- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
geçen yıldan beri konunu biliyordum,umutla yazdıklarını okumaya başladım belki yeniden barışmıştır ya da ne bileyim belkide hayatına yeni birisi girmiştir vede mutluluk haberini veriyordur demiştim ki,cidden okuduklarım karşısında şok oldum...ne biçim bir erkek bu yaaa.hiç Allah korkusuda yokmuş.uzamanlığı kazanmasınada çok sinir oldum yaahep kötüler mi kazanmak zorundaa...neyse sağlık olsun canım benm,can'a geleceğine onun gibi mal'lara gelsin.ne desem boş.Umarım seni hakeden birisi ile tanışır vede çok mutlu olursun.bu üzüntülü günleride cocukluğa verip gülüp geçersinn...Allah'ım yardımcı olsunn,sabır versin canımm.
sevmediği halde insan 3 yıl sürdürür mü yaa, ne kadar ikiyüzlü bişeymiş
kesin yakışıklıdır
ben konunu okumuş çok üzülmüştüm ama gerçketen insan hayatta ne ekerse onu biçer hatta daha beterini görür, senin kıymetini bilememiş bence kesinlikle ona tek bir söz bile söyleme cezasını ilahi adalet vermiş senin hakkını yemişya eski sevgilinin birdaha iflah olması zor
inanamıyorum ben şuan bunları yaşıyorum işte uzak tutuyo sevgilim kendisinden aradığım zaman kızıyor.oda ayda yılda bir arıyor şok oldum demekki sabretmeninde mükafatı yok zaman ver denmiş sana hep zaman vermişsin ama işe yaramamış keşke ozaman bitirseydin yada bitirsemm
slm bence cv verme tenezzüünde bulunma bile
Canım bence bu kadar üzülmene gerek yok bizim ilişkimizde bitti 1 hafta önce evet bende üzülüyorum yeri geliyo hep ağlıyorum ama düşününcede bu hayatta bitek onlar yok bende deli gibi seviyorum onu dediğin gibi yeri geldi gururumu ayaklar altına aldım nerdeyse 100 kere aradım 1 kez olsun açmadı iyi bari seninki açıyo böyle düşünerkekler çok sıkılgan varlıklar en ufak şeyde sıkılıyolar biraz zaman tanı herşey yoluna girer ben hiç aramıyorum artık o şmdi haber yolluyo başkalarıyla falan sende öyle yap arama onun zaten kafasına dank eder tabi gerçekten seviyosa.. ve ilişkinizinde süresi öyle kısa değil yani kişisel problemleride olabilir dediğim gibi su akar yolunu bulur..kısmetinsede o zaten ne olursa olsun sana geri döner..ama şunuda unutmamak gerek bu dünyada her canan için bir can vardır yani tek onlarda yok....
canım o zaten tek taraflı kararla beni kaç kez aldatarak bitirdi ilşkiyi bana haber bile vermeden..hani geri dönsün istemiyorum düşün bak onun için ölmeye hazırken bu denli uzaklaştırdı kendinden..okadar zaman sonra saçma sapan bir mesajla geri dönmesine anlam veremiyorum..ben işte dedğin gibi aramamaa moduna hiç giremedim en büyük yanlışlık bu aslında hhep çantada eklik olarak gördü beni..son bir yılım kabustu resmen..
canım bu başlığı yeni okudum da, o eski sevgilinin nişanlandığını ne zaman öğrendn? neden seni öyle oyalıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?