- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.814
- 798
Yaw adam daha napsinki? Ne guzel oturup gun sayacaginiza, bitirdigin zamana bak..
Aptallık mı etmişim ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw adam daha napsinki? Ne guzel oturup gun sayacaginiza, bitirdigin zamana bak..
Senin konun diye yorum yapmistim ama bu yazdigini gorunce yanlis mi gordum deyip tekrar baktim kimin konusu diyeEvet,ama geleceğe dair pek umudum yok yani nasıl olacak nasıl bitecek,ben mezun olduktan sonra orada iş bulabilir miyim falan mesela bunlar hep meseleOna söyleyince ''ne var önce dil öğrenirsin ben çalışırım bir süre tek'' falan yapıyor,anlamıyor benim için önemli olduğunu.
Bende katılıyorum.
Uzak mesafe ilişkisini de gecip uzak mesafe nisanliligi yaşadım.
Gecen zamana yazık oluyor. Sorunlar daha cabuk büyüyor.
Herkes is cikisi sevgilisiyle falan buluşuyor. Sen öyle bakiyorsun.
Uzun mesafe iliskisi cidden zor ben bir daha asla diyorum.
Ha olabilir diyecegim tek şey mesela her hafta sonu biri gelir de görüşme olursa olabilir.
Senin konun diye yorum yapmistim ama bu yazdigini gorunce yanlis mi gordum deyip tekrar baktim kimin konusu diye
Kuzu sen uni bitince hemen evleniyim , hayatimin hedefi evlilik diyen bir kadin isen evet iyi yapmissin ayrilmakla
Ama benim buradaki yorumlarindan tanidigim dead cell boyle bir kadin degil , benim tanidigim kadinin boyle bir hedefi de yok , eger dogru tahmin ediyorsam seni , anı yasa , sevginin tadini cikar , belki 1 sene sonra sevgin bitecek de ayrilacaksin , ne bu gelecek beklentisi yahu?
Ya işte beni de yoran bu oldu bu süreçte![]()
Bende yapamadim malesef
Tabi sürekli uzak kaldigimiz icin adami da yanlış tanimisim .
Nisan attiktan sonra bazi sacmaliklar oldu.
Düşündüm ,bu adam o adam mi diye..
Iyide yaza ne kaldi yani? Belki zaten ayrilcaniz yaza? Ya da beklemek icin daha onemli sebeplerin olusacak. Sen kendi durumunu daha iyi bilirsin... ama ben burdakiler gibi ayril unutursun diyemiyorum kolayca, cunku ben kolay sevemeyen begenemeyen biriyim. Kalbim birine atmissa bir daha aynisini hissedemem kimseye gibi gelirAptallık mı etmişim ?Dışarıdaki insanları çok kıskanıyorum yaklaşık 1 aydır,bizim onlar gibi olmamız için yıllar gerekecek diye
![]()
Mesafe degıl de zaman kavramınız cidden sorunmuş. Üzülmeyin belki o dayanamaz çıkar gelır
Bende seni cok begeniyorum tatlim , ideal , akli basinda genc bir kadinsin , su anda cok karmasik duygular icindesin , bir kac gun bekle , biraz sakinleyip dusun , oyle karar ver ne yapmak istedigine ama bence arada boyle bir sevgi varsa bitmemeliÇok teşekkür ederim,Milana.Yorumlarınızı çok seviyorum biliyorsunuz.
Tüketmeden bitirmek iyi mi oldu kötü mü emin değilim şu noktada.Geri yazsam döner mi ki bir de o varDenesem mi şansımı
![]()
Bende seni cok begeniyorum tatlim , ideal , akli basinda genc bir kadinsin , su anda cok karmasik duygular icindesin , bir kac gun bekle , biraz sakinleyip dusun , oyle karar ver ne yapmak istedigine ama bence arada boyle bir sevgi varsa bitmemeli
Bence o yaslarda sevmek ve sevilmek bu dediklerinden daha degerli , kalbin deli gibi atmasi vs vs , o yaslarda aşk bambaska oluyor , tabi ki bu da benim dusuncemAsıl amacı hemen evlilik olmayan birinin bitirmesi daha normal değil mi? Konu sahibi henüz 21 yaşında. En güzel zamanların başı. İnsan sevdiğiyle hadi gel deyip sahile gitmek ister, el ele kol kola gezmek ister, üzgün olduğunda başını omzuna koymak ister, etkinliklere, tatillere gitmek ister. İster de ister yani ve sevip de iki kez görüp yolunu beklemek bu isteklerin yanında ezilir.
Ayrılıkların çılgın savunucu gibi illa ayrılmalı demiyorumama henüz yolun başında yeniden sevebilir olayları illa drama bağlamaya gerek yok.
Bu dediklerimi sevdiğiyle yapmak istiyor zaten konu sahibi. O yüzden de ayrılmış.Bence o yaslarda sevmek ve sevilmek bu dediklerinden daha degerli , kalbin deli gibi atmasi vs vs , o yaslarda aşk bambaska oluyor , tabi ki bu da benim dusuncem
Yaz be canosu be gittiği yere kadar üzülme senBence ben birazdan yazacağım,dayanamıyorum çünküÇok üzdüm az önce.
Sevdikten sonra her şey yapılır. Uzaklar yakın edilir. 1300 km yol sevgiliyi görmek için otobüsle gidilir, 4 5 saat görülüp geri bile dönülür.Yapılır mıydı yani![]()
Çok salağım bence ben.
Benim kafadansinSevdikten sonra her şey yapılır. Uzaklar yakın edilir. 1300 km yol sevgiliyi görmek için otobüsle gidilir, 4 5 saat görülüp geri bile dönülür.
Başlığınızı okuduğumda terk edildiğinizi sanmıştım, konunuzu okuyunca şaşırdım bu nedenle. Kendimi sizin yerinize koyabilmem, tam anlamıyla içinizde bulunduğunuz durumu idrak edebilmem tabi ki çok zor ama ben olsam ayrılmayı düşünmezdim sanırım. Karşı tarafta çaba var anladığım kadarıyla, önemli olan da bu bence. Hayat sürprizlerle dolu, hiç tahmin etmeyeceğiniz anda neler neler olur. Hiç olmazsa kendiniz fırsat yaratabilirdiniz belki, hiç bu yönde bir çaba gösterdiniz mi, çok mu imkansızdı?