Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlarım canlarım,
uzun zamandır foruma bakamadım zor günlerimde yanımda olan sizleri de haberdar edemedim.iyiki varsınız
buraya yazmayalı çok şey oldu bir çok şeyi öğrendim...
26 şubatta uzmanlık sınavı oldu...sınav ankaradaydı..ben anıttepe lisesinde girdim o deneme lisesinde..pek ankarayı bilmememe rağmen bu okulların birbirine yakın olduğunu düşünüyorum..sınavdan çıkar çıkmaz aradım..( nerdeyse 1, 5 aydır görüşmüyoduk ) ben anıttepe lisesinn bahçesindeyim şimdi sınavdan çıktım buraya gelirsen son kez görüşelim dedim...gelemem yanımda arkadaşlarım var, gerekirse ben gelirim öyle görüşürüz dedi..ben arkadaşlarından yarım saat müsade istesen, 4 yılın hatrı hiçmi yokdedim..benim kaybediyosun dedim..ben seni ararrım, bnei zor durumda bırakıp anlayışsızlık yapma dedi..ben seni ararım dedii..bende arama istemiyorum dedim..kapatık..sonra ben o lisenin bahçesinde nasıl kötü oldum..ölsem orda keşke dedm..yer yarılsa içine girsem dedim....neyse çıkttım ordan artık yapcak bişey yoktu..altında arabası olduğu halde bu kadar yakınken sonn bir veda etmedi..sonra ben döndüm buraya...günler geçmeye başladı aramayacğını bile bile bekledim son iki kelime etsin diye..sonra 18 martta sonuçlar açıklandı..o kazandı uzmanlığı ben kazanamadım..onun tcsini bildiğim için bakabildim sonuca..bu daha da çok zoruma gitti..naptı ettii bir şekilde amacına ulaştı..sonra bu süre içindede tabi hiç aramadı faceden falan da silmiş beni..ama hala bir ayrılık konuşması, ayrılalım gibi bir şey yok..hiç bişey demedi...sonra ben yavaş yavaş iyileşmeye başladım..
bundan 15 gün önce onun arkadaşının kardeşi bana faceden yazdı..benim bu durumumu az çok biliodu..sonra benn ona dedim nolur işin aslı neyse ne biliyorsan anlat bana..ilk başta anlatmak istemedi..sonra ben zorlayınca anlattı bildiğği herşeyi.
bu benden zaman istemye başladığı dönemde hayatına bir kızı almışş...sonra bu kızla herşey çok iyiymiş.oraya falan gitmiş kız mangal keyfi bilmem ne..ağustos böceği de yaşamaya çalışıyordu o sıralarda burada..sonra 6-7 ay bu kızla çıkıyor, bu kız onu zorladığı için çok cezbedici gelmiş ama güzellik olarak çok içine sinmiyormuş..sonra evlilik teklifi gelmei beklenirken bu kızdan da kavga dövüş ayrılıyor..kız ağlaya ağlaya travma geçiriyor..sonra bu yine arayış içerisine giriyor..çalıştığı yerde oralı olan bir ücretli öğretmenle tanışıyor..hemen 1 hafta içinde evlenme kararı alıyor..kız her konuda içine sinmiş onun..hemn sonraki hafta aileler tanışıyor ve 08.05.2011 tarihindede nişanları oluyor..
yanii şuann nişanlı....ve benim hiç bişey bilmedğimi sanıyor..çok zor bir durum...napcağımı bilmiyorum..ve beni kaç kez aldatmışşş...şimdidede benim için diyormuş ki onun kadar iyi bir insan bulamam ama kafa yapılarımız farklı............eczacı kız olayları da hep hikayeymiş...kızla nişanlanmış sonra kızı kavga dövüş bırakmışş..hatta kız ağlaya ağlaya yalvarmış nolur bnei bırakma diye..
bir insan bu kadar hikaye yazabilirmi arkadaşlar beni nasıl bu kadar uyutmuş lanet olsun...

