her gun o birakirdi evime beni kar kis bilmeden hayatini bana go re yonlerdi ona lafim yok ben de ona gore yaptim herseyimi okumuyordu ama hep benimle okuldaydi derslerime bile soktumonu. ama ben kimseyle konusamayip hala onun icin aglarken o su an kimle konusiyin diye dolaniyor. belkide birini bulmustur bile bu mu adalet cok sevmrnin karsiligi bu mu . ilk defa sevdim birini onu da kendim gibi bildim ve karsiligi bu(salaksin diceksiniz belki ama olmuyor bir hafta oncesine kadarelini tuttugum adam yok ona aciyorum ve agliyorum (
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hem karısı hem annesi olmak ne demek?
Bazı şeylere gereğinden çok fazla ödün veriyoruz sonra çok acı çekiyoruz biz kadınlar
Sen onun sevgilisi idin karısı, annesi değil...
evet haklisinizz karisi gibi ben demiyorum o diyordu annem gibi davraniyorsun bana herseyi dusunuyorsun vs vs. siz kaldirabilirdiniz boyle bir olayi ama ben kaldiramiyorum.
kusura bakma ama ben çok kızıyorum senin gibilere
bi kere ben herşeyi oldum bu muydu karşılığı tribini bırakacaksın.
sen sadece sevgilisiydin karısı arkadaşı ailesi annesi değildin. yaşananları değiştiremezsin ama kimseye de bumuydu karşılığı diye soramazsın arkadaşım yaptıysan kendin istediği için yaptın öncelikle karşılığı bedeli yokki bu işlerin. neden bittiğini onun ne düşündüğünü nasıl karar verdiğini düşünmeden olmazki. 10 aylık bir süre çok az bütün bunlar için insanlar yıllarca süren evliliklerini bitiriyor ne ilişkiler bitiyor. lütfen kendine acımayı bırak ve kendini toparla bundan sonra böyle hatalar yapma. adam sana vurabilirken hala böyle şeyler konuşabiliyosun ya çok şaşırıyorum..
evet haklisinizz karisi gibi ben demiyorum o diyordu annem gibi davraniyorsun bana herseyi dusunuyorsun vs vs. siz kaldirabilirdiniz boyle bir olayi ama ben kaldiramiyorum.
10 ay sizin icin basit olabilir ama benim icin 1 gunun bile onemi vardi gun ay saat degil yasananlar onemli bence kisiye gore de degisir onemi. ben sadece ilahi adaletin yer bulmasini ve benim cektigim aciyi cekmesini istiyorum ve bir baskasiyla nasil konusabiliyor bunu aklim almiyorr alamiyorr bizi nasil silebiliyor biz onunla o kadar engel vardi sabrettimm ugrastim ben of of of([/QUOT
sen partnerinle her türlü münasebete izin vermişsin kırılma .oda seni hafife alşmış gibi geldi bana bence bişey yapamazsın nasıl ders verceksinki bişey yapamazsın dönerse ki sanmıyorum asla o zamn içindekileri kusarsın
Benimde 3 snelik ilişkim var. Ama ben sadece her konuda yanında olan sevgilisiyim. Zor günde hep desteğim ama anne si çok iğrenç bi kelime yahu..
Bu kadar değer vermeyin. Kadın kendini biraz geri çekmeli bir gün sevgiye boğuyorsa diğer günler normal olmalı ..
Biriyle tanışırken dikkat edin bir deneyelim demeyin çoğu kadın erkeğe kalıp gidiyor sonra erkek sürünürse kadında , erkek kadını mahvetse de katlanıyorlar. Olan kadına olur.
Kadınları hep güçlü bilirdim..
O'na kız çok sana da erkek çok güzelim... Sen sevgiden ziyade biraz hırs yapmışsın sanki,kızma ama ben öyle hissettim..umarım senin içn hayırlısı neyse o olur.gercekten sevdigim icin bu haldeyim hayal kirikligi yasiyorumm( pisman olmasininbenim de kabul etmeyecegim cevabini verecegim gunun gelmesini istiyorum. benim sevgimin degerini bilmeyip bi baskasiyla mutlu olabilecek ihtimaline uzuluyorum.
Sen birine inanip guvensen kimse inanmasa da ona inansan herseyi yapsan onun icin ve gun gelip ayrildiginda o senin sevdigin adam olmasa karsinda ve baskalarina yonelse bu kadar rahat uyur, kalkar miydin hic mi aci cekmezdin.O'na kız çok sana da erkek çok güzelim... Sen sevgiden ziyade biraz hırs yapmışsın sanki,kızma ama ben öyle hissettim..umarım senin içn hayırlısı neyse o olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?