- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
canım tabiki çok ilerleme kaydetim sayenizde(ara ara krizlerim gelio çok fena da eskisi gibi değilim,belkide tam manasıyla bitmedi ya ondan yada ben kendimi kandırıyorum o bitirmiştir belkide kafasında.hiç merak edip aramaz insan yaaa:çok üzgünüm:)çok zoruma gidio bu yaptıkları...
sabır sabır sabır..çok öenmli tabi canım ama değecek bi insan olmalı..benimki bana sürekli ben geleyim yada sen gel dediğim için senin kadar sabırsız bi insan görmedm demiştide o geldi aklıma şimdi..düşünn bak ben hala sabrediyorum herkes bitir tam manasıyla rahatlarsın desede...içimde son bişy kalmasın diye ona verdiğim zamanı bekliyorum..bu insan da bana sabırsız dio..
inşalahh canım ya inş başkası değildir ama öyleysede napim..dün msnde onun bi arkadaşını gördüm yani yanlışlıkla baaşkasına yazacağı bişeyi bana yazdı sonra benimde aklıma geldi buna sorim bişey varsa sölemez ama yinede sorim dedim.sonra sana biişey sorcam ama ona söleme dedim onun bi sorunumu var bu sıralar dedim.oda yok bilmiyorum haberim yok dedi.bende üstü kapalı anlattım aramadığını, görüşmek istemediğini falan.başkası odluğnu düşünüyorum bişey biliosan bana söle dedim.yok artık başkası yoktur dedi.ben bişeyleri sölemesi için ısrar ediyodum oda ne diyim ki bilmiyorum dedi.amannn yaa zaten sölermi hiiçç..
artık herneyse kkendimi okadar hazırladımki canım..ama biran evvel çıksa ortaya..dayanabilirim güçlü olabilirim ben..
canım benım
sımdı sen cook sevmıssın cok masum sevmıssın
benım o donem maddı manevı bır suru sorunumun uzerıne bırde ayrılık yasamıstım
hayatımın benım ellerımde oldugu bır yasta onun yuzunden kacırdıgım fırsatların haddı hesabı yoktu
neyse canım hakkımızda hayırlısı olsun
senın ıcın cok gusel kıpır kıpır olabılecegın yıllar var
sadece kendıne bır ay ver
ve hep ılerıye bak
atlatacagından emınım
Of bu hatayı bende yaptım en yakın arkadaşına sormuştum. Bilmesine rağmen hayır falan demişti olmaz öyle şey diye yeminler etmişti ve bu kişi benim kardeşim kadar sevdiğim biriydi, sürekli görüşüyorduk hemen hemen her gün hep yanımdaydı. Zaten onlara göre hep sabırsızız vede bunaltıyoruz. İnsan sevdiğini görmek ister tabiki bunda ne gibi bir sabırsızlık varki!! Kendini hazırlamış olman en iyisi ve gerçekten ilişkiniz bittiğinde üzerinde bir hafifleme olacak çünkü şuanki belirsizlik ve acabalar bile seni üzüyor.. Ama sen genede onun aramasını bekle zaten aradığında çözülecektir.. Güçlü olacaksın tabikiopuyorumnanaktan
Of bu hatayı bende yaptım en yakın arkadaşına sormuştum. Bilmesine rağmen hayır falan demişti olmaz öyle şey diye yeminler etmişti ve bu kişi benim kardeşim kadar sevdiğim biriydi, sürekli görüşüyorduk hemen hemen her gün hep yanımdaydı. Zaten onlara göre hep sabırsızız vede bunaltıyoruz. İnsan sevdiğini görmek ister tabiki bunda ne gibi bir sabırsızlık varki!! Kendini hazırlamış olman en iyisi ve gerçekten ilişkiniz bittiğinde üzerinde bir hafifleme olacak çünkü şuanki belirsizlik ve acabalar bile seni üzüyor.. Ama sen genede onun aramasını bekle zaten aradığında çözülecektir.. Güçlü olacaksın tabikiopuyorumnanaktan
canım zaten hata yapmadan dururmuyum ben..zaten şuan sessiz kalmış olmasam kimbilir ne saçmalıklar yapıcam.ama bu sessizlik ne zamana kadar sürecek bilmiyorum.
bu arkadaşı onun kankisi okadar yakınlarki bilmemesi mümkünn değil.bana sölemedi ama bide öle tek kelime,cümle cevaplar verdiki bu dahada şüphelendirdi beni.mesela ''ne diyeyimki...''demesi.bu sıralar öle bişeyki herşeyden nem kapıyorum.