Merhaba,,
2 gündür bastan sona okudum yazdıklarınızı ve cevapları,,
Olması gereken dogrultudaydı önerilenler yanlız cogunu uygulayamamıssınız,,
Hep inanmak istediğiniz için inanmıssınız,,
Tamda tabiki asık bir insanın tutumu,,
Keşke sonu böyle olmasaymış,,
Haketmediniz bunu bence,,
Ama bastan belliymiş
Umarım bir an önce onu unutur, onla ilgili herseyden uzak tutarsınız kendinizi,,
Onun da bastan beri dediği gibi sizi haketmiyor,,
Siz halen ondan bişeyler bekliyormussunuz gibi geldi,,
Bitmiş hersey söylenmesi gerekirdi ama söylenmedi anlamanız beklendi,,
Bundan sonra onu arayıp bitti demeniz bile sacma olur ki bitmiş zaten,,coktan,,
Umarım cabuk atlatırsınız

canım öncelikle yüreğine sağlık sabredip okuduğun için.evet herşey baştan belliydi aslında ama ben anlamak istemedim yakıştıramadım.burdaki arkadaşlara tavsiyem gerçekten böyle durumlarda zorlamasınlar, herşey olcağına varıyor gidenler insanın kendinden gidiyor...ve söylenenleri muhakkak dinlemek lazım...

geçen yıldan beri konunu biliyordum,umutla yazdıklarını okumaya başladım belki yeniden barışmıştır ya da ne bileyim belkide hayatına yeni birisi girmiştir vede mutluluk haberini veriyordur demiştim ki,cidden okuduklarım karşısında şok oldum...ne biçim bir erkek bu yaaa.hiç Allah korkusuda yokmuş.uzamanlığı kazanmasınada çok sinir oldum yaahep kötüler mi kazanmak zorundaa...neyse sağlık olsun canım benm,can'a geleceğine onun gibi mal'lara gelsin.ne desem boş.Umarım seni hakeden birisi ile tanışır vede çok mutlu olursun.bu üzüntülü günleride cocukluğa verip gülüp geçersinn...Allah'ım yardımcı olsunn,sabır versin canımm.

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar..bu konuyu açalı bir yıl olmuş ne tuhaf ozamanlar nasdıldım şimdi nasıl....
bu durumla alakalı yaşadığım bütün gelişmelerden siizi haberdar etmek istedim...
onu tamamen çıkarmışken hayatımdan, 2 gece önce mesaj attı bana..bu nişanlısndan ayrılmış. ama sebebini tam olarak bilmiyorum..
yazdığı mesaj da şu :
'' şu anda beni görmek istediğin yerdeyim, tam bir yıl önce senin olduğun yerde..ve aklımda tek bir söz: insan ne yaşattıysa onu yaşarmış.
beni yanlış anlama bu saatten sonra bir beklentim yok, olamaz da zaten. bu mesajı yazmamın tek nedeni, eminim ki o günlerde aynı şeyleri benim de yaşamamı dilemişsindir allahtan ve şimdi bin beterini yaşıyorum.inş çok mutlusundur ve bu mesajımdan sonra çok daha mutlu olursun.''
mesaj aynen bu..ne yazayım ben buna..hiç içimi dökmedim ya napim sizce...?
işte er geç yoklama da olsa bi şekilde geri dönüş oluyormuş ....

ben konunu okumuş çok üzülmüştüm ama gerçketen insan hayatta ne ekerse onu biçer hatta daha beterini görür, senin kıymetini bilememiş bence kesinlikle ona tek bir söz bile söyleme cezasını ilahi adalet vermiş senin hakkını yemişya eski sevgilinin birdaha iflah olması zor

inanamıyorum ben şuan bunları yaşıyorum işte uzak tutuyo sevgilim kendisinden aradığım zaman kızıyor.oda ayda yılda bir arıyor şok oldum demekki sabretmeninde mükafatı yok zaman ver denmiş sana hep zaman vermişsin ama işe yaramamış keşke ozaman bitirseydin yada bitirsemm

çok saol canım yüreğin için desteğin için..evet kötüler kazanıyor belki ama geçici galiba bu kazanımlar.bak ayrılmış nişanlısndan iyiki onunla nişanlanan o kız ben olmamışım her şeyde hayır varmış gerçekten..güzel dileklerin için saol canım

sevmediği halde insan 3 yıl sürdürür mü yaa, ne kadar ikiyüzlü bişeymiş

kesin yakışıklıdır

canım ben onu çözdüm aslında onda birilerini kendine aşık edip yüzüstü bırakma huyu var..bu kızdan niye ayrıldı bilmiyorum ama tahminim kız bırakmıştır bunu..o belkide beni ilk baştan beri sevmedi hep rol yaptı ben polyana oldum ama şuan şükürler olsun iyyim..herşey geçiyormuşş..

evet canım ilahi adalete çok güvendiğim için insan ne yaşatırsa onu yaşarmış diyordum ona o günlerde..zaten onu yazmış msjda da..ama tek kelime etmedim ya içimde kaldı herşey..bir yanım yaz bir mail kus herşeyi diyor bir yanım sessz kalll..hala birşey yapmadım..bilmiyorum..napmaya çalıştığını da anlamadım..

canıım konunun en başına dönüp baktığında ne halde olduğumu görüyorum da..burdaki arkadaşlar çok haklıydı ama ben konduramadım aptal gibi hep bekledim sonu böyle oldu...bu şekilde gelişen herşeyin sonu böyle lcak diye bir şey yok çok farklı da olabilir..ama sana tavsiyem - çok acı çekmiş biri olakrak- çok temkinli davran, belli bir yerden sonra kandırmasına iiziin verme....umarım herşey yoluna girer de kıymetini anlar sevgilin, herşey normale döner..

