canım çok kiraz çekiyor:(ama yok ordu'da:(

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
kiraz satın alacağım internet sitesi bilionuzmu?nisanın sonunda çıkıomuş ama canım istio

Oo baktım nete ama bulamadım ben işyerınde olduğum için bazı sıteler engellenmış ama sen google yazıp br de sen baksan canım yaaa

arıyorum ama allahtan çok aşırı değilim..baktım ama henüz yok bişi ..erik var şuanda ,,eşim izmir ve antalyadaki arkdaşılarna haber etmiş

teşekkür ederim canım. çok da pahalıymış yahu :S yakın bir zamanda manavlara düşer sanırım. doğurdum doğurcam zaten :)

yemeksepeti'nin sitesinde istanbul-nişantaşı semtinde mevsim manavı var. orada var kiraz :) kilosu 25 tl diyo. belki konuşursanız size kargo yaparlar

bi de gold manav var internette aratırsanız.

Son düzenleme:
Bugün ben de gördüm erik bi manavda miniciklerdi. Çok canım istiyor ama sanırım aşermiyorum. Oldum olası pisboğazımdır zaten. Şu bahar tam manasıyla bi gelsin de eriğe, çileğe, böğürtlene, üstüne bütün o yaz meyvelerine doyalım, öyle doğuralım. Yazın doğurmak bu açıdan süper görünüyor. Her mevsimden yiyosun.

evet ya gelsin şeftaliler kayısılar erikler ohh misssss :52:kivi yemekten usandıma artıkın bu arada her gün eşimin zoruyla mutlaka bir kivi yiyorum ama kivi zehirlenmesi filan olamam dimi kızlar :52::52::52:

delı gıbı yeşıl erık aşerıyorumm allahım hıc sevmem erık bahçemızde kıyamet gbı çıkardı bır tane yemezdımmm erıkkkkk ıstıyoum 1 tane buldu esım floryada manavda tanesı 10 tl aldık otekılerı kırmızıydı ama hala canım ıstıyo kızımda boyle olmamıstı tatı yemıstım hepp offf

allah yardımcınız olsun valla, ne zormuş... Çok şükür benim minik daha ulaşılabilir şeyler istiyo... habire çilek yiyesim var ama aşerme gibi değil galiba o da mevsimi olmadığından yemek istemiyorum zaten iyice tüylendim... o tarz manavlar pahalıdır mutlaka ama internet her zaman kurtarıcı, bi de ordan deneyin bence

Ay kıyamam ya ben çilek çok istiyodum başta eşim migrosta buldu kiraz da var demişti baktınız mi oraya vardır belki

Back
X