3 aydır rüyada gibiyim canım yani uyansam diyorum herşey normale dönmüş olsa...
ama belirsizlik bitsin artık iyi yada kötü...tamam çok seviyorum ama böyle de çok zor oluo:çok üzgünüm:bitersede kendimi toparlama yollarına başvurcam daha fazla.içimde umudum kalmamış olacak..ama dua ediyorum Allaha bu sevgiyi içimden alması için..
çünkü çookkk üüzdü beni...
benim ne kadar sabırlı olduğumu inan canım herkes sölüyo.napıyo bu çocuk böel seni bukadar yıpratıyo diye.hatta mesajla bitir diyolar...bende ben onun kadar küçülemem diyorum..birkere daha görcem bitcekse bile görcem o gözlerii.....bana yalancı yalancı bakan o sahte gözleri...
canım napıosun nerelerdesın hıc gozukmuyorsun
gelısme varmı
hım anladım canım
bılemıyorum valla
borc dogru olsa da karar senın gene
sonucta senın hayatın
ama ıc sesıne guven bence
Bizi bilgilendir olur mu arada neler olmuş bitmiş merak ettirme ..
Bugün mantıklı konuşasım yok be ağustos böceği kalbin ne diyorsa onu yap
canım kalbimin onu nekadar çok sevdiğini bir kez daha anladım konuştuğumuz zaman..
son kez de olsa görmek isiyorum onu..
bugün havadanmdır bilmem içim buruk daha bi hüzünlü...
sen nasılsın canım?hiç görüştünüzmü..acın biraz olsun hafiflemiştir umarım.
zaman işte bizim derdimiziin tek çaresi...herşey geçicek de bunu en az hasarla atlamak önemli olan.ama burda arkadaşlarla konuşmak gerçekten rahatlatıyor.:teselli:
sonucu bilen var mı? merak ettim ne yaptı acaba?
canım uzun zamandır nete giremiyordum.herşey öyle karmakarışık oldu ki.bana umut verici şeyler söyledi bir ay önce falan umut verici şeyler söledi herşeyi düzelticem,çok mutlu olucaz,herşeyi unutturucam sana vss....ben tabi çok mutlu oldum seviyorum ya.buraya gelceğini sölemişti sonra türlü bahaneler bulup gelmedi hepsine doğrudur deyip inandım.sonra biizm kurum içi uzamnlık sınavının tarihi açıklandı.26 şubatta sınav var diye..bu sefer de sınavdan sonra görüşelim..sınava ikimizde girebiliyoruz.bende ben rapor alim bikaç günlüüne gelim bana ne dese iyi ....bilmiyorum.......aynen böyle dedi.sonra ben ısrar edince n e var orda neden gelmemi istemiyosun diye.sen artık bneim için çaba sarfetme benden birşeyler bekle hatta kendi kafanda bana süre belirle bana sölemeden.. dedi.deli oldum neyse tamam dedim kapattık telefonu bu 10 gün önce oluyor bu süre içinde hiç aramadı bnei bende dayandım aramadım.sonra dün akşam yılbaşı dolayısıyla belki ararr dedim amaaaa aramadıııııııı...sonra saat 12 buçuk gibi ben aradım bakmadııııııııııı..................o ders çalıştığını sölüyor ben aptal hastalıklı ruh ben onun bu yaptıklarını dşünüyorum 26 şubatta sınavım varken..:SS
benden ayrıl demiş sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?