Canım bence bu kadar üzülmene gerek yok bizim ilişkimizde bitti 1 hafta önce evet bende üzülüyorum yeri geliyo hep ağlıyorum ama düşününcede bu hayatta bitek onlar yok bende deli gibi seviyorum onu dediğin gibi yeri geldi gururumu ayaklar altına aldım nerdeyse 100 kere aradım 1 kez olsun açmadı iyi bari seninki açıyo böyle düşün erkekler çok sıkılgan varlıklar en ufak şeyde sıkılıyolar biraz zaman tanı herşey yoluna girer ben hiç aramıyorum artık o şmdi haber yolluyo başkalarıyla falan sende öyle yap arama onun zaten kafasına dank eder tabi gerçekten seviyosa.. ve ilişkinizinde süresi öyle kısa değil yani kişisel problemleride olabilir dediğim gibi su akar yolunu bulur..kısmetinsede o zaten ne olursa olsun sana geri döner..ama şunuda unutmamak gerek bu dünyada her canan için bir can vardır yani tek onlarda yok....

canım o zaten tek taraflı kararla beni kaç kez aldatarak bitirdi ilşkiyi bana haber bile vermeden..hani geri dönsün istemiyorum düşün bak onun için ölmeye hazırken bu denli uzaklaştırdı kendinden..okadar zaman sonra saçma sapan bir mesajla geri dönmesine anlam veremiyorum..ben işte dedğin gibi aramamaa moduna hiç giremedim en büyük yanlışlık bu aslında hhep çantada eklik olarak gördü beni..son bir yılım kabustu resmen..

canım bizim ilişkimizde 1 sene 3 ay oldu ama bu 1 sene 3 ay içinde herşey burnumdan geldi yani bende hep çantada keklik durumundaydım bak benim hikayemde işte bu : http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/468744-hala-seviyorum-yapicam.html çok acı şeyler yaşadım.Artık dur demenin zamanı geldi sende toparla kendini.. zaten eğer bi ilişkiye aldatma girdiyse o ilişkiden fazla hayır gelmez hadi evlendiniz diyelim kafan soru işaretleriyle dolu olur..adam eve geç gelir sen bi düşünürsün acaba nerdeydi diye.. oyuzden bence yavas yavas sende uzaklas dediğim gibi severse zaten geri gelir hiç sıkma canını hayata 1 kere geliyoruz.ben bunu biraz geç farkettim ama hatanın neresinden dönülürse kardır demiş atalarımız

Son düzenleme:
canım bu başlığı yeni okudum da, o eski sevgilinin nişanlandığını ne zaman öğrendn? neden seni öyle oyalıyormuş?

canım bu başlığı yeni okudum da, o eski sevgilinin nişanlandığını ne zaman öğrendn? neden seni öyle oyalıyormuş?

canım onun yaptıklarını ve hayatına benim üstüme kaç kişi aldığını 28 nisanda öğrendim.arkadaşının kardeşinden...8 mayısta da alel acele nişanlanmış..beni oyalama sebebi de beni yedekte bekletmek istemesi, benim gibi seveni bulamıcanı bilmesi..ama neoldu? 1 ay önce aradı beni ve başını yastığa koyduğunda aklında tek düşünce olduğunu beni bukadar seven bir insana bunları nasıl yaptım...diye düşünüyormuşş..herşeyi tek tek anlattıı..ilk baştaki beni aldatığı kızdan tut da sonraki nişanlandığı kıza kadar..ben soğuk davrandım bağırıp çağırmadım..sonra bikça gün böyle aradı..baktı bende tık yok...sonra aramadı ve 1 hafta 10 gün sonra başka birini bulduğunu öğrendim...ne garip dimi tekrar kansaydım ona yeniden gidecekti..hayat işte ne garip..yaptıklarını fazlasıyla çekmiş bide bana dert yanıyor yüzlü yüzlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…