar verdiki bu dahada şüphelendirdi beni.mesela ''ne diyeyimki...''demesi.bu sıralar öle bişeyki herşeyden nem kapıyorum.
3 aydır rüyada gibiyim canım yani uyansam diyorum herşey normale dönmüş olsa...
ama belirsizlik bitsin artık iyi yada kötü...tamam çok seviyorum ama böyle de çok zor oluo:çok üzgünüm:bitersede kendimi toparlama yollarına başvurcam daha fazla.içimde umudum kalmamış olacak..ama dua ediyorum Allaha bu sevgiyi içimden alması için..
çünkü çookkk üüzdü beni...
benim ne kadar sabırlı olduğumu inan canım herkes sölüyo.napıyo bu çocuk böel seni bukadar yıpratıyo diye.hatta mesajla bitir diyolar...bende ben onun kadar küçülemem diyorum..birkere daha görcem bitcekse bile görcem o gözlerii.....bana yalancı yalancı bakan o sahte gözleri...

Seni çok iyi anlıyorum ama keşke bunları yaşamasaydık da anlamamıza gerek kalmasaydı
Her an bitti her an neler oluyor korkusu ile yaşamak çok zor bir şey
Bittikten sonrası da evet çok fazla zor nefes almadığımı hissettiğim anlar oluyor ama en azından net bir durum var.
O ARTIK BANA AİT DEĞİL.
ve kendini bunu alıştırmaya çalışıyorsun
Bir yerden başlaman gerektiğini biliyorsun
Oysa belirsizlikler ne yapsam düşünceleri berbat
Uzun süre yaşadık biz bunu ..
Ama kendini toplamaya başladığını hepimiz hissediyoruz umarım daha da iyi olursun

canım napıosun nerelerdesın hıc gozukmuyorsun
gelısme varmı

pırlantam başa sardımm galiba bu kendimi kötü hissetme hallerini..
geçen gün aradı (daha doğrusu ben zorla arattırdım,böyle bi hata yaptım saçma sapan)
borçlarının olduğu kağıdı bana faxlıcanı söledi.tamam dedim.ertesi gün oldu faxlamadı.
sonra ben tekrar aradım okadar sinirliydimki..telefonu açar açmaz internet bankacılığı şifrelerini verdi gir bak dedi.neyse girdim baktım 40 bin lira gibi bi kredii borcu var.
bende dedimki ben borcunn olmadığına inanmıyo değilim,benden uzak durmanı gerektircek bi durummu bu dedim.oda biz evlensek düğünü senmi yapcan da dedi.
bende seninle olduktan sonra bir kuru ekmeğe razı gelirdim ben dedim.
ama sen herzamanki gibi kaçmayı seçiyosun dedim.oda bana herekese anlatıyosmun bu durumu dedi.kardeşine mesela, bnei faceden silmiş dedi.bende anlatıyorum evt,diğer türlü hep kafayı sıyırcağımı düşünmüyomsunun, ki kardeşim hep senin tarafını tutardı biliosun ona da savuncak biyer bırakmadınn artık dedim.oda eğer biz düzelirsek bana nasıl bakcaklarını düşünmedin mi hiç dedii.bende düzelcezmi de sence biz dedim.oda bi akışına bırak, zaman ver demedimmi sana deddddi...
bende bak ben yüzyüze görüşmk istiyorumm olumlu veya olumsuz sonuçlansın istiyorum dedim.oda tamam görüşelim dedi (hayret şşaırdımm bişey uydurmadı)
sonra haftaya görüşelim dedi.tamam dedim.
canım eğer bişey uydurmazda görüşürsek çok güzel ve güçlü olmamm lazım..
ama şöyle bişey var sanki yine bişey uydurcak gibi..
kaç gündür buraya da bişey yazmaya yüüzm yoktu pırlantam
hiç söz dinlemiyorum nerde saçma sapan şey var onu bne yapıyorum..:çok üzgünüm:

Bizi bilgilendir olur mu arada neler olmuş bitmiş merak ettirme ..
Bugün mantıklı konuşasım yok be ağustos böceği kalbin ne diyorsa onu yap

hım anladım canım
bılemıyorum valla
borc dogru olsa da karar senın gene
sonucta senın hayatın
ama ıc sesıne guven bence

pırlantam bilmiyorum bende napcağımı nasıl davrancağımı şaşırdım..
mantığımı kullanamıyorum nedense kaç gündür ama perşembeye kadar yinede aramıcam.
perşembe günü o bişey uydurmadan nasıl söylesem geleceğimi acaba?
biletimi aldım desem,burdan biri ankaraya geliyodu onla geliyorum desem...
ama yüzyüze görüşmeyi çok ama çok istiyorum canım...belkide tamamen bitecek ama bi sonuca varmış olcam..başıma her ne geldiyse onu çekicem..
onu hala çok seviyormuşum konuşurken anladım..yüreğim yerinden çıkcak gibiydi..
halbuki hiçte hayırlı şeyler konuşmuyoduk..senağlamasenağlama
iç sesim hep onu özlüyor, onunla olmak istiyor..
ama o benden vazgeçmiş yoksa sonu böylemi olurdu..
sadece benim istememle de yürümüyor işte bişeyler..
yinede hayırlısını dilemek istiyorum canım hepimiz için inş herşeyin en iyiisi olur..:1hug:

