- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Vermicen mi bu aslan parçasının numarasını?Ztn psikolojisi bozuk bana normal gelmedi
AyyyyyyyyHalbu ki herif abazaomzunu at diyen ilk kez okudum
Delirttin beni yav iki konudur!Ztn psikolojisi bozuk bana normal gelmedi
Bagısıklıgı kritirik derecede düsmüstü yeni kendine geliyorKonuyu mu okuyorsun yavrucağıza napıyorsun? Yüzünü gözünü buruşturmuş hahah
Çatladım meraktan simdi R Rockavril kız cevherlerini merak ettimKonu sahibi de kendine pay çıkarıp duruyor yav sabahtan beri.
Öyle bir garıyım ki kendini tutamıyor diye gerinip duruyor.
Ergenlik durum yokyok bana burdaki hanımefendi daha ergen geldi adamda çok sorun göremedim. amacı belli yüz buldukça da sırnaşıyor
seven insan her dk tenhada kalmak istemez sevmiyor sizi sadece cinsel ihtiyaçları için kullanmaya çalışıyor buna izin vermeyinAma öyle beni sevdiği kesin bunu anlamak çok zor ama her hareketi yanlış
Seni sevdiği falan da yok. Adam sevişmek istiyor.Ama öyle beni sevdiği kesin bunu anlamak çok zor ama her hareketi yanlış
Bi aç bakem omzunu. Bakalım hak ediyor musunnnnnnnnnn ölcemmm yineeVermicen mi bu aslan parçasının numarasını?
Bunlar ne biçim yorum ya adamla evlenen yok neresi normal herşeyin sınırı var bana gelip küfür etmeye hakkı yokDelirttin beni yav iki konudur!
Adam sağlıklı bir erkek, hasta ya da sapık değil!
Bu herif senle evlense, elini sürmese yine konu açarsın buraya sevişmiyoruz diye.
Kısa ve öz yazıyorsunErgenlik durum yok
Aramızda elektrik var bişey var sadece uyuşmuyoruzErgenlik durum yok
Adamin psikolojisi bozukBunlar ne biçim yorum ya adamla evlenen yok neresi normal herşeyin sınırı var bana gelip küfür etmeye hakkı yok
Şana laf anlatmak için ugrasamamCevheri belli. Önce he diyor sonra cayıyor. Adamı da delirtmiş işte.
Ayyy yerlerdeyim şu andaAramızda elektrik var bişey var sadece uyuşmuyoruz
Bigun senin başınada gelirse belki anlarsınAyyy yerlerdeyim şu anda.
Kimse adama ideal eş, mükemmel erkek demedi zaten. Onu öyle gören sensin ki 88546655. kez afetmişsin. Defalarca kez şans vermişsin.Bunlar ne biçim yorum ya adamla evlenen yok neresi normal herşeyin sınırı var bana gelip küfür etmeye hakkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?