- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
Merhaba arkadaşlar ,
Konu başlığında da görüldüğü üzre canım sıkkın.Konu açıp dertleşmek , fikir alışverişi yapmak istedim.
Öğretmenim şuan yaz tatili olduğu için memleketimdeyim.Erkek arkadaşımla birbirimizden uzağız oda öğretmen aynı okulda görevdeyiz fakat yaz tatilindn dolayı ayrıyız birbirimizden.Çok kısa bir süre önce en yakın arkadaşımı kaybettim vefat etti bir ay bile olmadı.Mutsuzumçünkü erkek arkadaşım benim adıma üzülüyor fakat beni anlayamıyor elbette ki anlamasını aynı acıyı yaşamasını beklemiyorum ama bu dönem de biraz daha fazla benle ilgilenebilir diye düşünüyorum çok hassasım belki ben abartıyorum ama ilgisinin yeterli olduğunu düşünmüyorum.Msjlaşıyoruz fakat geç cevap veriyor , arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiriyor sahura kadar.
Çok özlüyorum arkadaşımı çok acı gerçektendediğim gibi erkek arkadaşımdan yeterli desteği göremediğimi düşünüyorum arkadaşlarıyla vakit geçirdiği için çok fazla telefonunla ilgilenmiyor tahmin ettiğim kadarıyla.Bende dışarıda olduğum zaman öyle oluyor.Bense bütün gün evdeyim oruç tutmaktan başka birşey yapmıyorum.Belki bu kadar çok boş olduğum için ilgi bekliyorum ama zaten gün içinde msjlaşmak istemiyorum iftardan sonra msjlaşıyoruz o da geç vermelerle devam etmekte.Ara sıra telde konuşuyoruz.İçim bi garip bilmiyorum işte
teşekkür ederim kızlarAnlamıyor benii bende bunu gördükçe ona kötü davranmak istiyorum
Öncelikle başın sağolsun...
Ben de öğretmenim, bu yaz tatili boşluğunu iyi bilirim. Ama ondan aynı acıyı hissetmesini ve duyarlı davranmasını beklememelisin, o kadar ince düşünceli olamıyorlar. Benim anneannem vefat ettiğinde erkek arkadaşım arayıp başın sağolsun dememişti bile, mesajda yazmıştı sadece. Çekinirmiş, diyemezmiş öyle şeyler...
bu kadar düşüncesiz olmak zorundaar mı çok merak ediyorumkonuşucam bu konuyu kendisiyle ama eminim ki kabullenmeyecek sen kuruntu ypıyorsun sana öyle geliyor diyeceğinden eminim
onunla konuşmadım bu konuda , aslında konuşukta sonra değişmemesinden korkuyorum.Geç cevap verince beni yeterince önemsemediğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?