Bizi bilgilendir olur mu arada neler olmuş bitmiş merak ettirme ..
Bugün mantıklı konuşasım yok be ağustos böceği kalbin ne diyorsa onu yap

canım kalbimin onu nekadar çok sevdiğini bir kez daha anladım konuştuğumuz zaman..
son kez de olsa görmek isiyorum onu..
bugün havadanmdır bilmem içim buruk daha bi hüzünlü...
sen nasılsın canım?hiç görüştünüzmü..acın biraz olsun hafiflemiştir umarım.
zaman işte bizim derdimiziin tek çaresi...herşey geçicek de bunu en az hasarla atlamak önemli olan.ama burda arkadaşlarla konuşmak gerçekten rahatlatıyor.:teselli:

canım eminim konuşunca her şey en başa dönmüştür ..
Hiç görüşmedik hiç haber almadım aramadım sormadım
Çok merak ediyorum nasıl iyi mi diye ..
Ama asla aramayacağım buradan sonra zaten dönüşü mümkün değil tam tamına 1 ay doldu ..
Bazen gayet iyi hissediyorum kendimi
Tamam diyorum güçlüyüm her şey harika olacak diyorum
Ama ufacık bir şeyde içim burkuluyor
içim onu çok arıyor özlüyor ..
Gerçekten birilerinin seni anlaması çok rahatlatıyor
Günlerce uyuyamadım geçenlerde şimdi uykularım biraz daha düzene girdi
Ayrıca ilaç falan kullanıyorum o da rahatlatıyor biraz
ama dediğin gibi tek çözüm zaman ..
Elbet geçecektir bunlar ..

sonucu bilen var mı? merak ettim ne yaptı acaba?

canım uzun zamandır nete giremiyordum.herşey öyle karmakarışık oldu ki.bana umut verici şeyler söyledi bir ay önce falan umut verici şeyler söledi herşeyi düzelticem,çok mutlu olucaz,herşeyi unutturucam sana vss....ben tabi çok mutlu oldum seviyorum ya.buraya gelceğini sölemişti sonra türlü bahaneler bulup gelmedi hepsine doğrudur deyip inandım.sonra biizm kurum içi uzamnlık sınavının tarihi açıklandı.26 şubatta sınav var diye..bu sefer de sınavdan sonra görüşelim..sınava ikimizde girebiliyoruz.bende ben rapor alim bikaç günlüüne gelim bana ne dese iyi ....bilmiyorum.......aynen böyle dedi.sonra ben ısrar edince n e var orda neden gelmemi istemiyosun diye.sen artık bneim için çaba sarfetme benden birşeyler bekle hatta kendi kafanda bana süre belirle bana sölemeden.. dedi.deli oldum neyse tamam dedim kapattık telefonu bu 10 gün önce oluyor bu süre içinde hiç aramadı bnei bende dayandım aramadım.sonra dün akşam yılbaşı dolayısıyla belki ararr dedim amaaaa aramadıııııııı...sonra saat 12 buçuk gibi ben aradım bakmadııııııııııı..................o ders çalıştığını sölüyor ben aptal hastalıklı ruh ben onun bu yaptıklarını dşünüyorum 26 şubatta sınavım varken..:SS

benden ayrıl demiş sana.

bekle dediyse bekle bakalım ne olucak. seviyorum diyosun vazgeçemiyosun anladığım kadarıyla ama sevmeyen birini kolundan tutup zorla sevdiremezsin sınavınız geçsin. belki o da düşünür kaybetmek istemiyorsa aklı başına gelir ve arar. sende yıpratma kendini sınavına hazırlan. güzel düşün senin için güzel olsun herşey.

üstüne gitme
sana inat yapıyor
dediğini yapmadığın için sana inatlaşıyor
arama zaman var benden adım bekle diyor sen hala onu arıyosun ve sana sinir oluyor. erkekler böyledir.
kandınların kendilerini aramasını kendileri için çaba sarfetmelerinden hoşlanmaz
sen üstüne gittikçe onu bıktıracaksın.
bırak 6 ay aramasın sende arama, bu şekilde seni kaybedeceğini düşünüp sana dönecektir eğer seni seviyorsa, sevmiyorsa seni boşverir.. sende onu boşvereceksin
şunuda söyleyim erkekler sevmediği kadına asla acımaz onun için üzülmez. bunu unutma!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…